Rüya gördükten sonra bebeğini düşürenler varmı!!

kızlar malesefki ruyam 4. kez yıne gercekleşti bebeğimi kaybedıyorum yapılan arastırmalarda herseyınde normal cıkısı benı bu konu uzerınde dusundurdu malesefki bebeklerımı hep korku yuzunden dusurdum

canım sana bahsetmek istediğim buydu subyan büyüklerim bunu söylüyo ve teyzemin gelinindede düşük oluyodu hocaya gitti korumalık muska yapmış hoca hamile kaldı boynundan hiç çıkarmadı bebegı dogana kadar ve allahın izniyle hiç bişey olmadı dogdu bebegi ve bahsettiğiniz rüyalardan bende gördüm ve çıktı hamile iken gördüm rüyamda iç çamaşırıma bakıyorum kan ve bagırarak aglıyorum ve bebegim gitti diye ve çook korktum uyandım etkısındeydım halen rüyam aynısıda oldu dr gittim 1 hafta sonra dr bebeğin kalp atışı yok dedi bagıra bagıra agladım bende gidecem bi hocaya çünkü canlı şahidim var aynı şeyleri yaşayan ve hoca muska yapınca bebeğine bişey olmayan denemekte fayda var korumalık dua yazıyomuş onda bişey yokkı allah yar ver yardımcımız olsun kızlar

bende şimdiye kadar 3 kere rüyamda bişiler oluyo ya koşuyorum ya bişi yapıyorum ama hep elim karnımda eyvah çoçuğumu düşürcem diyorum ve hep düşürmekten korkuyorum rüyamda ama hamile bile değilimn gerçekte...

arkadaslar ben size yadrımcı olamk isterim ben iki bebğimide kaybettim ve sürekli gebeliklerimde hep korkulu rüyalarım oldu özellikle ikinci kızma hamileyken bebeğimi kaybetmeden bi hafta önce sürekli bıcaklandığımı görüyodum ama beni kim bıcaklıyo yüüznü görmüyodum ve beni bıcaklayana diyordumki hep benim bebğim karnımda neden beni öldürüyosun ama ne ağlamalar ne acileri aramalar hastanelerde böyle kan revan içinde dr arıyodum rüyamda
tam bi hafta üst üste gördüm bu korkulu rüyaları ve arkasından bi aksam üstü suyumun evde patlamasıyla kaybettim malesef bebğimi
bebğimi kaybettikten bi hafta sonra sarıböceğim telefonla beni aradı ve sübyandan bahsetti bende ankarada yapabilecek birini bulamadığım için memlekete gittim ve orada yaptırdım
ben öncelikle allaha sığındım ve duaların gücünüde biliyordum suan var bende tasıyorum üstümde
ve ben bunu yaptırmadan önce ne sıkıntılar yasıyodum bas dönmeleri sürekli kabuslar adetlerimdeki siddetli ağrılar daha sayamayacağım pek coks ey bence vakit kaybetmeden hemen işinin ehli gercek bi hoca bulup bunu yaptırmanız
allahım hepinize acil sifalar versin dert verip derman aratmasın allah hepimize sağlıklı hayırlı bebkler nasip etsin güzel rabbim
:CüvCüv:

kizlar bende katiliyorum sizlere ve en kisa zamanda bir hocaya basvurun ....

