• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rutubetli ev acil öneri

Boyadan önce süreceksin canım, ki boyayı tutsun alttan küf kusmasın gene.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şimdi bir kat astar sürsem bir kat boya sürsem sonra bir daha astar bir daha boya daha sağlam olur mu ?
bazı kısımlar baloncuk gibi kabarıp dökülmüş

Şimdi bir kat astar sürsem bir kat boya sürsem sonra bir daha astar bir daha boya daha sağlam olur mu ?
bazı kısımlar baloncuk gibi kabarıp dökülmüş

Daha sağlam olacağını sanmıyorum canım ama gene de bi sor derim aldığın yere.
Çünkü biz, direk küf olan yere astar sürüp beklettikten sonra bi kez daha astar sürün diyoruz; tabi çok küflüyse.
Iyice kuruduğundan emin olduktan sonra boya sürmeye hazır bir zemin elde edileceğini söylüyoruz müşterilere.
Senin dediğin şekilde de olur belki ama zemin çok kalın olursa bu kez de boya tutmayabilir diye düşünüyorum.belki de yanılıyorum ama biz dediğim şekilde uygulatıyoruz müşterilere.

Daha sağlam olacağını sanmıyorum canım ama gene de bi sor derim aldığın yere.
Çünkü biz, direk küf olan yere astar sürüp beklettikten sonra bi kez daha astar sürün diyoruz; tabi çok küflüyse.
Iyice kuruduğundan emin olduktan sonra boya sürmeye hazır bir zemin elde edileceğini söylüyoruz müşterilere.
Senin dediğin şekilde de olur belki ama zemin çok kalın olursa bu kez de boya tutmayabilir diye düşünüyorum.belki de yanılıyorum ama biz dediğim şekilde uygulatıyoruz müşterilere.

çok teşekkür ederim ilgin için , binder marka astar almayı düşünüyorum bazı yerlerde 2 bazı yerlerde 24 saat vermiş kuruma süresi için ne zaman tekrarlamalıyım astarı ?

Back
X