Ruhum duymadan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklı falan değil. Senin ki yanlış ama yalan söylemesini haklı çıkarmaz. Eğer uymuyorsa karşındaki insanın huyu suyu, düzeltemiyorsan da ayrılırsın. Sen bana güvenmedin diyip yalan söylemenin mantığı yok. O zaman haklıymışım güvenmemek de işine gelince çok güzel yalan söylüyorsun derdim ben olsam.

Öncelikle herkese huzurlu geceler..
İlişkimde hep sorgulayan, kıskanan, çoğu zaman kısıtlayan, çok soru soran bunaltan taraf oldum. Arkadaşlarıyla buluştuğunda bile huzursuz olan, bir yere gezmeye gittiğinde kendisini saatte bir arayarak o vakitleri dar eden bir insanım. Bu sebeplerden dolayı sevgilim çoğu şeyi benden saklıyor. Nasıl öğreniyorsun derseniz arkadaş ortamımızın attığı storylerden veya tamamen tesadüfen..karşıma çıkıyor bir şekilde. Kim bilir bilmediğim daha neler vardır, bilemiyorum. Bende sanıyorum ki her aradığımda nerede olduğunu anlarım veya illa çaktırır.. ne saçmaymış. İstediğin kadar ara istersen her yarım saatte bir ara ruhun duymadan da kandırılabiliyorsun.. Yakaladığımda ve neden doğruyu söylemediğini sorduğumda “senden çok çekindiğim ve uzun tartışmaları bağırmaları kaldıramayacağım için söylemedim” diyor. Şuraya gittim deyip başka yere gitmek(kötü bir yer değil), evdeyim deyip arada arabayla arkadaşlarıyla çıkmak, bazı şeyleri hiç anlatmamak gibi gibi şeyler bunlar.

Sizce gerçekten haklı mı, ben mi yalana teşvik ediyorum? Eğer böyle ise bu yalan söylemesini haklı kılar mı? Kendisine bu kadar güvensiz olma sebebimin kendisiyle hiç alakası yok aslında, yani geçmişten gelen çok üzücü ailevi durumlar beni bu kadar kuşkucu ve güvensiz yaptı.

Bu yalanlarını yakalayınca da tümden güvensizleştim. Ama vicdan da yapıyorum bu kadar kısıtladığın için hakediyorsun bunları diyorum kendime. Çünkü gerçekten çok bunalttım, aradım, sorguladım, kızdım..Hiçbir zaman dediklerinden emin olamıyordum şimdi çarpı beş.. Bana bir yol gösterir misiniz lütfen.. ne yapmalıyım, çok üzgünüm... ne isterseniz söyleyin ki kendime geleyim

Bence özgüveninizi yükseltecek desteği alın. Yoksa kimse çekmez bu durumu. Özeleştiri yapmanız aslında ilk adım, bunu yapamayanlar var. Bir psikolog desteği ile bunu çözebilirsiniz. Hayatı ikinize de dar etmenin anlamı yok. Etkilenen sadece karşı taraf değil siz de bu durumdan huzursuzsunuz çünkü. Kendinizde demişsiniz bir şey yapacağı varsa illa ki yapar engelleyemezsiniz fazla kontrolcü olsanız bile. Böyle sadece ilişkinizi yıpratıyorsunuz. Kendinize meşgul olacak aktiviteler bulun, siz de arasıra çıkın arkadaşlarınızla akşamları. Zihniniz meşgul olunca o kadar kontrolcü olmayacağınızı düşünüyorum. Söylediklerimi yanlış anlamayın iyiliğiniz için söylüyorum :)

İlişkimde hep sorgulayan, kıskanan, çoğu zaman kısıtlayan, çok soru soran bunaltan taraf oldum. Arkadaşlarıyla buluştuğunda bile huzursuz olan, bir yere gezmeye gittiğinde kendisini saatte bir arayarak o vakitleri dar eden bir insanım. Bu sebeplerden dolayı sevgilim çoğu şeyi benden saklıyor. Nasıl öğreniyorsun derseniz arkadaş ortamımızın attığı storylerden veya tamamen tesadüfen..karşıma çıkıyor bir şekilde. Kim bilir bilmediğim daha neler vardır, bilemiyorum. Bende sanıyorum ki her aradığımda nerede olduğunu anlarım veya illa çaktırır.. ne saçmaymış. İstediğin kadar ara istersen her yarım saatte bir ara ruhun duymadan da kandırılabiliyorsun.. Yakaladığımda ve neden doğruyu söylemediğini sorduğumda “senden çok çekindiğim ve uzun tartışmaları bağırmaları kaldıramayacağım için söylemedim” diyor. Şuraya gittim deyip başka yere gitmek(kötü bir yer değil), evdeyim deyip arada arabayla arkadaşlarıyla çıkmak, bazı şeyleri hiç anlatmamak gibi gibi şeyler bunlar.

Sizce gerçekten haklı mı, ben mi yalana teşvik ediyorum? Eğer böyle ise bu yalan söylemesini haklı kılar mı? Kendisine bu kadar güvensiz olma sebebimin kendisiyle hiç alakası yok aslında, yani geçmişten gelen çok üzücü ailevi durumlar beni bu kadar kuşkucu ve güvensiz yaptı.

