Ruhum yalnızlık çekiyor ve bu çok acı veriyor

bigados

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
10
13
3
56
Merhaba
Bu yazdıklarımı kimler okuyacak bilemiyorum ama birileriyle dertlesmezsem aklımı yitirecegim kesin.Bu devirde en zararsız dertlesmede sanırım anonim olarak bu kadın klübü adlı topluluk icinde mümkün zira dost dediklerin bile sirtlan misali uzuntulerinizden besleniyorlar.
Ben 46 yaşında kortizondan sonra kilo verememis eskiden oldukça güzel ama şimdi 86 kilo olan ve kendine güveni hiç kalmamış 26 yıllık evli ve 2 çocuklu bir kadınım. Son zamanlarda yıllardır bildiğim ama kendime itiraf etmekten kacindigim bir gerçekle yuzlestim.Ben sandığım gibi büyük bir aşk evliliği yasamamisim sadece polyannacilik oynayıp kendimi kandirmisim yani 2 kişilik sevmiştim 2 kişilik ilgilenmisim 2 kişilik fedakarliklar yapıp adinada mutlu aşk evliliği demişim.
Mutsuz,sevgisiz bir çocukluk ve ergenlikten sonra 20 yaşımda benim bütün bu sevgi acligimi doyuracagina inanarak esimle evlendim. Ilkbaslarda hayat gayesi,çocuk,ev gibi demirbaş konularla ilgiendigimiz için yıllar yılları kovaladı ve ben hep kendimi avuttum seviyor ama duygusal değil göstermiyor diye ama nezaman çocuklar büyüdü hayat birsekilde yola girdi hersey netlik kazandı.
Ben kimseyi suclamiyorum sadece hala o ergenlikteki sevgi açlığı çeken kızı doyuramadigimi fark ediyorum. Geceleri kendi kolunu diğer elinle okşayarak hersey düzelecek diyerek uykuya dalmaktan çok yoruldum.
Kocama son 5 yıldır ilgisizliginin bende açtığı yaraları anlatmaktan tukendim ve onun kayitsizliginin yaralarimi kanatmasindan canım acıyor
Çekip gitmek için gücüm yok ve sanırım ben yalnız ve mutsuz olarak tek değilim.
Neden zul geliyor bana bir sarilmasi koluna yatırıp oksamasi,kendimi özel hissettirmesi bu o kadar zor birseymi.
Son 2 yıldır artık çok ender birlikte oluyoruz, beni yanlış anlamayın zaten birkaç dakikalık zevk değil aradığım o surecteki sıcaklık, yakınlık,bu yaşta hala onun için arzulanabilir olma hissi ama ben nezaman beraber olmayı ima etsem beni kinayelerle yaşıma yakışmayan isterik bir kadın olmakla suçluyor ve ben aşağılanmaktan korktuğum için uzak duruyorum.
Mutsuzum ve yalnızım bosanalim dedigimdede ruh hastası oluyorum.
Tek istediği düzeni korumak. Isten geldiğinde temiz ev,yemek, temiz kıyafet ve hepsi bu. Bu bana yetmiyor dedigimdede rahat batıyor diyor
Sevgili kadınlar klübü dostları lütfen akıl verin çünkü bende bitti.
Hâlâ bir sıcak gülümseme bir sohpet bir sen onemlisin bir iyiki varsin lafına Tav olacak kadar sevgiye açım ama bu esime gereksiz zul geliyor.
Çekip gidecek gücüm olsa keşke ve kendimi daha fazla zavallı hissetmesem ama yapamıyorum. .................

Son düzenleme:
Okurken cok üzüldüm sizin adınıza.
Eşinizede bi okadar kızdım
Bu saatten sonra bi değişiklik olabilceğini sanmıyorum malesef yanlış anlamayın bende polyanacılık oynayıp herşey güzel olcak demeyi isterdim ama bitmiş
Herşey için dahada gec olmadan ekonomik gücünüz varmı bilmiyorum ama 2 kişilik yanlızlık cekmektense tek kişilik mutluluğu yaşamanızı ümit ediyorum.
Hakkınızda hayırlısı güzel kadın. Güzel anne...

