• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhuma daral geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer yazdiklariniz gerçekse bu adamla daha fazla vakit kaybetmeyin. Vajinusmus-mehir-alkolizm kısmı da ayrıca tuhafıma gitti. Maşallah her şey yapılıp edilmiş, mehirde eksik kalmamış.

Eğer yazdiklariniz gerçekse bu adamla daha fazla vakit kaybetmeyin. Vajinusmus-mehir-alkolizm kısmı da ayrıca tuhafıma gitti. Maşallah her şey yapılıp edilmiş, mehirde eksik kalmamış.
Yerim ederim vallahi billahi gercek
Okuduktan sonra sonra o kisiye minicik saygili bir dille ayrilik mesaji atip engelledim her yerden. Aslinda neden paylastin burada derseniz: dun gece bir oyle daral geldi ruhuma oyle hislerimi burada paylasmak istedim.

Yerim ederim vallahi billahi gercek
Okuduktan sonra sonra o kisiye minicik saygili bir dille ayrilik mesaji atip engelledim her yerden. Aslinda neden paylastin burada derseniz: dun gece bir oyle daral geldi ruhuma oyle hislerimi burada paylasmak istedim.
Kurtuldugunuza şükredin, daha iyi olursunuz. Her kurguda gerçeklik payı vardır. Kadını da anlamak güç, hangi normal insan bunları kitap dönüştürür? Evlilik bitmiş artık, bosanilmis. İlerde evlenmek istese kendisi de sorun oluşturacak bir şey. Bu iki manyagin arasına taraf olarak ancak huzurunuzdan olursunuz ve vaktiniz gider.

Kurtuldugunuza şükredin, daha iyi olursunuz. Her kurguda gerçeklik payı vardır. Kadını da anlamak güç, hangi normal insan bunları kitap dönüştürür? Evlilik bitmiş artık, bosanilmis. İlerde evlenmek istese kendisi de sorun oluşturacak bir şey. Bu iki manyagin arasına taraf olarak ancak huzurunuzdan olursunuz ve vaktiniz gider.
Çok dogru soyluyorsunuz. Yollari ayirdim artik okuduklarimdan sonra tanimaya devam etmek istemedigime bende karar verdim ama oyle bir his oturdu kalbime iste. Dediginiz gibi, neler gecmedi iki gunluk tanisiklik mi gecmeyecek.

Kitabin ismini yazmak bende isterdim ama direkt ifsa olabilecegim icin bu adami engellemis devam etmemis olmam sebepli duyulursa ikisiyle ugrasmamak icin yazamiyorum ama bilindik bir yazar veya populer bir kitap degil. Cok bilinmedik bir basimevinde basilmis cok az sayfali gunluk tarzi kucuk kucuk bolumlerle anlatilmis bir kitap.

Kitabin ismini yazmak bende isterdim ama direkt ifsa olabilecegim icin bu adami engellemis devam etmemis olmam sebepli duyulursa ikisiyle ugrasmamak icin yazamiyorum ama bilindik bir yazar veya populer bir kitap degil. Cok bilinmedik bir basimevinde basilmis cok az sayfali gunluk tarzi kucuk kucuk bolumlerle anlatilmis bir kitap.
Kitabın ve yazanın ismi görünmeyecek şekilde fotoğrafını koyun. Bahsettiğiniz olayların yazıldığı bir iki sayfayı paylaşmanızda da sorun olmaz. Dünyanın en orjinal fikirleri olayları değil neticede, milyonlarca kadın aynı cümleleri kurup bu kitabı yazabilir. Görelim ve ona göre yazalım çünkü hiç gerçekçi değil ve iddialarınız çok komik.

Zor durumda olanı bırakmak diye bir şey yok.

İlişkilerdeki bakış açınızı değiştirin.

Hayır kurumu değilsiniz.

Ayrıca neden tüm gerekçelerle birlikte anlattınız kitaba varana kadar?

Uyumlu olmadığımıza karar verdim, her şey için teşekkürler der geçersiniz.

Bu şekilde tüm ilişkileriniz aynı tatta olur.

Gunaydin arkadaslar
Evet bende olsam olmaz derim ama oldu. Kitabin basina hayal urunudur yaziyor zaten. Gercek hayattan alinti falan yaziyor. İsimler ayni degil. Yani cinsel hayat dediysem asiri ayrinti yazmio tabi. İste araya sogukluk girdi yataklari ayirdik falan gibi gibi seyler. Ama ettikleri kavgalar cok net. Kitaptaki okudugum bazi noktalar o kisinin anlattiklari bazi seyler ile ortusuyor. Amann aslinda bir sey olacagi yok dogru karari verdim bende dun aksam bjr buhran geldi uzerime paylasmak istedim:)
Garip adam cekme miknatisi gibi hissediyorum kendimi :)
adı ne kitabın okuyayım

hangi yayınevi

Yazarlar hep ilişkilerini mi yazıyor yani 😂😂 hani sanat, kurgu, vs vs

Öncelikle herkese iyi aksamlar

Yine ben ve yine gönül işlerinde bir falso yaptim:) Gülmüyordu kara bahtim kör talihim:)

Konuya gireyim: bu sefer sosyal medyadan sevgili bulma olayina girdim. (Girmez olaydim) Doktor bir beyle tanistik. Benim sehrime 2 saat mesafede. Biraz yazistik, biraz telefonda gorustuk. Sonra oturup karsilikli bir seyler icmeye karar verdik. Neyse geldi benim sehrime oturduk her sey yolunda gibi. Guzel de anlastik gibi o ana kadar. Kendisi bir kere evlenmis bosanmis 1.5 sene evli kalmis, cocuklari olmadan bosanmislar.
Ben yine de guvenmedim e devletten bunu ispatlamasini istedim. İspatladi.

