• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rus Diyeti Deneyimim

kuuvesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
31
8
6
Merhabalar, ben bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum, bu sabah 65.5 kiloydum. Yarın tekrar tartılıp buraya yazıcam, hedefim en az 63-62 .
Benimle başlamayı düşünen olursa burdayım kızlar

Rus Diyeti
1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE SODA ve 200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR ve 800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET ve 800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR veya YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

1 haftada 5-7 kilo arası verebilirsiniz.

çok değişik bir diyetmiş. :) 1 lt süt ile tok duramazsın sanırım zor görünüyor . gerçi bir hafta ama

evet baya zor görünüyor, isveç diyeti gibi, sabah öğle akşam birer bardak içicem sütü dayanabilirim umarım :)
isveç diyetini yapmıştım ben de bir ara .kilo verdirmişti ama ıspanak , yumurta uzun bir süre yiyemedim :))
başarılar şimdiden :)

günaydın kızlar bugün 65.2 ile bu diyete başlıyorum.
Sadece 1 litre sütüm var, ısıtıp içtim bir bardak

bir bardak daha içtim arada sade kahve içtim, midem bulandı biraz sadece süt olunca :( neyse yarına az kaldı, kilo vermem lazım 20 günüm var :/

Günaydın kizlar, bugun tartida 64.5 ciktim 7 gram gitti, bugun peynir ve sodam var, sutas suzme peynir 250 gramlik pakrtlerden aldim, cayimi koydum birazdan azvik yiyeceğim

200 gram demis listede ben 250 gramlik paket aldim butun gun icin. 4 te 1 ini cayla yedim simdilik biraz birakicam pakette
oooo kolay gelsin sana o zaman baya agır bir diyetmiş ben dayanamam heralde. peki daha oncede yapmısmıydın bu dieti normal duzene girince alıyomusun acaba geri?

Back
X