Her kadın, kadın gibi görülmediği evde mutsuzdur.
Evin işçisi, çocukların annesi, misafirin hizmetçisi meselesinden ibaret değil evlilik.
Eş denmesinin bir sebebi var.
O adamın dünya üzerindeki dişisidir ve diğer tüm insanlar için cinsiyetin yok oluşu anlamıdır.
Kadın için başka erkek yoktur bir evlilikte, erkek için de tam zıttı.
Fakat birbirinin dişisi ve erkeği olmayı kaybettikten sonra, ne yuvanın anlamı kalır, ne sevginin, ne de evliliğin.
Hele de yaradılışında beğenilme ve şefkat görme duyguları oldukça yoğun olan kadınlar, bunu görmedikleri yerde hep yarım ve mutsuz kalırlar.
Ha kız arkadaşınızla aynı evi paylaşmışsınız, ha eşinizle ne farkı var?
Hatta arkadaşınızla birçok paylaşımda bulunabilirsiniz, artıları bile olabilir anlattığınıza göre.
Bence çok gençsiniz, hayatınızın tadını yeni çıkarıyor olmanız gerekir.
Eğer ki eşinizden fayda yoksa, düzelebilmek için çaba sarfetmiyorsa, tek önerebileceğim bir şey var 'ayrılık'.
Bu hayata bir kere geliyoruz, kimsenin ruhumuzu ve bedenimizi görmezden gelmesine tahammül etmesine zamanımız yok.
Kendisi böyle mutlu olabilir ama bir kadına yapılabilecek en büyük kötülüği size yaşatmaya hakkı yok.
O değişmiyorsa, siz değişin ve hakettiğinizi arayın diyorum.

Cogu erkegin genetigi bu.Gerek yetistirilme gerekse de kendi cevrelerinden kaynaklaniyor bu durum.Bence ayrilmayin ayrilacak birsey yok cunku.Karsinizdaki insanin yapisi da boyle bence siz onu biraz daha anlamaya calisin.Yazinin baslarini okurken sonlara dogru aldatildiginizi yazacaksiniz sandim.Oyle bir durum da yok cok sukur.Siz sevin esinizi ozel gunlerde ruhunu oksayin sevdigi veya hobisi olan bir sey alin.Eminim o da size az da olsa karsilik verebilir.Pes etmeyin.

Evet anon im paylaşsaķda,herseyi buraya yazamiyoruz, güzel dile getirmişsiniz bir kaç yas sizden büyük olarak,diye bilirim biz ler yasaklarla yetiştirildik esler arasinda duygularimizi birbirimize paylasmadik belki evliliğimizi yorduk, siz can katin ,siz deģisin öpün, koklayin ,evinizde neseli olun ,çocuklariniz büyümüştür bos zamaninizi beraber ruhunuzun rahatladiģi yerlere gidin cigeri koklatin ama bir sürece kaptirmayin o kendiliģinden size yaklasacaktir bol sanslar