Bu yalanlarını yakalayınca da tümden güvensizleştim. Ama vicdan da yapıyorum bu kadar kısıtladığın için hakediyorsun bunları diyorum kendime. Çünkü gerçekten çok bunalttım, aradım, sorguladım, kızdım..Hiçbir zaman dediklerinden emin olamıyordum şimdi çarpı beş.. Bana bir yol gösterir misiniz lütfen.. ne yapmalıyım, çok üzgünüm... ne isterseniz söyleyin ki kendime geleyim

Sen resmen adamı yalana teşvik etmişsin... Ben vallahi yaptıklarını okurken senden soğudum :) O nedir ya, arkadaşlarımla buluşunca sorun, dışarı çıksam saatte bir arayıp hesap sormak... Çocuk muyuz Allah aşkına.. Belki lise zamanları olsa anlaşılabilir ama bu yaşlarda hayatta çekilmez....

Bu davranışları bırakmalısın tabi....

canım çok sıkıyorsun.. zaten erkeklerin tek bahanesi kadınlar dırdırcı kadınlar kıskanç.. sürekli bu kelimelerin arkasında boş yere döner dururlar... bence sıkma akışına bırak... sana yalan söylememesi gerketiğini analt ki zaten biliyordur.. uzaktan izle bekle sbır et.. ama çok üstüne giderse sen beni bastırdın sen beni bunalttın vs vs..
herşeyi geçtim durmadan böyle düşünmek sizinde psikolojini bozar ve içiniz bayılır

yazık adama ya

bu hareketlerinize rağmen hala sizinle ilişkisine devam ediyorsa bence sizi gerçekten seviyor. çünkü kusura bakmayın ben değil sevgili, ana babamı bile bu kadar çekmem bu davranışlarla.

aynı şeyi bana da yapmıştı eski nişanlı şahıs... abartmayın yahu , bi insanın kanı bozuksa eğer sen onu ne kadar kontrol altında tutsanda yapar, ama yapmayacağı varsa bile teşvik ediyorsun. bende yalanlar söylemiştim ve en sonunda canıma tak etti ayrıldım. Anlamıştı nerde hatalı olduğunu ama çok geçti ben kendimi kuş kadar özgür hissetmiştim.

Ben olsam çoktan terk etmiştim seni
Bu bi kere saygısızlık
Güvenmiyorsan terk et adamı
Geçmiş yada aile diye bahane uydurmazsın
Bu senin kişiliğinle ilgili
Kendine güvensiz birisin belli
Adamı kafese kapat halatla bağla
Aldatıcağı varsa aldatır
Gideceği varsa gider
Biraz kendinizi ağırdan satın ya

Adam hakli , siz de acilen bir psikologa gidip destek alin
Bunu hakaret amacli degil , cok icten soyluyorum , hic saglikli degil dusunce ve davranis sekliniz

Herkes haklı demiş ama söylediği hiçbir yalan o insanı haklı çıkarmaz bence.

Tamam sizin de baskı yaparak vs hatalarınız olabilir, ama bunu size yalan söylemek yerine pekala güveninizi kazanmayı çabalayarak yapabilirdi.

Yalan hiçbir zaman hoş birşey değildir, bir kere bir konuda yalan söyleyen insan herşeyde yalan söyler. Bu da ilişkide daha çok güvensizliğe sebep olup kısır döngü haline getirir bence.

ben olsam ayrılırdım sizden. bir arkadaşımla rahatça görüşebilmek için kırk takla atmaktan daha kolay olurdu.

ben olsam ayrılırdım sizden. bir arkadaşımla rahatça görüşebilmek için kırk takla atmaktan daha kolay olurdu.
Arkadaşı suçluyor herkes ama yalan söyleyen şahısın hiç mi suçu yok sizce? Yalan söylemek yerine güvenini kazanabilirdi, yalanla ilişki yürütmek şurdayım diyip burdayım çıkmak ne kadar Sağlıklı bir ilişki sizce? Bana konu sahibinin de hataları olsa da sevgilisinin yalanla idare etmesi hiç hoş gelmedi.

Arkadaşı suçluyor herkes ama yalan söyleyen şahısın hiç mi suçu yok sizce? Yalan söylemek yerine güvenini kazanabilirdi, yalanla ilişki yürütmek şurdayım diyip burdayım çıkmak ne kadar Sağlıklı bir ilişki sizce? Bana konu sahibinin de hataları olsa da sevgilisinin yalanla idare etmesi hiç hoş gelmedi.

ben zaten direkt ayrılırdım dedim. bir doğruyu söyledim kavga çıkardı iki söyledim aynı. gittiğim yerde yarım saatte bir aradı huzursuz etti. üçüncüde yalan söylemeye bile değmez benim için.

ben zaten direkt ayrılırdım dedim. bir doğruyu söyledim kavga çıkardı iki söyledim aynı. gittiğim yerde yarım saatte bir aradı huzursuz etti. üçüncüde yalan söylemeye bile değmez benim için.
Çünkü sorun konu sahibinde ve kendisi kabul ediyor.

Konu sahibi, Öncelikle kendinizle barışırsınız umarım. Erkek arkadaşınız sizi sevmese bu kadar katlanmaz diye düşünüyorum ha ben sevsem de katlanmam. O da vazgeçebilir. Bence içtenlikle konuşup, kendinizi törpüleyin. Adam zaten kötü biryere girmiyormuş. Sizin evciliniz değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X