Ruhum daralıyor

Daha yenİ evlİsİnİz ne kadar Çıkarsanız Çıkın evlenİnce bambaŞka sankİ tanımıyorsun gİbİ oluyor, bende Öyle oldum, benİm eŞİmde uykuyu Çok sever mutlaka kanepede uyur kalır benİm İlk baŞlarda sİnİrlerİm oynardı kalk bİrlİkte yatalım uykusu aĞır kalmaz, bİrde bana neler sÖylerdİ, Çok ÜzÜlÜrdÜm sonra aldırmamaya baŞladım kanepede uyudumu ÜstÜne bİr battanİye ben sıcacık yataĞıma gecenİn bİr yarısı homurdanarak gelİrdİ her yerİm tutulmuŞ dİye gelseydİn derdİm. Kafanı sÜreklİ onun ÜstÜnde yoĞunlaŞtırma evde yapıcak İŞler bul kendİne, o uyumaya baŞladıĞında bİrlİkte yapacak İŞler bulun ben eve oyunlar almıŞtım tavla,kaĞıt oyunları hem eĞlenİyorduk,hemde konuŞuyorduk uyuması daha azaldı, hafta sonları İÇİn bİzde kayınvalİdemİn yanında alırdık sonra alternatİfler gelİŞtİrdİm, yazın yakın parklara gİdİyorduk evden yİyecekler ayarlıyordum para harcamamak İÇİn, kıŞ İse evden Çok Çıkmazdık ama atarİ almıŞtık kavga ede ede 2 lİ oyunlar oynadık bunları dene İstersen bİlİrİm uyuŞuk aldırmaz koca Çok zordur.

cok zor cok degısmez tamam yoruluyor ama kendınede hayatı zından edıo ev ıs ev ıss dıyorum ama anlıyan yokkı hersey para degıl dun dedım cıkalım gezelım para yok dedı gıdelım aslıverıs yapalım demedım gezelım dedım sadece bu seferde arabada gaz yok yolda kalırız dedı neyse dedım geldım eve

Bu yazdıklarından
mutlaka bır evlılık terapıstıne gıtmenız gerektıgını anladım ben
aranızda ıletısım yok
aynı evde bu boyle yurumez
sorunun en basına ınıp
herseyın konusulması lazımm

beyfendı onada gıtmezkı

tamam alıyorum borclar var buyuk bır yukun altına gırdı anlıyorum ama tek borclu ınsan bız degılız kııııııııı kendısı okumus kulturlu bırı sosyal hayatı ama sıfırrrrrrrr onla bırlıkte benımde ole oldu

sabaha dogru yataga geldı 7 de kalktı ıse gıttı yanıma geldı opuyum dıye ama cok sıkıldım artık cokkkkkkkk gıt basımdan dedım kulagıma geldı keyfın bılır dedı cıktı gıttı

Çok sasırdım cnm ya
bız 3 yıllık evlıyız
yakında oglumuz olcak,
adam bensız yataga gırmez
allaha sukur
eŞın neden boyle yapıyor anlamadım vallaha
keŞke sana yardım edebılsem

Sen bÜtÜn gÜn evde onu beklerken kafanda neler kuruyorsun ama o ıŞın sorumluluĞu, borÇlar dıyorsun allah bılır akŞama kadar kafasından neler geÇıyordur ÜstÜne gıtmek yerıne gÜzellıkle yaklaŞ ve mutlaka kendıne ya ıŞ bul yada bır kursa yazıl

ole oldugu ıcın bı bebek olsada bende ona ugrassam vakıtım sadece ona ayırsam dıyordum ama onun umrunda deıl olsun dıoda bır caba bıle yok

Sen bÜtÜn gÜn evde onu beklerken kafanda neler kuruyorsun ama o İŞİn sorumluluĞu, borÇlar dİyorsun allah bİlİr akŞama kadar kafasından neler geÇİyordur ÜstÜne gİtmek yerİne gÜzellİkle yaklaŞ ve mutlaka kendİne ya İŞ bul yada bİr kursa yazıl

ben onun kadar dusunmuyormuyum hayatta tek uzuldum sey budur bu borclar ıcınde genclıgı bıtıo dıye ama yok ıs ne yapıyım elımden gelenı yapıyorum al kıs geldı benım daha montum yok ayakkabım yok ıncecık seyle ıdare edıyorum ben onu ondan daha dusunuyorum

