Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kız çıkıyo benim içimdende kız geçiyor bakalım 8 eylülde belli olacak hayırlısı sağol canım

bende suan kı hamılelıgımıcın kız cıktı aboyka yanı ılk hamılelıgım ıcın ılk bebegım ıcınde erkek cıktı hakketen oglumvar ıkı yasındaa

benım de erkek çıkıyo ama kızım olucak kısmetse yani anlıycanız maalesef bende tutmadı

kusura bakmayin ama sacma....ruslar nerden biliýormus allahin veridigi cani???doktorlar bilirdi eger böyle bir takvim olsaydi sonucta onlari ilgilendiren bi konu..dogru olsaydi onlarda bilirdi..

ilki erkek çıktı evet oğlum var.
2.hamileyim kız çıkıyor bakalım doğru çıkacakmı.hayırlısı olsun inşallah...

benim melek olan kızım doğru çıktı...
sağlıklı olsunda kız erkek ne fark eder...

benim ilkinde erkek cikti, evet bir oglum var ..

ikinciside kiz cikti bakalim gercekten kizmi olucak bilmiyorum daha:))

Erkek cıktı
ama daha cok yenı benımkısı
allah saglıklı ve hayırlısını nasıp etsın tutarsa yazarım buraya

7 yaşındaki kızım doğru çıktı... şimdiki de kız çıktı :))) öğrendiğimde yazarım yine ...rabbim hayırlısını versin hepimize.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
29 haftamdayım yaptım kız çıktı ama doktorum kesin erkek dedi hemde ayrıntılı ulturasonda baktı hayırlısı olsun ama ben oğluşuma çok alıştım değişmesini istemiyorum

kızlar bişey sorucam...4 boyutlu ultrason izmirde nerede var ve ücretini bilen varmı ne olur yardım edin..bebişte sorun var galiba...çok önemli önemle rica ediyorum..teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…