Bence siz cok guclu bir kadinsiniz. Oncelikle buraya yazdiklarinizdan kendinizi ne kadar iyi tanidiginizi evliliginizi ne kadar iyi tanimladiginizi ve sorunlarinizi ne kadar iyi betimlediginizi goruyorum. Bo cok guzel birsey cunku cozum ariyorsunuz! Her evlilik guzeldir, her evlilik guzellestirilir ve gercekten inaniyorum ki kadin gucuyle evi cicek bahcesine donusturebilir. Oncelikle ise kendinizden baslayin! 86 kiloyum demissiniz! hic problem degil. Kendinizi guclu hissetmeniz icin kendinize deger vermeniz gerek. eminim cok guzelsiniz. Bakimli olmak demek kuaforden cikmak demek degil beni yanlis anlamayin, sadece kendinizi guzel hissedeceginiz kiyfetler giyin, temiz olun, aynaya baktiginizda ben guzelim diyin. cunku guzelsiniz! hem de cok! cocuklarinizla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. bilmiyorum onlara seni seviyorum diyormusunuz ama demeyi ihmal etmeyin. bugun bir arkadasin profiline okudum "gunaydin evlililigin besmelesidir" yazmisti. Esiniz den ne kadar soguk hissetsenizde kendinizi kendi gucunuze guc katmak icin gunaydin deyin. gulumseyin. Bir arkadasim makyaj yapmamasina ragmen o kadar guzel ki, bir gun sormadan edemedim "yuzune ne suruyorsun sen cok guzel cildin var cok guzelsin" dedim. "sadece gulumsuyorum baska hic birsey yapmiyorum" dedi. Cok dogru. gulumseyin cunku gulmek size cok yakisiyor! siz guclu olun hersey duzelir. esiniz de duzelir cocuklarinizda ruhunuzda hayatinizda! Guc sizde sakli sadece onu aciga vurun! Bilmiyorum okurmusnuz bu yazdiklarimi ama ben de sizi tanimiyorum bilmiyorum gormuyorum ama bende sizi seviyorum! sizin gibi guclu kadinlari gordukce bende kendimi daha guclu hissediyorum! ne dersiniz ise gulumsemekten baslayalim mi? son olarak, dua edin! dua kalbinize ferahlik verir. sevgiler.

Bence siz cok guclu bir kadinsiniz. Oncelikle buraya yazdiklarinizdan kendinizi ne kadar iyi tanidiginizi evliliginizi ne kadar iyi tanimladiginizi ve sorunlarinizi ne kadar iyi betimlediginizi goruyorum. Bo cok guzel birsey cunku cozum ariyorsunuz! Her evlilik guzeldir, her evlilik guzellestirilir ve gercekten inaniyorum ki kadin gucuyle evi cicek bahcesine donusturebilir. Oncelikle ise kendinizden baslayin! 86 kiloyum demissiniz! hic problem degil. Kendinizi guclu hissetmeniz icin kendinize deger vermeniz gerek. eminim cok guzelsiniz. Bakimli olmak demek kuaforden cikmak demek degil beni yanlis anlamayin, sadece kendinizi guzel hissedeceginiz kiyfetler giyin, temiz olun, aynaya baktiginizda ben guzelim diyin. cunku guzelsiniz! hem de cok! cocuklarinizla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. bilmiyorum onlara seni seviyorum diyormusunuz ama demeyi ihmal etmeyin. bugun bir arkadasin profiline okudum "gunaydin evlililigin besmelesidir" yazmisti. Esiniz den ne kadar soguk hissetsenizde kendinizi kendi gucunuze guc katmak icin gunaydin deyin. gulumseyin. Bir arkadasim makyaj yapmamasina ragmen o kadar guzel ki, bir gun sormadan edemedim "yuzune ne suruyorsun sen cok guzel cildin var cok guzelsin" dedim. "sadece gulumsuyorum baska hic birsey yapmiyorum" dedi. Cok dogru. gulumseyin cunku gulmek size cok yakisiyor! siz guclu olun hersey duzelir. esiniz de duzelir cocuklarinizda ruhunuzda hayatinizda! Guc sizde sakli sadece onu aciga vurun! Bilmiyorum okurmusnuz bu yazdiklarimi ama ben de sizi tanimiyorum bilmiyorum gormuyorum ama bende sizi seviyorum! sizin gibi guclu kadinlari gordukce bende kendimi daha guclu hissediyorum! ne dersiniz ise gulumsemekten baslayalim mi? son olarak, dua edin! dua kalbinize ferahlik verir. sevgiler.
Merhaba arkadaşım
Oncelikle bu saatte bana ayirdigin zaman için ve bu değerli yorumun için çok teşekkür ederim.
Sana katılıyorum ve bu tusunamiler ilk değil eminim sonda olmayacak az evvel gene benim yaşama kaynagim olan nefes seslerini dinleyerek usulca gururumu yok sayıp ona sarildim ve uyurken onu affettim ama içim hep o kırgın küçük kız yani kalp binbir parça olsada gene kalp.
Ben polyannamı oldurmedim sanırım onla yaşamaya alıştım sadece arada bir bende karşılık görmek için yanıp tutusuyorum bu ufak bir dokunuş yada sıcak bir "iyiki varsin"cümlesi.
Belki çok şey istiyorum ama gerçek bu.
Zaman ayırıp derdimi paylaşıp yükümü hafiflettigin için tekrar tesekkurler

