Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

basına 0 eklemene gerek yok ben öyle yaptım.bnmkı erkek cıktı doktorda erkek dedı

basına 0 eklemene gerek yok ben öyle yaptım.bnmkı erkek cıktı doktorda erkek dedı

arkadaşlar bende yaptım . hem ilk çocuğuma hem şimdi 19 haftalık olan karnımdaki bebişime. ikiside farklı çıkıyor. yani başına 0 eklenenle eklenmeyen tam tersi çıkıyor. hangisi doğru acaba??
birde "numarası" yazan yere günü yazıyoruz değilmi?

canım seninki kız olabilir. kız hemen göstermezmiş ya.çünkü erkek 11.-12.haftada bile bazen belli oluyor benimki gibi.senin 18. haftada nasıl belli olmaz.?
rus takvimini sıfırlı mı denedin?sıfırsızmı? çünkü ikisi farklı çıkıyor.

kızlar ben denedim erkek yazıyo ama kızım oldu.o sitede doğum yapanlar,kürtaj yapanlarda kan değişimi olur deniliyo ya.ben doğum yaptım 2.çocuğuma sonuç farklı çıkarmı??doğum yaptım diye 2.de sonuç değişirmi??bilen varmı??lütfen yazarmı??yani doğum yaptım diye ordaki yazan çıkmayabilirmi??bilgisi yada yorumu olan varmı??

ya arkadaşlar şu yüzük (Alyans) testini yapan varmı?
ama ben farklı sitelerde farklı şekilde okudum.kimisinde yuvarlak dönerse erkek diyor. kimisinde kız diyor. ileri geri-erkek diyen var kız diyen var. bunu tam doğrusu nedir? kesin bilen varmı?

Canim bide ben bi yontem diyim annemler her hamise yapar ve de bugune kadar tutmayan olmadi ee eskiden ultrasanmi varmis boyle seylerle tahmin ederlermis ama hersey allahtan baska kimse bilemez tabi simdi bi kisi 2 tane yastik alir birinin altina makas otekinin altina bicak koyar hangi yastigin altina neyi koydugunu hamile kadinin gormemesi lazim o baska yerde bekler cagriliir ve yastiklardan birine oturmasi soylenir hamile kadin altinda bicak olan yastiga oturusa oglu makas olan yastiga oturursa kiz demek olacak bana makas cikmisti dogru cikti kizim oldu tabi bunlar inanmamak lazim ama hamileyken her duydugunu yapasi geliyo insanin benim kizim 30 haftalik olana kadar cinsiyetini gostermedi her duygumu yapmistim

Alyansida yapmistik yuzuk donmustu oglun olur dediler kiz oldu

gerçekten çok komik olmuş:))))
benim4.aylarımda yüzük ileri sallandı.bir siteye göre kız diye sevindik. başka bir sitede ilerigeriye erkek diyodu.hatta uçtu.eşim bile şok oldu .müthiş bir çekim var.manyetik alan meselesi.inanılır yani şu an 5.ayım bitmek üzere yüzük yuvarlak dönüyor ama bariz bir şekilde dönüyor.ileri sallandı.
hem iki şekli yaşamaktan hemde kiminin kız dediğine kiminin erkek demesinden kafam karıştı. uzakdoğuda yapılan herşeyin gizemi vardır. çinliler,antik yunan... yüzyıllar önce yapılan bu uygulamalara inanırım. ama yüzdeliği tartışılır.

0 koyulmuyor arkadaşlar. 08 yazmayın 8 yazın gibi. Orda öyle yazıyordu siz görmediniz heralde.

Bana erkek çıktı. Çin takviminde de erkek çıktı. Bakalım ne olacak merak ediyorum.

benimki doğru tabi dogana kadar kimse emin olamaz ama çin takvimi bu takvim ve doktorum kız diyor

kızlar benim ilk çocugum kız onda tuttu.şimdi ikinciye hamileyim ikincide nasipse erkek olacak bundada tuttu.tesadüf işte ,yada iyi bilimsel bişey

evet yaptım sımdı dogru cıktı ..
pekı bı dahakı seferı yapabılıyormuyuz bunda.. yanı mesela kız bebek ıstıyorum ona gore bır duzenleme fln varmı :)) lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…