Rutin kontrol

kararsizbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
274
269
18
Kızlar selam 22 yaşında bekar bir kadınım meme muayenesi evde aklıma geldikçe kendim yapıyorum haricinde rutin olarak jinekologa muayene olmaya gerek var mı?
Adetim düzenlidir ve çok şükür bi sorunum yok ama hiç jinekolojik muayene de olmadım.
Arada bir sağlık ocağında kan verip bütün değerlerime baktırıyorum

Kızlar selam 22 yaşında bekar bir kadınım meme muayenesi evde aklıma geldikçe kendim yapıyorum haricinde rutin olarak jinekologa muayene olmaya gerek var mı?
Adetim düzenlidir ve çok şükür bi sorunum yok ama hiç jinekolojik muayene de olmadım.
Arada bir sağlık ocağında kan verip bütün değerlerime baktırıyorum
merhaba kist vs olusumu adina ultrasonla muayene olabilirsiniz. adetler duzenli olsa da bu tarz olusumlar olabiliyir bazen en azindan takipte olursunuz yada birsey yoktur iciniz rahat eder. cibsellik olmadigi icin sorun pek yasanmaz ama yinede tedbirli olmak gerek. cibsellik basladiginda asla aksatmayin ama🤗

Sağlık ocağında kadın doğumda bakılan değerlere bakmıyolar burda. Bence gidin bi hormon tahlili isteyin. Amh mutlaka isteyin. Bu toplam yumurta rezervini ölçen bi değer. Bende düşüktü çok uğraştım hamile kalabilmek için. Daha önce bilseymişim hiç korunmazdım belki de daha erken evlenirdim.

Back
X