Maalesef toplumumuzda standart evlilik anlayisi bu. Gorevleri yapiyor musun cocuklari buyuttun mu evin isleri duzende mi tamam. Ama bir kadinin ihtiyaclari hep gormezden geliniyor. Kadinlar destek istiyor duygusal olarak. Sahiplenilme ve sevildigini gormek. Erkekler bu toplumsal rolde daha sanslilar ihtiyaclari daha cok giderilebiliyor. Bence esinizle acikca konusun ne hissettiginizi soyleyin ya da yazin. Evli ciftlerin en buyuk problemi birbirlerine acik net olmamalari. Erkekler duz mantikli direk soylemek gerekiyor anlamiyorlar hic oyle agdali imali kinayeli laf etme direk soyle ve davranisolarak karsiligi olsun esin anlamaz yoksa.

Neden ya neden evlilikler hep böyle monotonlaşmak zorunda?
3 yıllık evliyim inanın bazen ileriyi düşündükçe içim daralıyor.
Çocuklarla uğraş, evle uğraş,eşle uğraş..
Her şeye koşturan kadına bir hediye vermek yada gönlünü almak nasıl bu kadar zor olabiliyor?
Ne yapmalı da son nefesimize kadar mutlu olmalıyız? Bir sihiri var mı bunun?
Evlenmeden önce "seni seviyorum" demeden yatağa asla girmeyecektik şimdi 3-4 günde bir aklına gelirse söyler.
Her gece sarılarak uyuyacaktık şimdi 1 dk tahammül edemiyor ikimizde arkamızı dönüyoruz.
Seviyoruz çok seviyoruz ama yetmiyor.
Bulursnız bunun yolunu, tarifini bahsedin dostlar.

Bakım şart diyorum tekrar tekrar inatla. Evlenen her kadin kendini saliyor. Sifir makyaj, ayaginda polar pijama, ustunde hirka, saclar desen Allaha emanet geziniyor. Beni alan aldi mantigiymis oyle diyorlar. Sonradaa amaaan ben kac tane cocuk dogurdum deyip bol boool kilolar alinir. Malesef cogu kadinimiz boyle. Erkeklere dikkat edin hep bakimlarina dikkat ediyorlar. Benim 12 yillik iliskim var. Ayni sehirdeyiz hergun gorusuruz. Ve ben hala daha her aksam 1 saat hazirlaniyorum. Sacimi yapiyorum makyajim kiyafetim falan. Hala ilk gün ki itinayı gosteriyorum. Karsindaki hic pes etmeden sana, "makyajsiz daha guzelsin" der. Ama inananlarin sonu malesef ki sizin gbi ilgisizlikle sonuclaniyor. Once zayiflayin sonra sacinizin rengini falan degstrin. Kendi özguveninizi kazanin sonrasi da artik hayirlisi..

kendinizle yüzleşmeniz harika ben sizin evlendiğiniz yaştayim suan.Eşinizle aranızda bastan aşağı uyumsuzluk mevcut bu bariz erkeğin titizinden nefret ederim boyle erkeklerin genelinin evlilik hayatı sıradan ve mutsuz geçiyor cevremde ornek mevcut...