Yine sehrime 1 2 defa geldi. Yemek konser vs yaptik. Ama icime sinmeyen bir sey var. Konserde gozumun icine bakip sarki soylemiyor. Nasil deyim ruh yok gibi..

Sonra benim stalk perileri geldi. Eski esinin hesabini buldum. Denemeler seklinde bi kac kitap cikarmis. Cok tutulmamis ama merak ettim siparis ettim.

Kargo elime bugun ulasti ogle tatilinde bir cirpida okudum. Kadinin eski nisanlisiyla olanlari, sonra bu kisiyle tanismalari nisanliyken vajinismus olmasi, birlikte tedavi gormeleri, sonra isteme mehir pazarligi ve bir suru parasal konular, dugun dernek her seyi ama her seyi okudum. Kadin cinsel hayatlarina kadar anlatmis kitapta. Kayinvalidesini bipolar olarak tanimlamis evinden cikmiyormus bir suru sey yazmis. Bu kisi icin alkolik falan demis. Hele bosanma asamasi komple konusmalari para para para olmus. En sonda da bu kisi sizofren oldugunu kadina itiraf etmis. Bana cocuk yaparsan ilaclarimi kullanirim falan demis. Kadinin da psikolojik problemleri varmis o da psikiyatrik ilaclar kullaniyormus.bir ara bebek icin kadin dozu azaltmis kavgalar devam edince eski dozuna geri donmus falan. Kitapta okudugum kadariyla ikisi de normal degil tencere kapak olmuslar. Ama yine de yurutememisler. 2024 de anlasmali bosanmislar.

Neyse ben bu kadar evliliklerinin her detayini ogrendikten sonra bana soguma geldi. Zaman kaybima falan uzuldum. Sonra bu kisiye kirici olmadan bir mesaj attim. Seni tanimak guzeldi ama eski esinin kitabini okudum beni mutsuz etti. Devam etmemek ikimiz icin de hayirlisi olur. Yolun acik olsun gibi cumleler yazdim ve her yerden engelledim.

Dogru olan bu biliyorum. Belki kitaptaki yazilanlar her ayrilikta oldugu gibi abartma da olabilir ama hemcinsime inanmayi ben tercih ettim. Ama ne bileyim sanki zor durumda olani yari yolda birakmis gibi oküz oturdu gogsume. Nasil kalkacak bu öküz arkadaslar? :)
yaptığınız pek mantıklı gelmedi açıkcası
internetten biriyle tanışmışsınız ve de birlikte konsere gitmişsiniz
ruh yok diyorsunuz
o duygusal çekim için biraz zaman geçmesi gerekmiyor mu
hemen insan tanıdığı birine bir anda bir şeyler hissedebilir mi bilemiyorum

eski eşinin kitabında yazanlar eski eşin penceresinden yazılmış şeyler
ama bu kadar etkilendiyseniz olmaz tabi
bitirmeniz iyi olmuş

1773299664705.webp

şöyle bi kitap mı acaba?

@Mune
Merhaba Mune,
Sadece yaşadığım olaya istinaden o an hislerimi paylaşmak istemiştim. Bir an kötü hissetmiştim kendimi. Almam gereken cevapları aldım. Buradaki tüm kadın arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizden ricam konumu yorumu yoruma kapatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler

Konu sahibesi öncelikle burda beni taşlıyorlar ama boşanan erkekten kaçicaksiniz. Kaçin yani. Kim 1 yıl evli kalıp boşanır Allah aşkına , evlendikleri kızlara kimbilir neler yapıyorlar. Burda kimse yok olmayabilir falan yazmasın. Ya cimri oluyorlar, ya KV her halta karışıyor, ya toptan ruh hastası oluyorlar ... hele ki internette gezen , buluşan erkeklerin çoğu defolu. Appten mappten buluşmayı, instagramı minstagramı geçin yani etrafınıza bakın mümkünse kanlı canlı tanıdıınız biri olsun. Bu doktor, aklı başındadır diye asla düşünmeyin manyak dediğin her meslek grubundan çıkabilir. şaşırmadım yani, hele ki doktorlardan ne manyaklar çıkıyor :KK51: Doktor erkek denince eski kuşaklarda hayırlı kısmet, zengin koca akla gelirdi şimdi aklıma anca manyaklık tipleri geliyor.
Aynı şeyi boşanan kadınlar için de düşünüyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X