Rusya'da olan depremle ilgili bilgisi olan var mı?

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim telaştan..
Arakadaşlar azönce haberlerde son dakika haberi geçtiler. Rusya'da 6.9 şiddetinde deprem olmuş. Benim eşim de yaklaşık 1 haftadır Rusya'da. Kendisine şuan ulaşamıyorum. haberler de detaylı bilgi vermedi. Lütfen bir bilgisi olan, orada bir tanıdığı yaşayan vs bana bilgi verebilir mi? Şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum, eşim arayana kadar da iyi olamam sanırım. Allah rızası için bir bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Rusya’nın güneybatısında 6.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu’nun bildirdiğine göre, deprem Rusya’nın Moğolistan sınırına yakın bir noktada gerçekleşti.

Yaklaşık 45 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkez üssünün Kızıl kentinin 92 kilometre kuzeybatısı olduğu belirtildi.

canım benim telaşlanma Allah yardımcınız olsun ama Moğolistan sınırı diyor umarım iyidir ve en kısa zamanda haber almanı dilerim çok dua et

Teşekkür ederim.. eşimin bulunduğu yer buraya ne kadar uzaklıkta hiç bilmiyorum ki

canım gecmiş olsun.inan ne yazacagımı şaşırdım.inşallah kötü bişey yoktur sakın korkma.iyi düşün iyi olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.korkma telefonlar kitlenmişdir o yuzden ulaşamıyorsun.

canım benim telaşlanma Allah yardımcınız olsun ama Moğolistan sınırı diyor umarım iyidir ve en kısa zamanda haber almanı dilerim çok dua et

muhtemelen uzak bir noktada ama emin de değilim. haber alamadığım için telaşlanıyorum, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Sesini bi duyabilsem rahatlayacağım ama ulaşamıyorum.

canım gecmiş olsun.inan ne yazacagımı şaşırdım.inşallah kötü bişey yoktur sakın korkma.iyi düşün iyi olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.korkma telefonlar kitlenmişdir o yuzden ulaşamıyorsun.

çok teşekkür ederim, inş. birşey yoktur

Canım telefonlar kitleniyo,inşaallah hayırlı haberlerini alırsın kısa zamanda,Allah sağ salim kavuştursun canım benim,dualarımdasın

muhtemelen uzak bir noktada ama emin de değilim. haber alamadığım için telaşlanıyorum, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Sesini bi duyabilsem rahatlayacağım ama ulaşamıyorum.

seni çok iyi anlıyorum sabret arar hatlar düzelince sıkma canını demek istiyorum ama denmiyor dışardan kim teselli etmeye çalışsada insanı içindeki kurt kemirir durur ona fazla fırsat verme bence iyidir arayacak

baktım haritadan Serpukhov moskova ya yakın depremin oldugu bölgeye bayağı arası var sarsılmıştır ama sorun olacağını sanmam

Arkadaşım Allah razı olsun gerçekten yardımcı olduğun için. Evet ben de bakmaya çalıştım, Moskova'ya daha yakın bir bölgeymiş. Genel olarak internette Moskova'da depremin çok nadir olduğunu yazıyor ama işte insanın sevdiği söz konusu olunca endişe etmeden olmuyor.

nedemek bizler ne için bu klupteyiz lafı bile olamaz

serpukhov - Google Haritalar

Arkadaşlar eşim aradı azönce fazla konuşamadık ama iyiyim merak etme dedi. Ağlamaktan içim çıkacak sinirlerim bozuldu çok.... Herkese çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, sağolun. 1 haftadır ayrıyız, daha 3 haftası var gelmesine ne zor bi durum böyle ayrı olmak

şükürler olsun rabbime sayılı gün çabuk geçer bak oda senin duyacağını meraklanacağını bilmişki aradı karıcığını rahatlattı valla bende çok rahatladım sevindim mutlulukdan ağladın özlemden birde ağla rahatlarsın ferahlarsın tez zamanda kavuşmanız dileklerimle

Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…