Bakım şart diyorum tekrar tekrar inatla. Evlenen her kadin kendini saliyor. Sifir makyaj, ayaginda polar pijama, ustunde hirka, saclar desen Allaha emanet geziniyor. Beni alan aldi mantigiymis oyle diyorlar. Sonradaa amaaan ben kac tane cocuk dogurdum deyip bol boool kilolar alinir. Malesef cogu kadinimiz boyle. Erkeklere dikkat edin hep bakimlarina dikkat ediyorlar. Benim 12 yillik iliskim var. Ayni sehirdeyiz hergun gorusuruz. Ve ben hala daha her aksam 1 saat hazirlaniyorum. Sacimi yapiyorum makyajim kiyafetim falan. Hala ilk gün ki itinayı gosteriyorum. Karsindaki hic pes etmeden sana, "makyajsiz daha guzelsin" der. Ama inananlarin sonu malesef ki sizin gbi ilgisizlikle sonuclaniyor. Once zayiflayin sonra sacinizin rengini falan degstrin. Kendi özguveninizi kazanin sonrasi da artik hayirlisi..
Merhaba
Oncelikle bu boş önyargılı tavriniza cevaben şunu belirteyimki ben tekstilde tüm dünya markalarına moda satan bir firmanın genel muduruyum ve kiloma göre son moda giyinmesini bilen herhafta mutlak kişisel bakımları tepeden tırnağa yaptıran ve evindede kocasına hala sevgilisi gibi davranan son derece bakımlı kendine dikkat eden bir kadınım.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir ilişki yaşamak ve evli olmak birbirinden çok farklı konular bilmeden ahkam kesen siz ve sizin gibi tüm hemcinslerime şunu belirtmek isterimki erkek tapusunu alınca nasılsa cepte diye düşünüyor maaalesef.
Şimdiki aklım olsa evlenmez beraber yaşardim çünkü o zaman kadını bağlayan o görünmez piranga yok diye kaybetme korkuları oluyor ama evlenince ne gerek var cabalamaya o benim düşüncesi bir güzel yerleşiyor.
Ben eşime hep örnek olarak saksidaki çiçeği örnek verdim net anlasın diye. Canım dedim bak çiçek nasıl olsa benim ama onu evlilikte sevgi gibi düşün eğer su vermezsem arada toprağını havalandırmazsam soğukta birakirsam yasarmi dedim o ise bana boş boş bakıp saçmalama dedi.
Kısacası bu işler lafla yada bakimla olsa ben kesin halletmistim arkadaşım

Merhaba
Oncelikle bu boş önyargılı tavriniza cevaben şunu belirteyimki ben tekstilde tüm dünya markalarına moda satan bir firmanın genel muduruyum ve kiloma göre son moda giyinmesini bilen herhafta mutlak kişisel bakımları tepeden tırnağa yaptıran ve evindede kocasına hala sevgilisi gibi davranan son derece bakımlı kendine dikkat eden bir kadınım.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir ilişki yaşamak ve evli olmak birbirinden çok farklı konular bilmeden ahkam kesen siz ve sizin gibi tüm hemcinslerime şunu belirtmek isterimki erkek tapusunu alınca nasılsa cepte diye düşünüyor maaalesef.
Şimdiki aklım olsa evlenmez beraber yaşardim çünkü o zaman kadını bağlayan o görünmez piranga yok diye kaybetme korkuları oluyor ama evlenince ne gerek var cabalamaya o benim düşüncesi bir güzel yerleşiyor.
Ben eşime hep örnek olarak saksidaki çiçeği örnek verdim net anlasın diye. Canım dedim bak çiçek nasıl olsa benim ama onu evlilikte sevgi gibi düşün eğer su vermezsem arada toprağını havalandırmazsam soğukta birakirsam yasarmi dedim o ise bana boş boş bakıp saçmalama dedi.
Kısacası bu işler lafla yada bakimla olsa ben kesin halletmistim arkadaşım

