slm canım
diyetisyene gidip diyet oncesı tetkık yaptırmak onemlı ama ınsan az cok kendısıde anlayabılıyor.yag mı fazla odem mı dıye.
bunun tespıını kendın yapabılıyorsan vucuduna cok yuklenmeden dıyetisyene gıtmdn de yapılabılır dıye dusunuyorum bn burdan ıstedıgım kıloya gelene kadar paylasımda bulunucam. takıp et :) istersen dıyet arkadası olup bırbırımıze destek olabılırız. sende burdan yada kndı sayfanda yedıklerını ve kılonu yazabılırsın :)
bnde ankaradayım cnm:)
subat sonu nısan agustosdadadugun yapıcaz kısmetse ^.^
merhaba canım
sabah pekmezine limon sık 5-8 damla demiri çoğaltığı için inş biran önce kanlanırsın
ben pekmez içemezdim taki limon damlatana kadar daha hoş oluyor ve daha faydalı
istersen portakal suyunlada içebilrisin pekmezi
benimde kilo vermem lazım ama diyetisyene gitmedim hiç canım
senin menülerine bakıp kendime uygun şekilde kullanabilirim paylaşımlarını bekliyorum
rüya topiğin hayırlı olsun canım
bgapa birşey soracağım gerçekten bu pekmezli limon kansızlığa iyi geliyormu kullanmadığım ilça vs kalmadı artık bırtım hiç birşey kullanmıyorum bu dikkatımı çekti bilig verirsen sevinirim
canım çevremdekilerden duydum ve denedim eskisi gibi üşümüyorum
hatta tadını begenmezsen portakal suyuna karıştırıp içmeni tavsiye ederim
bende eger çok kansızlığın varsa canım sabah ve yatmadan aç karnına 2 hafta denemekte zarar olmaz
inşallah canım az kalmış nişana
yeni yılda mutluluklar senin olsun
nasıl gidiyor sağlıklı beslenme günlerin
saol cnm vala bıraz sıfayı kaptım ve zorunlu mola vermek zorunda kaldımannem dıyet lafını duymak ıstemıo su sıra D
ama ıkı gune toparlayıp kndımı kaldıgım yerden devam edıcem vazgecmek yazmaz kıtabımızda
pazartesı gunu ıtıbarıyle gelısmeşlerı aktarmaya baslıorum esen kalın :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?