Rüya Gibi Bişey Bu, Hamileyim Beeennnn :)))

_ozay_

Sana bişey olmasın...
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
119
0
96
İstanbul
bir yıldır bebeğim olmuyo diye bunalımdan bunalıma girdim, eşimi doktorlara sürükledim testlere soktum, şimdi tam tedaviye başlamaya kendimi hazırlamışken ben tedavisiz bebek sahibi olamayacağım derkeeennnn... Sürpriz yaptı benim miniğim annesine :)
Allahım sen bebek isteyen herkeze bu duyguyu tattır :CüvCüv:

Hayırlı olsun cnm benimde 9 yaşında bir oğlum var 1 yıldır ikinci çocuk için korunmuyoruz ve olomuyodu her ay test yapıyorum hiç bi şey çıkmıyo falan aldırış etmedim günüm geçmesine ragmen halı silkeledim tül falan taktım o gene hamileymişim 1 aylık düşük yaptım hala kendime gelemedim üzüntüden lütfen dikkat et bırak dursun işler yorma kendini Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin işallah dua bizlerede hamilelerin duası kabul olurmuş

Hepinize çoooookkk teşekkür ederim. Bana bu site uğurlu geldi :) Bir bebek isterken birsürü arkadaş edindim. Allah hepinizin gönlüne göre versin inş.
Lelos tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim seni dikkate alacağım :)

Tebrik ederim..opuyorumnanaktan Umarim guzel bir hamilelik gecirirsin ve bebegini kucagina alirsin.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..:ecrin_bebek:

allah saglıcakla kucagına aldırsın caım allah bu duyguyu bizede yasatsına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…