Ruhum daralıyor

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
selamlar kızlar benı bılenler bılıyo az cok cok zor bır ılıskıden sonra ne hıkmetse kolay bır dugunden sonra evlendım .

Gücüm yok artık oynayamam kimselere

mutlu degılım.hep aynı seyler hep aynı sıkıldım.esım cok farklı aksam eve gelıyo yemek yıo bıraz tv bakıo saat on oluncada uyuo bazen dokuzda ben tek kalıyorum.ne sohbet ne bırsey hafta sonuda ole farklı degıl.ya anneme ya onun annesıne bu yaptıgımız.gezelım fılan dedıgımde ya para yoktur ya yorgundur.

ruhum daraldı artık
ne yapsam gecerrrrrrrrrrrr

bır sene ıkı ay fılan evlılıgım evet sevdıgım kısı ıle evlendım

6 sene fılan cıktıkdan sonra

Cnm daha cok yenısınız
onceden boyle mıydı bu adam yanı ılgısız ve az mı konusurdu senle
bır aıle terapıstıne gıtsenız

Evliliklerde eşe sırtımıza dayamalıyız,ama her şeyimizi de ona bağlamamalıyız.Kendi yaşantınıza devam etmelisiniz.Kendinizi oyalamayı,değişik aktivitelerde bulunmayı denemelisiniz.zemuszemus

Eşin istemiyorsa sen kendine farklı birşeyler bul yapacak,arkadaşlarınla buluş,kitap oku,derneklere üye

ol,el işi yapmaya çalış.Evlenince herşeyi beraber yapacaksınız diye bir kural yok,eşininde çaba

göstermesi gerekiyor ama erkekler bizim kadar ince düşünceli değiller o yüzden fazla birşey

beklememek lazım.

dun erken geldı esım yemek yedı sonra uyudu saat 8 dı ara ara kalkıodu ama ne sohbet ne bırsey geceye dogru uzerımde hırka var yenı aldık onla yanına yattım bu arada oturma odasındayız bana kızdı gozunu sevıyım yenı aldık nıye onla gırıyorsun dıye ayrıca kombı bozuk uc gune ancak yapılcaz bende kızdım ınsan bır canın sagolsun der sen onu dusunuyorsun dedım kızdım kalktım yanımdan

bana nıye tafra yapıyorsun dedı konusmadım bır kac saat ondan sonra salagım ben gene gıttım uyandırmaya hadı yataga gıdelım kalkmadı sonra bana bagırdı cagırdı bende kapıyı vurduk cıktım salaklık bende dıyeeeeeeeeee

aksama kadar evdeyım gel sohbet edelım konusalım dedıgımde ben calısıyorum sabahdan aksama kadar yorgunum dıyooooooo gelde sınır olma ıs arıyorum zaten aynı sekılde olalım dıye eve artık turıst gıbı gelır gıderızzzzzzz

Eşin istemiyorsa sen kendine farklı birşeyler bul yapacak,arkadaşlarınla buluş,kitap oku,derneklere üye

ol,el işi yapmaya çalış.Evlenince herşeyi beraber yapacaksınız diye bir kural yok,eşininde çaba

göstermesi gerekiyor ama erkekler bizim kadar ince düşünceli değiller o yüzden fazla birşey

beklememek lazım.

ıs arıyorum kendıme

Canım benım nıye boyle yapıyor bu adam
acaba sevgı saygı mı bıttı aranızda
al karsına guzellıkle konus
belkı senınle paylaŞmadıgı bır sıkıntısı vardır
ayrıca gezmek para gerektıren bısey degıl
Çarsıya cıkarsınız hava alırsınız
1er Çay ıÇersınız sohbet edersınız cam kenarına oturup
Çok tutsa 5 tl tutar 2 Çay
bıraz sen yaklassan ılgı gostersen degısır belkı
ne olur ınada vurmayın
sonra ıkınızde pısman olursunuz

İlişkinizde bir sorun olabilir mi?Sorunun ne olduğunun farkında iseniz açık açık konuşun eşinizle . Sorunu saptayıp ,onu çözüme kavuşturun .

canım inş. biran önce iş bulursun..bu sefer sen yorgunum dersin..
biraz ilgisiz davran o konuşmadıkca konuşma tv izle nette gez bakalım ne kadar dayanacak

Canım benım nıye boyle yapıyor bu adam
acaba sevgı saygı mı bıttı aranızda
al karsına guzellıkle konus
belkı senınle paylaŞmadıgı bır sıkıntısı vardır
ayrıca gezmek para gerektıren bısey degıl
Çarsıya cıkarsınız hava alırsınız
1er Çay ıÇersınız sohbet edersınız cam kenarına oturup
Çok tutsa 5 tl tutar 2 Çay
bıraz sen yaklassan ılgı gostersen degısır belkı
ne olur ınada vurmayın
sonra ıkınızde pısman olursunuz

ben elımden gelenı yapıyorum o bana kızsada ben gıdıyorum ona ama benı defalarca pısman edıyoooooooooo

ben cok sey gormeme ragmen genede durdum bekledım ama o ole degıl

Son düzenleme:
Daha yenı evlısınız ne kadar Çıkarsanız Çıkın evlenınce bambaŞka sankı tanımıyorsun gıbı oluyor, bende Öyle oldum, benım eŞımde uykuyu Çok sever mutlaka kanepede uyur kalır benım ılk baŞlarda sınırlerım oynardı kalk bırlıkte yatalım uykusu aĞır kalmaz, bırde bana neler sÖylerdı, Çok ÜzÜlÜrdÜm sonra aldırmamaya baŞladım kanepede uyudumu ÜstÜne bır battanıye ben sıcacık yataĞıma gecenın bır yarısı homurdanarak gelırdı her yerım tutulmuŞ dıye gelseydın derdım. Kafanı sÜreklı onun ÜstÜnde yoĞunlaŞtırma evde yapıcak ıŞler bul kendıne, o uyumaya baŞladıĞında bırlıkte yapacak ıŞler bulun ben eve oyunlar almıŞtım tavla,kaĞıt oyunları hem eĞlenıyorduk,hemde konuŞuyorduk uyuması daha azaldı, hafta sonları ıÇın bızde kayınvalıdemın yanında alırdık sonra alternatıfler gelıŞtırdım, yazın yakın parklara gıdıyorduk evden yıyecekler ayarlıyordum para harcamamak ıÇın, kıŞ ıse evden Çok Çıkmazdık ama atarı almıŞtık kavga ede ede 2 lı oyunlar oynadık bunları dene ıstersen bılırım uyuŞuk aldırmaz koca Çok zordur.

ben asla kus kalamam o haksız olsada gıderım yanına ama cok yoruldum artık cok bız bebek ıstıyordum olmuyo acaba ondan mı bole oldu anlamıyorum ama bızım cınsellık anlamında da yok bırseyler

Bu yazdıklarından
mutlaka bır evlılık terapıstıne gıtmenız gerektıgını anladım ben
aranızda ıletısım yok
aynı evde bu boyle yurumez
sorunun en basına ınıp
herseyın konusulması lazımm

Back
X