Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben yaptım ama anlamadım bende çocuğun cinsiyeti bu çıktı (мальчи&#1082 nedemek

erkek demek kuşum...
desen bi erkek daha gelio oğluma baktım doğru çıktı oğluşumu ağutosta doğum yaptım yani 8 bucuk aylık evde iki tane oğlan olacak hıımmm neyse gelcek ay cinsiyeti öğrenince yazarım doğrumu değilmi

düşük kürtaj bır sey sormuyor ki..sadece son adet tarıhın , eşinin ve senın dogum tarıhlerıni yaz.....

onu bende bılıyorum canım ama formlarda okuyorum eger dusuk kurtaj yada herhangı bır amelıyat atlattıysan bu senın kan yenıleme olayını etkılıyomus hatta hesaplıcının sayfasında yukardada tam okunmuyo ama yazıyo cevırmısler ben oyuzden merak edıyom

kızlar düşük, dogum,kan verme, kan kaybı, ameliyat gibi şeyler yaşadıysanız dogum tarihinize o günün tarihini girin kan yenileme en son o zaman yapıldıgını varsayıyor ben en son dogum yaptıgımın tarihini girdim dogum günüme erkek çıktı doktorumda erkek dedi ama kendi dogum tarihimi girdigimde kız çıkıyor bakalım hayırlısı.diger çocuklarımıda girdim dogru çıktı bakalım.:ecrin_bebek:

arkadaşlar benim 2 yaşında kızım var ona baktım doğru çıktı...şimdi de hamile kalmayı planlıyorum bunda da erkek çıktı bir gün hamile kalırsam yazarım sonucunuu
çin takvimi kızımda tutmamıştıı..

canım cok tesekkur edrım bende bu sorunun cevabını arıyodum ama kımseden ses yoktu cok sagollll

bende henuz 5 haftalik hamileyim meraktan baktim rus takviminde kiz cin takviminde ise erkek cikiyo
allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insallah aminnn

canım testi yaptım sonuç erkek çıktı ama benim Allah izin verirse Kızım olacak. Amannn ne farkader kız erkek Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip etsin.

5 haftalık gebeyim
bu takvim kız dedi...
çin takvimi de erkek...
tabiki hepimizin isteği sağlıklı bir bebek

eğlenceli bi iş..Allah isteyen herkese yaşatsın bunları

lütfen bilen yazbilirmi??
rus takviminde her ay farklı bir cinsiyet çıkyor.ben bildiğim kadarıyla 3 yada 4 yıl ya hep kız yada hep erkek çıkması gerek.ama neden her ay farklı cinsiyet çıkıyor??bilen varmı??
ben 22-04-1979
eşim 24-06-1982
erkek olması için 2010 yılı sonuna kadar hangi aylarda hamile kalmam gerekir??

2010 yılı için bazı aylar kız bazı aylar erkek diye çıkıyor.ama 2011 yılında ise yıl boyunca hep erkek çkıyo.neden 1 yıl boyunca hep erkek yazıyor 2011 yılı için.ama 2010 yılı için ise bazı ay erkek bazı ay kız diye.her ay farklı ama 2011 yılında hep erkek.sorun nerde..
ilen varsa lütfen cevap yazabilirmi??her ay faklı çıkmaması gere değilmi?? bir yıl boyunca ya r
erkek yada kız olası gerekmezmi??
lütfen bilen yazrmı??çok acilllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…