Ben size saldirmak icin degil yardimci olabilmek adina size birseyler yazdim. Siz yazinizda 86 kilo olan ve kendine hic ozguveni kalmamis bir kadinim diye bahsettiginiz icin bunun aslinda kendinizle alakali olan bir sorun oldugunu vurgulamak istedim. Yani kişinin önce özguvenini kazanmasi gerektigini anlatmaya calisirken sanirim yanlis anlasildim. Goruyorum ki ozguveninizle alakali da bir sorun yok. Ahkam kesmek benim haddim degil. Kaldi ki annem yasindasiniz asla saygisizlik yapmak istemem. Ama yine de bi saygisizlik yaptiysam kusura bakmayin. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin

Sevgi karsilikli olmadiginda bu sekilde oluyor maalesef. Artik polyannacilik onyamayi birakin, ona "sen vazgecilmezsin" mesajini veriyorsunuz surekli. Cok simartmissiniz maalesef. Eslerin birbirini simartmasina karsi degilim, ama baktin haketmiyor o zaman cek kendini.

Ben size saldirmak icin degil yardimci olabilmek adina size birseyler yazdim. Siz yazinizda 86 kilo olan ve kendine hic ozguveni kalmamis bir kadinim diye bahsettiginiz icin bunun aslinda kendinizle alakali olan bir sorun oldugunu vurgulamak istedim. Yani kişinin önce özguvenini kazanmasi gerektigini anlatmaya calisirken sanirim yanlis anlasildim. Goruyorum ki ozguveninizle alakali da bir sorun yok. Ahkam kesmek benim haddim degil. Kaldi ki annem yasindasiniz asla saygisizlik yapmak istemem. Ama yine de bi saygisizlik yaptiysam kusura bakmayin. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin
Merhaba
Sanırım çok sert bir cevap yazdım ki seni incittiysem Özür dilerim.
Sadece bitanem yaşından ötürü sorunları çok yüzeysel algiliyorsun ki buda çok normal.
Kendine güven dediğin şey çok göreceli bir kavram.Ben iyi bir anneyim iyi bir iş kadiniyim ve iyi giyinen ama arzulangini hissetmedigi içinde güveni zayiflamis bir eşim. Ben belfitigi ameliyatından sonra kortizon kullanırken bu kiloya geldim önceden en fazla 55 kiloydum ve hala her türlü rejimi deneme rağmen üzerime yapışan bu kilolara yaşıyorum ve eşimin ilgisizligini ister istemez kendimi sebep olarak görüyorum.
Kısacası güzel kardeşim ben sana anlatmakla bitiremem sende yaşamadan tecrübe etmeden bu anlattiklarimin beni nasıl yaraladigini algilayamazsin.
Ne demiş büyükler tecrübe yediğimiz kaziklarin bileskesidir.
Az kazıklı az hasarlı bir yaşam dilerim

Ayrılırsanız daha yalnız olmayacağınıza daha yalnız hissetmeyeceğinize emin misiniz .

Konu sahibi; ben senden bir yas kucugum ve senin anlattiklarini bire bir yasadim. Tabiri caizse ben de bir oduna yillarimi gencligimi harcadim.

Ruhsuz, sevgisiz, bencil huylarinin yani sira anlasabildigimiz bir tek yanimiz bile yok.
Insani sevdiren huyudur. Tamam esimi severek evlenmedim ama hep tek tarafli ben cabaladim o benim yapim bu dedi birak cabalamayi hic denemedi bile. Evde bir kosede fotograf gibi yasadi yillardir. Biktim! sabrim tasti! artik bosanma asamasindayim.

Yillardir kangren olmus bir evlilik insanin yasama sevincini umutlarini yavas yavas bitiriyor.
Ama guzel kardesim seni begenen fiziginden once ruhunu begenmeliki o begeni kalpten olsun. 86 da abartilacak bir kilo degil.

