Rüya gibi

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
874
633
83
35
Bartın
Tek derdimin yarın ne giysem eşime ne yemeği yapsam çocuk planları vs vs olan biriyken şimdi hersey bambaska.
Rüyada gibiyim baskası yasıyor şu anki halimi. Kimseye soyleyemıyorum kendime bile.
Eşimin 3 4 aydır sağ belinde olan agrılarından dolayı ortapedi doktoruna gitti ve yanlış yere cekılen mr dan dolayı kitle gorunmedi. 1 ay once baska bir doktora gitti ve mr sonucunda 8*5 cm kitle göründü. Hemen üniversite hastanesinde tanınmış bir prof. Doktora gittik. Orda tekrar genel mr cekıldi be arkasında bıopsi yapıldı.
Düne kadar hastanenin mr raporuna bakmamıstım anlamam diye ama herkes detaylı bir şekilde yazıyor. Her yazılan kelımeyı internette arastırdım ve anladıgım kadarıyla 8.5*7.5*4.5 cm çaplarında kitle ve kalça kemiginde 8 mm lezyon goruldu. Malesef kötü huylu ve yüksek grade yazıyor 3 veya 4. Evrede be hücreler hızla yayılıyor. Bıopsi sonucu 10 eylulde cıkacak ve mecbur beklemedeyiz.
Nasıl olur dünyam başıma yıkıldı daha 1 yıllık evliyiz hayallerim var benim. Daha gezecegimiz gülecegimiz günlerimiz var bizim. Bebegimiz olacak arabamızı değiştircez ne zaman yapacaz biz bunları.
Yok yok bunların hepsi rüya ben yasamıyorum şu an bunları.eşime birşey olursa ben naparım nasıl yaşarım. Mr sonucunu gostermedim ona ben cok güclü biriyim ama o değilki yıkılır. Allahım güç ve bize sağlık ver bize yoksa dayanamam.

Biyopsi sonucunu bekleyin daha ve sonuç ne olursa olsun eşinizin yanında daima pozitif olun. Evet çok zor, ama moral çok önemli ve sevdiklerini yıkılmış görmek insanı alt üst ediyor böyle durumlarda. Siz desteğinizi belli edin, iyi olacaksın detin sürekli. Ama inşallah biyopsi sonucu iyi gelir.

çok geçmiş olsun hemen kotu dusunmeyin inşallah vardır bi caresi sonuçları daha on eylülde alacaksınız şimdiden moralinizi bozmayin lütfen.

Dayanamam demeyin sakın.
İnsanlar nelere dayanıyor başa gelince
Ama lütfen hemen karalar bağlamayın
Belki gözünüzden kaçan bir detay vardır
ALLAH yardımcınız olsun bolbol şifalar versin

Canım allahım tez zamanda eşine acil şifalar versin inşiallah. Dur bakalım gün doğmadan neler doğar. Herşeyin bi tedavisi var. Çok zor anlıyorum. Düşüncesi bile kötüyken başına gelmesi ne kadar üzücü evet ama sabırlı ve sakin olmaya çalış. Dua et canım. İnşiallah biyopsi sonucu iyi gelir ..

İnşallah gerçekten kötü bir rüyadır :( doktorlarla konuşmadan rapora göre strese girmeyin belki farklı birseydir bilemezsiniz. Allah sizin de eşinizin de yardımcısı olsun. İnşallah yaniliyorsunuzdur ve yakında buraya ciddi birşey yokmuş diye yazarsiniz :dua:

Sabır sağlık mutlu günler dilerim
Yalnız hepimiz bir adayız bu konuda doğaya teslimiyet en iyisi en sağlamıdır
Ağlamak istiyorsanız ağlayın acınız varsa yaşayın bastırmayın kendiniz ve ona acımayın
Acınıldığını hissetmek insanı daha çok yıkar umutsuzluğa iter
Ve keşke yanlızca kötü bir kabus olsaydı

Geçmiş olsun Allah sabrını ve gücünü versin size. Yıkılmayın son evrede ölecek denilen arkadaşım ilik nakli oldu şuan yaşıyor ve gayet iyi. Umutsuzluğa kapılmayın nolur herşey Allahım izniyle yoluna girer.

Umarım ben yanılıyorumdur. Yarın bulunduğum sehırde ortapedi doktoruna gidip mr sonucunu yorumlatacam aklıma şu an baska birşey gelmıyor. İnternetten aldığım bilgilerle kendimi harap etmek istemiyorum. Duygularımı acımı sımdılık kımseye yansıtamadıgımdan konu açma geregi duydum.