benim annemin bebekleri düsüyormus hep korkuyla ve en büyük ablamdayken sübyan yaptirmislar yani muska ve annemin 4 tane bebegi olmus..
bende nisan ayinda tüp bebekle hamile kalmistim hamile kaldigmda rüyamda bir kiz cocugu getirdiler bu senin dediler o kadar sevindim ki testim iki gün vardi kesin hamileyim ben dedim ve hep gece sicramalarla kalkiyordum hep yüksek yerlerden atiyorlardi beni..ve 9. haftamda gece yatarken kanamam gelmis gördüm ellerim kan revan icinde ve dr a gittim benim kanamam geldi rüyamda diye dr bakti hersey gayet normal korkma birsey olmaz dedi eve geldim koltukta yatarken bir kan bosandi benden koltuklar bitti yani o derece coktu hastaneye gittim 5 gün yattim 5. gün ölmüs dedem bebegime ata bindirim götürdü rüyamda o kadar bagirdim arkasindan ama birakmadi ben rüyamda bagiriyorum sandim gercekten bagiriyormusum bütün dr lari toplamisim basima tekrar ultrasona götürdüler beni bebisin duruyor bak dediler hic birsey olmamis dediler ama ben 3 saat sonra bebegimi kaybettim maalesef 2. bebegimde korku ve sicramayla gitti bu yaz tr ye gittim ve annem hocaya götürdü hoca dedi sübyan var rüyasinda dedesini cok görüyor bebeklerni götürüyor dedesi dedi yani hepsini bildi ve bana sübyan yapti biri belimde biri boynumda iki tane o zamandan beri benim basim agrimiyor gece hic sicramiyorum simdi yine tüp bebek yaptiracagim ins bu sefer olur benim icin ama sizlerde eger korkuyor ve bebeginizi kaybediyorsaniz hic vakit kaybetmeyin gidin bir hocaya derim ben...hii hoca birde söyle dedi bana 2 ay 4 ay 6 aylik düsük yaparsin eger sübhan yazdirmazsan dedi...ins bir daha düsmez...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar .. ben de ust uste 2 bebegımı kaybettım .. ilkini 11 haftalıkken kaybettım onun dusecegını ruyamda gormustum ruyamda her yer kan içindeydi .. hatta eşime dedım ben galıba düşük yapacagım .. zaten bır hafta sonra kalbı durdu bebegımın .. ikincisinin ise 18 haftalıkken kalbı durdu melegım benım .butun araştırmalar yapıldı hiç bır şey cıkmadı .. ama en ilginci ve benı şaşırtan şey şu oldu .. daha hamıle oldugumu bıle bılmeden bır gece ruyamda cok korktum resmen agzı burnu yamulmuş kişiler benımle ugraştı .. acayıp şeyler soyledıler .. bagırarak uyandım .. hayra yormaya calıştım düşünmemeye calıştım ama aklımın bır köşesınde hep o ruya vardı ..... ben inançlı bır ınsanım sureklı dua okurum ama bu duaya benım de ıhtıyacım var ..

arkadaşlar benimde bir tanıdıgım anlatıyor hamile kalmış bebegi düşmüş sonra tekrar hamile kalmış hamişe oldugunu ögrendiği gün hemen hocaya gitmiş hoca demiş sende subyan var tam zamanında gelmişin eger 3 -5 gün daha gelmeseydin bu bebekte düşerdi demiş ve koruyucu muska yapmış oda takmış ve bebeğine hiç bişey olmamış şimdi kızı var 8 yaşında maşallah yani diyecegim çocuk düşündüğümüz andan korunmadıgımız anadan itibaren hemen hocaya gidip yaptırmak gerekiyormuş ben şuan düşünmüyorum 4 -5 ay sonra düşündüğüm ,için korunmayı bıraktıgımda hemen hocaya gidip yaptıracam bende 2 bebeğimi kaybettim kolay şeyler degildi yaşadıklarım bir daha inş. yaşamayız yapacagımız tedbiri alıp gerisini allaha bırakmak sevgileeer

benimde anneannemde varmış 2 bebegi dogduktan 2 ay 10 gün sonra ölmüş kolay bi durum deil sonra bu muskayı yaptırmış hatta dedeme bile söylememiş sonra teyzem dogmuş 2ay 10 günlükken ateşlenmiş hatta dr anneannemin kafasına vurmuş çocugu çok giydirmişsin ondan demiş bend e3 düşük yaptım ve çok sıçradım rüyalarımda istiyorum yaptırmayı ama hoca bulamıyorum

kızlar malesefki ruyam 4. kez yıne gercekleşti bebeğimi kaybedıyorum yapılan arastırmalarda herseyınde normal cıkısı benı bu konu uzerınde dusundurdu malesefki bebeklerımı hep korku yuzunden dusurdum

