Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk bebeğim kızdı rus takvimine görede kız
şimdiki bebeğime dr kız dedi rus takvimine görede kız

benimde kız çıktı çin takvimine görede kız çıktı doktor ne dicek bakalımbilmiyorumkismile

rus takvimine göre kız çıktı. zaten kızım olacak. ama çin takviminde erkek çıkıyor ısrarla

ben yapamadim ya herseyi turkceye ceviriyor ama bebegin cinsiyetini cevirmiyor ne yapabilirim

...boyka gibi bişey yazıyorsa kız canım .başka birşey yazıyorsa erkek.bana rus ve çin takviminde de erkek çıktı.ptesi öğrenicez bakalım doğrumu

bnede de kız cıktı ama henuz bebeğimin cinsiyetini bilmiyoruz 10+ 3 hamileyim çin takvimindede kız çıkmıştı. iş son sözü söyleyecek doktorumuza kaldı :lepi:2 hafta sonra falan belli olabilirmiş kesin sonucu söylerim

bende tutmadı kızlar ne çin nede rus takvimi kız çıkıyordu ama doktor erkek dedi

iyi akşamlar ben bir şey sormak istiyorum kan verildiği zaman zaten hücreler yenilenmiyor mu kan verirse bir erkek bu 4 yıl süre kısalır veya uzar mı

iyi akşamlar ben bir şey sormak istiyorum kan verildiği zaman zaten hücreler yenilenmiyor mu kan verirse bir erkek bu 4 yıl süre kısalır veya uzar mı

Zaten, kan verme, dogum, kurtaj, dusuk, kan kaybina neden olan ameliyat, varsa onlar yazilacak dogum tarihi yerine.. Sitede oyle soyluyor..

benim erkek çıkıyor 30 eylülde öğrencem kısmetse cinsiyetini bakalım tutucakmı?
ben herşeyde erkek çıkıyo çin takviminde ,rus takviminde ,kalp ritmindede 160 üstü kız altı erkek diyolar benim 160 çıktı.serbest beta hcg 28.5 çıktı bundada 50 nin altındaysa erkek diyolar.
bakalım ne çıkıcak?

canım meleklerimiz gösterirse aynı gün öğrenicez cinsiyetlerini
bende 30 eylülde gideceğim dr a

slm kıslar kızıma baktım tuttu.şuan hamileyim henüz bilmiyorum ama bakalım buda tutucak mı_?birde konuyu baştan itibaren okuyamadım bu konu ve testle ilgili anket yapıldımı??

vay masumum sizdemi burdasınız
canlarr benim çin ve rus taakviminde de kız çıktı..hayırlısı olsun...
yanlız kan verme den kasıt ne ve nasıl onu pek anlamadım ben

kızlar biz dün öğrendik cinsiyetimizi.erkek çıktı.
çin takvimi rus takvimi bioritim ve diğer yöntemler hepsi erkek çıkmıştı bende tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…