Malesef kötü huylu ve yüksek grade yazıyor 3 veya 4. Evrede be hücreler hızla yayılıyor. Bıopsi sonucu 10 eylulde cıkacak ve mecbur beklemedeyiz.

sakin olun biyopsi sonucundan önce kötü huylu olup olmadığı anlaşılmaz ki.
hızla yayıldığını nereden biliyorsunuz elinide tek mr sonucu yok mu orasını anlayamadım.

İnternete göre bakmayın lütfen
Ve artık tıp çok ilerledi böyle şeylere üzülüp eşinizi de üzmeyin yani böyle şeylere üzülüp derken doktor bir şey dememişken

Hastalıklar çeşit çeşit ve her gün yeni tedaviler bulunuyor uygulanıyor

En önemli şey moral
Güzel düşünün bol dua edin güzel olsun her şey inşallah

Allah acil şifalar versin

Ve unutmayın artık bu tarz hastalıklar çok yaygın ve tedavileri de çok gelişti kendinizi lütfen harap etmeyin
Eşiniz anlar Çünkü
Onun en çok size mutluluğunuza ihtiyacı var

Ben de şiddetli baş ağrıları ve uyuşma yüzünden gittim doktora. Bir haftadır lanet sonuçları bekliyorum ve hala çıkmadı. Ne denli gergin olduğunuzu tahmin edebiliyorum ki kendim dışımda bu süreçleri çok yaşadım maalesef.

Lütfen hemen umutsuzluğa kapılmayın. Evet bu lanet hastalık için güzel şeyler söylemek imkansız. Lakin emin olun, aynı hastalığa aynı tepkiyi vermiyor bünyeler. Siz güçlü ve umutlu olun ki, eşiniz kendini bırakmasın. Hem daha bir şey belli değil. Doktorla görüşün, durumu size anlatsın ondan sonra bir yol çizersiniz.

İlk şok en kötü ve zor olanıdır. Sonra kabullenme devreye girer. Sonrasında ise kendinizin bile hayret edeceği bir güce sahip olacaksınız emin olun. İnşallah yeneceksiniz, atlatacaksınız. Çok geçmiş olsun.

sakin olun biyopsi sonucundan önce kötü huylu olup olmadığı anlaşılmaz ki.
hızla yayıldığını nereden biliyorsunuz elinide tek mr sonucu yok mu orasını anlayamadım.
Elimde sadece mr sonucu var. Tanımlanan bumgular önceliklr maling neoplazik süreci düşündürmekte oldugu ileri biopsi ile tetkik edilmesi yazıyor. Hipersellüler içerik ve yüksek grade yazıyor. Arastırdıgımda maling kötü huylu hipersellüler hızla cogalan hücre yüksel grade 3 4 evre kanser oldugu yazıyor. İnternette Mr sonucundan kanserin evresi belli olabilecegi yazıyor

Elimde sadece mr sonucu var. Tanımlanan bumgular önceliklr maling neoplazik süreci düşündürmekte oldugu ileri biopsi ile tetkik edilmesi yazıyor. Hipersellüler içerik ve yüksek grade yazıyor. Arastırdıgımda maling kötü huylu hipersellüler hızla cogalan hücre yüksel grade 3 4 evre kanser oldugu yazıyor. İnternette Mr sonucundan kanserin evresi belli olabilecegi yazıyor

anladım ama siz yinede internete bakıp umutsuzluğa kapılmayın biyopsi sonucunu görmeden. inşallah güzel haberler alırsınız.

Yegenimin esi ilerlemis bir kanser atlatti,ablamda kanseri atlattı...ustelik cok ciddi bir hastalik mi degilmi bilmiyorsuniz suan hemen panik yapmayin oldu da kotu huyluysa onu temizlerler ve tedavi baslar uzulmeyin caresi vardir

Yegenimin esi ilerlemis bir kanser atlatti,ablamda kanseri atlattı...ustelik cok ciddi bir hastalik mi degilmi bilmiyorsuniz suan hemen panik yapmayin oldu da kotu huyluysa onu temizlerler ve tedavi baslar uzulmeyin caresi vardir
Ortapedi doktoruna gidecem bugun mr sonucuna baktırmak için zamanla alışırım ama şimdi içim içimi yiyor

Her şey Allah'tan..
İnşallah biopsi sonucu iyi çıkar.
Ama bir taraftan kendinizi tedavi fikrine de hazırlayın.
İnsan bize uğramaz sanıyor ama malesef bu tip hastalıklar çok arttı. Ve bebek, çocuk, genç, yaşlı dinlemiyor.
Tıp bu konuda çok ilerledi. Allah isterse şifasını bulacak..

Eşinizin morale çok ihtiyacı olacak. Bu tip hastalıklarda (hasta olma ihtimaline göre) serotonin hormonu çok önemlidir..

Back
X