- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Elimde sadece mr sonucu var. Tanımlanan bumgular önceliklr maling neoplazik süreci düşündürmekte oldugu ileri biopsi ile tetkik edilmesi yazıyor. Hipersellüler içerik ve yüksek grade yazıyor. Arastırdıgımda maling kötü huylu hipersellüler hızla cogalan hücre yüksel grade 3 4 evre kanser oldugu yazıyor. İnternette Mr sonucundan kanserin evresi belli olabilecegi yazıyor
Çok geçmiş olsun.Malesef ortopedi doktoru mr sonucları hücreleri görebildigini ve erken teshis için mr cok onemli oldugunu soyledi. Sonuclar kötü çıkmış ve ileri derecede oldugunu ve kalça kemiginde ödem oluştugunu söyledi. Tahmin ettigim gibi herşey.
Daha 34 yasında eşim nasıl dayanırım ya şu an günleri sayılıysa ya uyurkan nefesini duyamazsam
Allah yardımcınız olsunUmarım ben yanılıyorumdur. Yarın bulunduğum sehırde ortapedi doktoruna gidip mr sonucunu yorumlatacam aklıma şu an baska birşey gelmıyor. İnternetten aldığım bilgilerle kendimi harap etmek istemiyorum. Duygularımı acımı sımdılık kımseye yansıtamadıgımdan konu açma geregi duydum.
İnternetten bakarak yorumlama yapmayın. Annem de yüksek grade kanser hastası fakat durumu iyi çok şükür. İnternete kalsa geçen sene ölmüştü. Üzülmeyin.Allah büyüktür.Umarım ben yanılıyorumdur. Yarın bulunduğum sehırde ortapedi doktoruna gidip mr sonucunu yorumlatacam aklıma şu an baska birşey gelmıyor. İnternetten aldığım bilgilerle kendimi harap etmek istemiyorum. Duygularımı acımı sımdılık kımseye yansıtamadıgımdan konu açma geregi duydum.
Merhaba. Malesef durum tahmın ettigim gibi kondrosarkom teshisi koyuldu eşime yani yumusak dokudan kaynaklı kıkırdak kanseri. Cok nadir gorulen ve 30 40 lı yaşlarda olan bir kanser türü.ayrıca kanser hucresi kalcada kemık kırıgına sebep olmuş yürümeye zorluk çekme nedeni buymuş. Onkoloji doktoru metastas yapmadıgını dusunuyorum ama akcıgere bakmak için tomografi istedi cuma günü cektırcez. Sonrada amelıyat günübe karar verılcek. Esim oğrenınce yıkılır zannedıyordum ama benden daha güçlü çıktı sanki hiç kanser lafını duymamısız gibi gayet iyi bir moralle hayatımıza devam edıyoruz.Merhaba son durum nedir Rabbim acil şifalar versin
Merhaba. Malesef durum tahmın ettigim gibi kondrosarkom teshisi koyuldu eşime yani yumusak dokudan kaynaklı kıkırdak kanseri. Cok nadir gorulen ve 30 40 lı yaşlarda olan bir kanser türü.ayrıca kanser hucresi kalcada kemık kırıgına sebep olmuş yürümeye zorluk çekme nedeni buymuş. Onkoloji doktoru metastas yapmadıgını dusunuyorum ama akcıgere bakmak için tomografi istedi cuma günü cektırcez. Sonrada amelıyat günübe karar verılcek. Esim oğrenınce yıkılır zannedıyordum ama benden daha güçlü çıktı sanki hiç kanser lafını duymamısız gibi gayet iyi bir moralle hayatımıza devam edıyoruz.
Şimdilik tek sıkıntı amelıyat sonrası kemoterapi ve ısın uygulancak. Ama kemoterapi alan hastalarda sperm kalıtesi ve hızlılıgı düştüğünden ileride bebek sahıbı olmak cok zormuş. Ameliyat oncesi sperm dondurma işlemi yaptırcak gibiyiz. Cuma netlesecek hersey.
Eğer cevrenızde sperm dondurma yapan birileri varsa ankarada ozellıkle hangi hastane ve ücreti ne kadar oluyor. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Merhaba. Malesef durum tahmın ettigim gibi kondrosarkom teshisi koyuldu eşime yani yumusak dokudan kaynaklı kıkırdak kanseri. Cok nadir gorulen ve 30 40 lı yaşlarda olan bir kanser türü.ayrıca kanser hucresi kalcada kemık kırıgına sebep olmuş yürümeye zorluk çekme nedeni buymuş. Onkoloji doktoru metastas yapmadıgını dusunuyorum ama akcıgere bakmak için tomografi istedi cuma günü cektırcez. Sonrada amelıyat günübe karar verılcek. Esim oğrenınce yıkılır zannedıyordum ama benden daha güçlü çıktı sanki hiç kanser lafını duymamısız gibi gayet iyi bir moralle hayatımıza devam edıyoruz.
Şimdilik tek sıkıntı amelıyat sonrası kemoterapi ve ısın uygulancak. Ama kemoterapi alan hastalarda sperm kalıtesi ve hızlılıgı düştüğünden ileride bebek sahıbı olmak cok zormuş. Ameliyat oncesi sperm dondurma işlemi yaptırcak gibiyiz. Cuma netlesecek hersey.
Eğer cevrenızde sperm dondurma yapan birileri varsa ankarada ozellıkle hangi hastane ve ücreti ne kadar oluyor. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?