Rüya gibi

Tesekkur ederim Rabbim dermansız dert vermesin. Yasadıgımız hersey sınav bunlarda geçecek inanıyorum.

Malesef ilk sonucumuz kanser. Su an akcıgere atıp atmadıgına bakacaklar sonra amelıyat

Aslında bizde kanser demiyoruz ilk defa burda kullandım. Hastalıgımızın adı yok o bu şu :) ben zaten hastalığı tahmın ettigimden hazırlıklıydım ve esim kitle kötü dedi olsun biz bunuda yeneriz ben her zaman yanındayım dedim. Tedavi süreci neler yasıyacaz bunların hepsini arastırdım.eşim olumsuz birsey dedıgınde hemen karsılık verip hayır dogrusu bu diyorum.
Rabbim sanada acil şifalar versin sakın sende olumsuz birşey düşünme. Atlatılacak şeyler bunlar Allah dermansız dert vermesin. Duam seninle
Ayrıca tesekkür ederim şimdilik tek isteğim ilerisi için sperm dondurma işlemi yapmak daha çok genciz yeni evliyiz.

Cok geçmis olsun cok üzüldüm..

Merhaba arkadaslar. Eşim 20 gün önce amelıyat oldu çok şükür doktor bile sasırdı eşim ayakta ve araba bile kullanacak durumda. Sadece bacaga tam yüklenemediginden hafif topalllama var.
Hastalıgımızın adı kondrosarkom yani kıkırdak kökenli kemik kanseri. Rabbime şükürler olsun ki bu hastalıkta kemoterapi etkili olmadıgından doktor %90 kemoterapi vermeyecez ama kesin sonuç patolojiden sonra dedi. Kemoterapi verilmeyeceginden sperm dondurmaya da gerek kalmadı.
Rica ediyorum herkesden vücudumuzu iyi dinleyelim ufak birşey de dahi hemen doktora muayene olalım. eşim yaklasık 6 7 ay bacak agrısı oldugu halde önemsemedi ve sonuç ortada. Herkes bizim gibi ucuz kurtulmayabilir. Kemoterapi verselerdi amelıyattan daha zor olacaktı bizim için.

Allahım hayırlısıyla kolaylıklar nasip etsin inşallah.

Acil şifalar diliyorum.

Benım annem cok ciddi bi ameliyat geçirecekti.. Sonucu çok kötü de olabilirdi, aksi durumda.. Ameliyata onay vermek cok zor bi karardı.. Ameliyat gününe kadar her anımızı keyifle geçirdik. Güzel anılardan çocukluğumuzdan her anımızı ölümsüzlestirdim.. Daha sonunu bilmeden bosuna üzülmemek için kendimi tuttum.. Fırsat buldukca dua okudum.. İçini ferahlattım korkmasın diye.. Cok şükür ameliyatı güzel geçti korktuğumuz sorunlar olmadı. Sağlığına kavuştu toparlanıyor git gide.. Sizde kendınıze evham yapmayın.. Olumlu mesajlar gonderin kendinizce ... Eşiniz de bu durumu hissetmesin.. Ki stress cok kotu etkiliyor. Güzel haberler alırsınız inşallah..

Öğrendigim ilk gün dünya basıma yıkıldı sonra toparladım kendimi. Eşimin yanında bir kere olsun ağlamadım hep yüzümüz güldü. Allahıma şükürler olsun atlattık. Zor bir süreç çok yıprandık ama geçti. Annenızede Allah şifasını versin.

Tesekkur ederiz.. Allah tüm hastalara şifa versin sizinkine de.. Cok geçmiş olsun..

Benim bildiğim kadari ile kitlenin iyi yada kötü huylu olduğu mr'da çikmaz, biopside çikar. Yoksa biopsiye niye gerek duysunlar?

Yani hemen umutsuz olma. Millet ne hastaliklardan iyileşiyor. Bu dönemde yine destek al eşten, dosttan. Beraber eğlenin gülün. Evde sanki adam bir ayakta mezardaymiş gibi bir ortam oluşmasin.

Moral bu konularda çok önemli. Pozitiv olun yada olmaya çalişin. Burdada eğer zamaniniz olursa bizide haberdar edin. Büyük geçmiş olsun dilerim size.

Biopsi sonucuna göre kondrosarkom yani kanser. Kitle bolgeden çıkartıldı kemoterapiye gerek duyulmadı.
Hastalıgı duyduğumuz ilk günden beri moralimiz hep yerinde. Rabbim nasip ederse 1 2 aya bebek çalışmalarına da başlayacaz.umarım yasadıgımız herseyi unuturuz Allahım tüm hastalara şifasını versin yoksa çok zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…