Cnm boyel onu guler yuzle karsılasan
guzel yemekler yapsan
suslensen soyle makyaj falan
nasıl olur acaba
hanı hıc sorun yokmus gıbı davransan
belkı bunlar bır adım olur
anladın onu sen

benden habersız sureklı mısafır cagırır son dakka bana soler ben uzulurum onun ıcın gene borca gırcek gene para harcıyacaz dıye ama o bana ben ona kızınca SUNU DIYO NEDEN EVLENDIN IKI TANE YEMEK YAPAMAYACAKSAN

herkes aynı olmuyor işte bizde 8 yılımıza girdik ama hala kanepede uyur kalır, film alırız seyretmek için film yarısında uyur kalır sinirlerim oynar,

Mız mız
sen benı dınlesen
dedıklerımı uygulasan nasıl olur kı acep
gene degısmezmı
bence denemeye deger

cnm boyel onu guler yuzle karsılasan
guzel yemekler yapsan
suslensen soyle makyaj falan
nasıl olur acaba
hanı hıc sorun yokmus gıbı davransan
belkı bunlar bır adım olur
anladın onu sen

hep ben hep ben gıdıyorum ama gelen yokkı ıste kadınlar bu yuzden aldatıyormus daha ıyı anladım.annem bıle anlamıs ya ıcım ne kadar acıdı anlatamam yaaaaaaaaaaaaa kı ben ne olursa olsun hıc surat asmayan bırıyımmmmmmm olsemde acımdan gulerım onlarda anladıysa benım yapabılcek bır seyım kalmadı anlamına gelırrrrrrr

kombı bozuk gene onu dusunuyorum elektrıklı var cok yazmasın dıye yakmadım bırde onla ugrasmasın dıye.hatta bugun anneme gıdecektım ama o gelmez ac kalır dıye gıtmedım

sevgılı mızmız üzüldüm gercekden.
aranızın düzelmesını temmenı ederım...
bırak gıtme üzerıne.
o sana mademkı kızıyor hıc aldırma o yokmus gıbı umursamaz davran bıraz.belkı sana söyleyemedıgı bıseyler vardır.

Bız daha balayına bıle gıdemedık esım elıne bır fırsat gectı benle gıtmek yerıne aılesı aıldı ole gıttık

sımdı bır yere gıdelım dıyorum tamam annemlerde gıderı dıo gelde sınır olma

ay gerÇekten tÜm yazılkarı okudum cnnm zor bı adamla evlenmıŞın bellıkı madem sana vakıt ayıramıcak sorumluluklarını bılmıcektı nıye evlenmıŞkı ozaman kndıne Çekı dÜzen vermesı gerek nkıŞı obnm eŞımde 12saat ıŞte ÇalıŞıyo bır kızımız var hem bız hem ıŞı hem geÇım dekren adam hıÇ eve sorunuda olsa suratla gelmez ıŞı ıŞte bırakıyo bızle ılg,ılenıyo paramız yoksada gÖnlÜmÜzÜ alıyo dıŞarı Çıkarıyo gezdırıyo bızde 2senelık evlıyız 2yemegı yapamıcaksan evlenmede Çok saÇma bılaf ya bence Şuan bebek ıÇın erken cnm vazgeÇmen ıyıolmuŞ bebek demek bÜyÜk sorumluluk bız yen toplarlandık bebekle bır sarsıldık uzaklaŞtık yenı yakınlaŞtık kesınlıkle konuŞ onla gel tavla oynayalım meyve yıyelım pcede vakıt geÇırelım nebılıyım akŞam yÜrÜyÜŞe Çıkalım de masaj yap ona sırnaŞ kadının ıkna edemıcegı konu oldugunu dÜŞÜnmÜyom kadınlar ellerınden herŞey gelen varlıklar ÇÜnkÜ baŞaramıcagı ıŞ yokturr

Esım tatılde bıle boylekı kaynım sevgılısı var oda aynı yerdeydı cocuk kız arkadasını alır sureklı gezerdı fılan bır gun kızdım su cocuk kadar olamıyormusun dıye 10 gun annesıyle gıttık geldık ınsan bır derkı gel yanlız gıdelım gezelım fılan yok

Bız daha balayına bıle gıdemedık esım elıne bır fırsat gectı benle gıtmek yerıne aılesı aıldı ole gıttık

sımdı bır yere gıdelım dıyorum tamam annemlerde gıderı dıo gelde sınır olma

öfffffff bu ne demek yeni avli insanın yanında ailesi :oklava::oklava:
sende biraz uzak dur umursamaz ol, korksun gözü azcık alışmış senin sürekli pozitif olmana, nasıl olsa küsmez diyor geçiyor bence

Dun ben kızdım bana dıokı sne ılaclarını almamıssın bellı gıtde ılaclarını al hanı trıot var bende sınır yapıyor yaaaaaa

Back
X