Sen kendini icindeki boslugu cok guzel ifade etmissin ve en cok da sevgiden bahsetmissin. Sevgi denen sey artik cok pahali kolay kolay kimsede bulunmuyor bile. Senin icinde oyle buyuk bir sevgi varki sen kesinlikle sevilmeyi hak eden bir kadinsin. Bence icindeki kucuk kiz hala nefes alip veriyorken artik zircirlerini kirma zamani.

Herkesin bir hayati var.

Konu sahibi; ben senden bir yas kucugum ve senin anlattiklarini bire bir yasadim. Tabiri caizse ben de bir oduna yillarimi gencligimi harcadim.

Ruhsuz, sevgisiz, bencil huylarinin yani sira anlasabildigimiz bir tek yanimiz bile yok.
Insani sevdiren huyudur. Tamam esimi severek evlenmedim ama hep tek tarafli ben cabaladim o benim yapim bu dedi birak cabalamayi hic denemedi bile. Evde bir kosede fotograf gibi yasadi yillardir. Biktim! sabrim tasti! artik bosanma asamasindayim.

Yillardir kangren olmus bir evlilik insanin yasama sevincini umutlarini yavas yavas bitiriyor.
Ama guzel kardesim seni begenen fiziginden once ruhunu begenmeliki o begeni kalpten olsun. 86 da abartilacak bir kilo degil.

Sen kendini icindeki boslugu cok guzel ifade etmissin ve en cok da sevgiden bahsetmissin. Sevgi denen sey artik cok pahali kolay kolay kimsede bulunmuyor bile. Senin icinde oyle buyuk bir sevgi varki sen kesinlikle sevilmeyi hak eden bir kadinsin. Bence icindeki kucuk kiz hala nefes alip veriyorken artik zircirlerini kirma zamani.

Herkesin bir hayati var.
Merhaba
Oncelikle değerli sözlerine teşekkür etmek istiyorum. Bana gelince sanırım ben hâlâ herseye rağmen eşine salakca aşık bir kadınım. Her sabah tekrar hadi inşallah diyerek polyanna yı uyandirip görevi başına yolluyorum, çünkü onun yanımda uyurken bile aldığı nefes sesleri benim yaşam ritmim. Yazımda sizlerle bir patlama animi paylaştım ama henüz bizden vazgeçme durumunda değilim.
Onca yasanmislik bazı ihtiyaclardan daha ağır basıyor.
Sanırım buda benim sınavım. ........
Bir kadın susmussa gitmiş demektir demiş bir yazar.Ben bizden gecmedim o yüzden konuşuyorum. Senide çok iyi anlıyorum Aşksız yaşanmaz arkadaşım.
Biz yildirim aşkı ile 52.gün evlendik ve ben hala onun nefesini hicbirseye değişmem.

Tamam bakim sart da bir insan saglik sorunu nedeniyle kilo alirsa ve veremezse bu bakimsizliga girmez ki. Bence de bakim bir iliskide onsart degil, kisinin dediginiz gibi kendine ozguvenini saglamak icin olmali. Ben kadinlarin makyaj yapmasinin bakimla ayni olmadigini dusunurum. Elbette makyaj kusur ortme tekngidir ama, insan kendini sabah uyandgindaki gibi kabul etmeyecek biriyle nasil samimi olabilir onun anlayamiyorum. Onu birak, makyajla neden oldugundan farkli gorunmeye calisir kadinlar onu da anlamiyorum. Bu herhalde kozmetikcilerin propagandasina maruz kalmisliktan olabilir. Sanki onlarin malini kullaninca mankene prensese donusecegiz gibi reklam pompalaniyor surekli. Ama makyaj karsiti degilim, sadece makyaj yaparken bunun iliskide sart oldugu anlayisina karsiyim. Sen kusurlarini ortecek cicek gibi gezeceksin karsindaki hiyar tras bile olmayacak, dus bile yapmayacak. Bir reality check lazim kadinlara.

Back
X