Rusyanın güneybatısında 6.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumunun bildirdiğine göre, deprem Rusyanın Moğolistan sınırına yakın bir noktada gerçekleşti.
Yaklaşık 45 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkez üssünün Kızıl kentinin 92 kilometre kuzeybatısı olduğu belirtildi.
canım benim telaşlanma Allah yardımcınız olsun ama Moğolistan sınırı diyor umarım iyidir ve en kısa zamanda haber almanı dilerim çok dua et
Teşekkür ederim.. eşimin bulunduğu yer buraya ne kadar uzaklıkta hiç bilmiyorum ki
Teşekkür ederim.. eşimin bulunduğu yer buraya ne kadar uzaklıkta hiç bilmiyorum ki
canım gecmiş olsun.inan ne yazacagımı şaşırdım.inşallah kötü bişey yoktur sakın korkma.iyi düşün iyi olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.korkma telefonlar kitlenmişdir o yuzden ulaşamıyorsun.
gittiği yerin adı ne biliyormusun
muhtemelen uzak bir noktada ama emin de değilim. haber alamadığım için telaşlanıyorum, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Sesini bi duyabilsem rahatlayacağım ama ulaşamıyorum.
biliyorum, Serpukhov'da... Google Map'ten bakayım dedim ama ellerim titriyor bakamadım...
baktım haritadan Serpukhov moskova ya yakın depremin oldugu bölgeye bayağı arası var sarsılmıştır ama sorun olacağını sanmam
Arkadaşım Allah razı olsun gerçekten yardımcı olduğun için. Evet ben de bakmaya çalıştım, Moskova'ya daha yakın bir bölgeymiş. Genel olarak internette Moskova'da depremin çok nadir olduğunu yazıyor ama işte insanın sevdiği söz konusu olunca endişe etmeden olmuyor.
Arkadaşlar eşim aradı azönce fazla konuşamadık ama iyiyim merak etme dedi. Ağlamaktan içim çıkacak sinirlerim bozuldu çok.... Herkese çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, sağolun. 1 haftadır ayrıyız, daha 3 haftası var gelmesine ne zor bi durum böyle ayrı olmak
şükürler olsun rabbime sayılı gün çabuk geçer bak oda senin duyacağını meraklanacağını bilmişki aradı karıcığını rahatlattı valla bende çok rahatladım sevindim mutlulukdan ağladın özlemden birde ağla rahatlarsın ferahlarsın tez zamanda kavuşmanız dileklerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?