Ruhum yorgun

Ben çalışmadan önce senden bile yalnızdım diyebilirim o zaman kardeşlerim burda değildi annemle anlaşamayız zaten is yok arkadas yok

Istede aman aman bi arkadaş çevrem yok bi kaç samimî arkadaş disinda ama yinede iyi geliyor iş bulma çalışma gibi imkanların varsa değerlendirmeni tavsiye ederim çünkü yalnızlık sahiden insani yoruyor.
Açıkçası calisan bi insan olarak hala yalnızım sıkılsam üzülsem telefon rehberine baksam inan konuşacak tek bi kimsem bile yok

Doğru kaşabaşık olsa bile yaa çıkarcılık mecburiyet var yaada sahte samimiyet var. Gerçek dost kalmamşkii ama iyiki bu site var ni nebze olsun rahatlatıyor insanı

Hangi bölğm mezunusunuz? İş mi bulamadınız 5 yıl geçti falan diyince

Ben de yalnızım, sorunlarımın çoğu günlük evle ilgili seyler ve eşimle konusuyorum ama kafaya taktığımız seyler çok farkli olduğu için beni anlamadığı zamanlar oluyor, insan bazen sorunu hallolmasa da sadece anlasilmak istiyor mecburen kendi kendime aşmaya çalışıyorum. Bir kedim var onunla ilgilenmek beni mutlu ediyor ya da gergin olduğumda beni sakinlestiriyor. Siz de evde bakmasaniz bile sokaktaki kedileri, kuslari besleyebilirsiniz valla en iyi dost hayvanlar bence.

Evet insan anlaşılmak istiyor.
Hayvanlara dokunamıyorum yaklaşamıyorum bile malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…