Daha yenİ evlİsİnİz ne kadar Çıkarsanız Çıkın evlenİnce bambaŞka sankİ tanımıyorsun gİbİ oluyor, bende Öyle oldum, benİm eŞİmde uykuyu Çok sever mutlaka kanepede uyur kalır benİm İlk baŞlarda sİnİrlerİm oynardı kalk bİrlİkte yatalım uykusu aĞır kalmaz, bİrde bana neler sÖylerdİ, Çok ÜzÜlÜrdÜm sonra aldırmamaya baŞladım kanepede uyudumu ÜstÜne bİr battanİye ben sıcacık yataĞıma gecenİn bİr yarısı homurdanarak gelİrdİ her yerİm tutulmuŞ dİye gelseydİn derdİm. Kafanı sÜreklİ onun ÜstÜnde yoĞunlaŞtırma evde yapıcak İŞler bul kendİne, o uyumaya baŞladıĞında bİrlİkte yapacak İŞler bulun ben eve oyunlar almıŞtım tavla,kaĞıt oyunları hem eĞlenİyorduk,hemde konuŞuyorduk uyuması daha azaldı, hafta sonları İÇİn bİzde kayınvalİdemİn yanında alırdık sonra alternatİfler gelİŞtİrdİm, yazın yakın parklara gİdİyorduk evden yİyecekler ayarlıyordum para harcamamak İÇİn, kıŞ İse evden Çok Çıkmazdık ama atarİ almıŞtık kavga ede ede 2 lİ oyunlar oynadık bunları dene İstersen bİlİrİm uyuŞuk aldırmaz koca Çok zordur.
cok zor cok degısmez tamam yoruluyor ama kendınede hayatı zından edıo ev ıs ev ıss dıyorum ama anlıyan yokkı hersey para degıl dun dedım cıkalım gezelım para yok dedı gıdelım aslıverıs yapalım demedım gezelım dedım sadece bu seferde arabada gaz yok yolda kalırız dedı neyse dedım geldım eve