Merhaba hanimlar. Biraz uzun olacak ama fikrinize ihtiyacim var. Esim yaklasik 15 yilini Rusyada gecirdi. Nisanlanana kadar ailesi ile birlikte orada yasadi sonra geri dondu. Nisan evlilik derken 3 yildir buradaydi. Kucuk kaynimda evli ama evleri olmadigi icin bizimle birlikteler. Eltim hamile. Simdi konu su. Ailesi ev borclarini odeyemedikleri icin esim babasiyla birlikte bi kac aydir Rusyaya gitti. Ocak ayinda kaynimda gidecek. Esim israrla benimde oraya gitmemi istiyor. Ama ben istemiyorum. Oraya gidersek ailesi kaynim eltim hep birlikte ev tutup yasayacagiz. Esim bana 1 yil zaman ver gel birlikte yasayalim onlar kendi ev borclarini kapatsinlar bizde kendimize birikim yapalim araba aliriz evimizi degisiriz diyor. Bu arada bi oglum var ve dogum iznindeyim. Oglum 1 yasina geldiginde ise baslamayi dusunuyorum. Bende gel burda is bul kendi evimizde rahat ederiz ikimizde calisiriz yine istediklerimiz aliriz diyorum. Orda kazanci iyi oldugu icin buraya gelip aylik maasla birikim yapamayacagimizi dusunuyor. Hem orda iki cocuk bir evde ustelik annesi babasi zor olucak. Hepsi iyi insanlar bu zamana kadar aramizda hic tartisma olmadi cok yardimlari dokundu. Ama ben yinede oraya gitmek istemiyorum. Esimde biz olmadan orada kalamaz zaten. Senden 1 yil istiyorum diye tutturdu. Burayida gezeriz diyor. Ne yapayim bilmiyorum oraya gitsem hep birlikte yasamak zor burada kalsam esim is bulamasa daha da zor. Yinede kendi evimizde huzurlu oluruz diyorum. Oda istedigimiz zaman donup yasayacagiz diyor. Ustelik elimizde bir miktar paramiz olur. Kime anlatsam bilmiyorum. Annemler zaten bastan karsi onlara soylemedim bile. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dusunmekten cok yoruldum hic aklimdan cikmiyor.