Gebeliğe Hazırlık Rütbeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Merhaba ,
Ben bu ay ovulasyonla denedim. sadece çift çizgileri değerlendirebildim. 2defa çift çizgi gördüm.Ama olmadı.ve ovulasyonda yumurtlama zamanı sürekli iliişki olamadıysa çift çizgi gördüğümüz zamanmı daha önemli yada ertesi gün silinince mi?Ben çift çizgi denedim ama olmadı silinince deneyemedim.sizce seçim yapılsa hangisi daha önemli birgün?

Ayrıca hipotroid hastasıyım.levotron kullanıyorum düzenli olarak. en son değerlerim 4 tü. 2,5 inmesi gerek dedi Dr. .Ama onun üstüne 2 kutu ilaç bitirdim. daha kontrole gidemedim.belkide inmiştir.Bu arada Folikasit Kullanıyorum
Sizden ricam ise, ben reglmin 2. veya 3. günü hormon testlerini yaptırmak istiyorum. Daha önce hiç bi araştirma yapmadım. Nedir ne değildir.hangi tahlil illaki yaptırılmalı? Doktorların unuttuğu ama önemli olan bi tahlil varmı?( linç yemiyimde Dr unutmaz ama keşke daha önce bu testide yaptırsaydım dediğiniz o_O) Devlet hastaneleri yapıyormu hepsini? hemen sonuc veriliyormu? yada özelde ne kadar tutuyor.
Bunları yapmak istiyorum. yapmadım bıseymı var acaba demek istemiyorum açıkçası. Bi sıkıntı olmadığını bileyim diye. Yada hormon dışında ne yapılması gerekir sizce?

Son düzenleme:
Troid hormonu hamile kalmayı ve hamileliğin devamını etkiliyor diye biliyorum. Troid takibini ihmal etme derim. Devlet hastaneleri de gerekli testleri yapıyorlar. Ama ayrıntılı olarak bilmiyorum. Adetin 2 ya da 3. Günü gitmeni istiyor doktorlar, o günleri kaçırmamak lazım.

koyu oldugu gunden baslayip 3 gun siliklestigi gunu degerlendirmek lazim. hormon testi disindada rahim filmi cektirilebilir
yumurta rezervine bakilabilir. aklima grlenler bunlar suan

Bugun hep ovulasyon konusu
Ben de yapiyorum canim smdi video izledim hassas test var innovita cok zorlaniyorum ama cizgi kaybolduysa 2. Cizgi yumurta catlamis oluyor
2 cizgi ayni renk ya da t koyu ise yumurtlama basliyor oluyormus insallah oyledir

Back
X