arkadaşlar bu sefaköydeki Rumeli Hospitale gidenler var mı bi yerden duydum çok iyiymiş ordaki kadın doğumcu.Normal doğumları bile gülüm canım diyerek yaptırıyolarmış.ben ilkini devlette iğrenç bir ortamda doğurduğum için ikincisini özelde doğurmak istiyorum.bu hastaneye giden var mı?
ben bu hastaneye gittim biliyorum ama doğumunu bilemem kadın doğumcuları genelde çok yoğun ama gece gunduz muhakkak bir kadın doğumcu var doğum fiyatlarıda uygun
ya çok methettiler ama kararsızım doğum yapan biri anlatsa bişeyler ikna olucam ama kimse yok herhalde.orası olmazsa zaten nisa hastanesi Derya Hanıma gidicem çok tatlı dilli güler yüzlü ve ilgili bir bayan.önceden asiye uzuna gidiyordum o da iiyi ama aşırı yoğun,ikinci bebişe Derya Hanım orda ollur inşallah
Merhaba rehnuma,
senin soruna yardımcı olmayacagım ne yazıkki ama bir sorum vardı sana, forumda Kanuni Sultan Süleyman hastanesine gidecegin ile ilgili bir mesajını okudum eski mesajlarında özel mesaj yazma hakkım olmadıgı için buradan ulaşıyorum. Acaba orada mı dogum yaptın ilk dogumunda, bende orayı dusunuyorum ama hep olumsuz seyler duydum.
evet orda doğum yaptım,üzgünüm çok iyi şeyler söyleyemeyeceğim...çocuk doğururken bağırıyosun diye kadının birini mahvettiler,rezillik yaa ama benim bir yıl oldu neredeyse,belki şimdi düzelmiştir çünkü ben gittiğimde çok yeniydi
Biz akşam gittik hiç yoğun değildi yoğunsa nesine yoğun bilmem hee şunun için yoğundur muaynesi ucuz diye
birgün bizde otururken yengemin kahve rengi yoğun lekesi geldi
korkarak apar topar en yakın diye oraya gittik
nöbetçi doktor baktı sözde baya inceledi ultrasonda hiçbişey gözükmüyo bolbol dinlen dedi
allah alla nasıl bişey olmaz bu kahve rengi leke nin bi nedeni olmalı
neyse kendi doktoruna gittiğinde anladıkki rahiminde açılma olmuş ondanmış lekelenme nin nedeni hemen dikiş atıldı
+ ozaman 13 haftalıktı cinsiyet tahmininde bulunun diye bayağ ısrar ettik nuh yok olmaz falan dedi
biz zaten kesin bişey de demedik tahmin et dedik . bayağ zorlayınca ikiside erkek dedi ikiz gebelikti
ondan bir hafta önce kendi doktoru 12 haftalıkken bir kız bir erkek dedi ve bir kız bir erkek doğdu
biz hiççç memnun kalmadık . diğer yengemde gitmişti ilk zamanları oda memnun kalmayıp değiştirmişti