çok kabus dolu rüyalar görüyordum bende diğer bebeğimde.inanılmazdı..
biz hocaya gittiğimizde bize dediği rüya görürsün,kasık sancısı yaşarsın ve ayağın atar uyurken(bir yerden düşer gibi)
ben yaptırdım o kadar rahatladım anlatamam..
size yardımcı olmak isterim ama ben samsundayım..burdan da müdahale olmaz kızlar.
Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah.

a.ssaol canım ya düşünmen yeter şü koca izmirde bulamadım birini sokakata gördüğüm insanlara sorcam neredeyse ama yokkkk.validemin çok tanıdıgı var sor dedim cami hocasına sordum yapmam demiş ilgilenmedi zaten zaten ben üzülmüşüm düşük yapmışım onun umrunda deilki saruböceg Allah bebegini hayırlısın kucagına almayı nasip etsin amin

canim ya cami hocasi yapmaz ki onu
muska yapan hocalara gideceksin bende izmirin ödemis ilcesindenim benim bildigim bir yer var ama sana uzak gelecek benim bildigim yer eger uzak gelmez dersen veririm adresine...bu isler ihmale gelmiyor inanki cok aci cekiyoruz bir an önce git yaptirin derim ben...

ödemiş uzak canım ama izmirde bulamazsam giderim dedigin gibi ihmale gelmiyo eşimle bir konusayım eger tamam derse giderim alırım senden aderesi burda bi hoca warmış aslında ama çok pahalıya yapıyomuş canım ben sana haber veririm ilgin için çok saol

ya kaç gündür benim rüyalarımda korkunçlaştı.bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ,korkulu rüyalar bebeği düşürüyor mu? yardım lütfen ..

büyük ihtimalle ateşin yükseldiği için korkulu rüya görmüşsündür.

ben de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmeden bir kaç gün önce bir rüya görmüştüm.bir arkadaşım diyordu ki bu çocuğu da kucağına alamayacaksın.çok üzülmüştüm.kimseye anlatmadım rüyamı.bir kaç gün sonra kontrole gittiğimizde 21 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.

ay kızlar gece gece ben cok etkilendim wallaa öyle ki google ümmü sübyan bilem yazamadım allahım kimseye evlat acısı göstermesin bebeğini hakka teslim edenler lütfen üzülmeyin allahım sağlıklı evlat versin inş.hepimize

kızlar günaydın bu ümmü sübyan'dan korunmak için muskayı hamile kalmadan öncede yaptırsak oluyomu? bizim burda yok yaptırmak için kayınvalidemlerin oturduğu yere gitmem gerekiyo. hamile kaldıktan sonrada gidemem sanırım 2 düşügüm var çünkü yola çıkmamak gerekir diye düşünüyorum. şimdi yaptırsam oluyomu yoksa illa hamile kalıncamı gitmek gerekiyo doktora bilgisi olan varmı acabaaaaa

canım benım bıldıgım hamıle kalmadan once takacaksın ınsallah bebeıslerımıze sagllıcakla kavusuruzz

arkadaşlar bende aynı kaderi paylaşıyorum. geçen hafta 6 aylık bebeğimi kaybettim. gece rüyamda bebeğimin sol ayağının iki parmağını sağ böbreğimin olduğu taraftan çıktığını gördüm .yanımda ki yüzünü görmediğim bir kadına gülerek gösteriyorum. sonra tırnaklarının neden kınalı olduğunu soruyorum. o da bana çektiğini söylüyor. iyi ama ben kına sevmem diyorum ve ellerimi gösteriyorum. o anda benimde tırnaklarımın kınalanmış olduğunu farkediyorum. ertesi gece kanamam oldu zaten. iki gün sonra da bebeğimi kaybettim. daha önce de benzer bir rüyada bebeğimin sadece ağzını gördüm. karım yarık bir şekilde....

anneminde öyle oluyormuş. 3 bebeğini bu şekilde kaybetmiş. en son gittiği bir hoca ona yattığı odanın kapısının üst kısmına bir bıçak. yastığına yorganına ve atlat yada sutyenine bir iğne takıp sürekli bunları bulundurmasını söylemiş. annemin şimdi altı çocuğu var. halada taşır. aksi halde rahat uyumadığını gece tuhaf rüyalar gördüğünü söyler. işe yarar mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…