merhabalar bende 17+3 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil sağlıklı olsun bize yeter ama 7 yaşındaki oğlum çok merak ediyor kardeşinin cinsiyetini rus takvimini denedim bendede kız çıktı ilerleyen haftalarda baktırıcam işallah sizede haber veririm
slm arkdslar bende yaptım testı 18+4gunluk ıkızlerıme hamıleyım testte erkek cıktı dun gece drumda ıkı melegımınde erkek oldugunu söledı ne kadar ınanmak lazım bılınmez ama dogru gıbı....
bende tutmuyor kız çıkıor dr her seferinde erkek dior çin takvimine görede erkek :)
birde kızlar yukarıda doğum kürtaj vsss işlemlerde kan yenilenir dior yani 4 yılda bir yenilenecek olan kan süresi içnde doğum düşük yada kürtaj gibi operasyonlar yaşayanların kanı zamansız yenilenmiş oluor bu sebepten bu bilgiler yazılamadığından hesap yalnış :)))))
fazla bilimsel konuştum sanırım hihoyyyt
kızlar bişi dicem du rus takviminde tarihi yazarken tek rakamlarda önüne sıfır yazmalımıyız örneğin 05-12-2009 şeklindemi yazmalıyız yoksa 5-12-2009 mu olmalı ikisinide denedim farklı sonuçlar çıkıyor gerçi yarın doktora gidecem inşallah gösterir bizimki cinsiyetini