Rüya gibi

Moralinizi bozmak istemiyorum zaten yeterince kötüsünüz ama evet yeni mr sonuçları neredeyse tanının yarısını koyuyor.
Yeğenim tedavi gördü oradan biliyorum. Belli bir rutinde baştan ayağa mr çekilip kitle var mı diye bakılıyor..

Ama şuna emin olun tıp bu konuda çok ilerledi. Çevremde tedavi olup hayatına devam eden çok kişi var.

Lütfen internetten bakmayın. İnternette herkes kanser. Bende en son tahlil sonuclarıma göre baktıgımda günlerce ağladım hastayım diye. Doktorum bana kızdı herkes kanser internetten bakınca, hiç birşeyin yok dedi. İlaç verdi destek vitamin

Geçmiş olsun. Umarım sonuçlar korktuğunuz gibi çıkmaz ama sonuç kötü çıksa da her hasta,her hastalık ayrı ilerleme gösteriyor. Lütfen moralinizi çok bozmayın. Beklemek zordur eminim. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum

Malesef ortopedi doktoru mr sonucları hücreleri görebildigini ve erken teshis için mr cok onemli oldugunu soyledi. Sonuclar kötü çıkmış ve ileri derecede oldugunu ve kalça kemiginde ödem oluştugunu söyledi. Tahmin ettigim gibi herşey.
Daha 34 yasında eşim nasıl dayanırım ya şu an günleri sayılıysa ya uyurkan nefesini duyamazsam

Belki sonuç düşündüğünüz gibi değildir ama öyle olsa bile insansınız her şey insanlar için. Hayat siz hayal kurarkrn akıp giden şeydir zaten. Son iki yıldır balıma gelenleri yazsam size inanın yok artık dersiniz.

Çok geçmiş olsun.

Allah yardımcınız olsun
inşallah yanlış tanı koymuşsunuzdur kendi kendinize
umarım geçici bir sorundur

Allahım büyük şifalar versin en yakın zamanda eşinize de tüm hastalara da inşallah.
Rabbim kolaylık versin inşallah.

Rabbim şifa versin eşinize. Çok zor bir durum Rabbim korktuğunuzla sınamasın inşallah. Ama ümidinizide kaybetmeyin lütfen çevremde o kadar çok var ki en son evre denilip bu kötü hastalıktan kurtulan.

İnternetten bakarak yorumlama yapmayın. Annem de yüksek grade kanser hastası fakat durumu iyi çok şükür. İnternete kalsa geçen sene ölmüştü. Üzülmeyin.Allah büyüktür.

Merhaba son durum nedir Rabbim acil şifalar versin
Merhaba. Malesef durum tahmın ettigim gibi kondrosarkom teshisi koyuldu eşime yani yumusak dokudan kaynaklı kıkırdak kanseri. Cok nadir gorulen ve 30 40 lı yaşlarda olan bir kanser türü.ayrıca kanser hucresi kalcada kemık kırıgına sebep olmuş yürümeye zorluk çekme nedeni buymuş. Onkoloji doktoru metastas yapmadıgını dusunuyorum ama akcıgere bakmak için tomografi istedi cuma günü cektırcez. Sonrada amelıyat günübe karar verılcek. Esim oğrenınce yıkılır zannedıyordum ama benden daha güçlü çıktı sanki hiç kanser lafını duymamısız gibi gayet iyi bir moralle hayatımıza devam edıyoruz.
Şimdilik tek sıkıntı amelıyat sonrası kemoterapi ve ısın uygulancak. Ama kemoterapi alan hastalarda sperm kalıtesi ve hızlılıgı düştüğünden ileride bebek sahıbı olmak cok zormuş. Ameliyat oncesi sperm dondurma işlemi yaptırcak gibiyiz. Cuma netlesecek hersey.
Eğer cevrenızde sperm dondurma yapan birileri varsa ankarada ozellıkle hangi hastane ve ücreti ne kadar oluyor. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Rabbim yardımcınız olsun sabırla üstesinden gelmenizi nasip etsin.
Aklımızda bulunsun ben yazınıza denk geldim merak edip sordum. Ankara ile ilgili hiç bilgim yok maalesef ki hatta o işlemle ilgili sizin için dua edicem

öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

ben de çok yeni kanserliyim. böyle demeyi de pek sevmiyorum, babamla aramızda bana "özel" diyoruz. çok yeni özelim işte. :)

eşinizi anlayabildiğimi düşündüm çünkü bunu ilk duyduğumda bende de ne bir ağlama ne kendini harap etme durumları olmuştu. ailemde de aynı şekilde. gayet mantıklı oturup konuştuk, tedavi yolunu çizdik. son olarak da çok mümkün olmasa bile çevreden gelecek her türlü şeyi duymamayı öğrenmeye çalıştık. sizin yapmanız gereken tek şey eşinizin yanında dik durmak. benim yanımda annem, babam, sevgilim hep dimdik duruyorlar belki ben yokken üzülüp ağlıyorlardır ama benim yanımda onları hiç üzgün görmedim. lütfen hayatınızda bir değişiklik yokmuş gibi devam etmeye çalışın, çünkü ekstra pozitif olmaya çalışınca da karşıdaki kişi aşırı derecede rahatsız olabiliyor. en azından ben öyleyim. :)

ankarada başkent, bayındır veya tobb hastanelerinde bir işiniz olursa da özelden mutlaka yazın, seve seve yardımcı olurum.

Internete baksanız sonuç zaten ya kanser yada ölüm. Lütfen ilk sonuçları bekleyin. Benim bir arkadaşımda da kitle almışlardı. böbreğinin yan tarafiydi. Annesi ve babasi kanserden vefat ettiği icin büyük ihtimalle kötü huylu çıkar dediler ama sonuçlar şükür temiz çıktı. Icinizi ferah tutun. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…