- Konu Sahibi umut_sevgim
-
kızlar malesefki ruyam 4. kez yıne gercekleşti bebeğimi kaybedıyorum yapılan arastırmalarda herseyınde normal cıkısı benı bu konu uzerınde dusundurdu malesefki bebeklerımı hep korku yuzunden dusurdum
canım bende iki düşük yaşadım. biri kürtajdı ve kürtaj olmadan 1 hafta önce hiç bir şikayetim yokken rüyamda tuvalette kan pıhtıları düşürdüğümü gördüm. ve devamlı anne düşük yapıyorum diye bağırıyordum. daha sonra kananam başladı ve ben annemle gittim dr. kürtaj olmaya ikinci hamileliğimde de ölen dedemi gördüm rüyamda hamile olduğumu söyledim. iyi dedi yanıma getirirsin ondan sonrada çok geçmedi ikinciyi düşürdüm. yani inanıyorum bu rüyalara ben. birde sarıböcekcim canım bu ümmü sübyanı bende duydum. bebeği içerde boğuyomuş diyolar. muska falan yazdırmak lazımmış bunun için bir bilgin varmı başka acaba
sarıböcek canım eğer düşüklerde tıbbi bir sıkıntı çıkmazsa bu rüya gören bizlerin bebeklerini gerçekten ümmü sübyan boğmuş olabilirmi? birtek ben böyle rüya gördüm sanırdım ama baksanıza düşük yapan arkadaşların bazılarıda görmüş böyle garip rüyalar. nasıl korunucak biz bu ümmü sübyandan bilen varmı arkadaşlar yardım ederseniz ve bilgilendirirseniz bu konuda çok sevinirim
kızlar malesefki ruyam 4. kez yıne gercekleşti bebeğimi kaybedıyorum yapılan arastırmalarda herseyınde normal cıkısı benı bu konu uzerınde dusundurdu malesefki bebeklerımı hep korku yuzunden dusurdum
benimde anneannemde varmış 2 bebegi dogduktan 2 ay 10 gün sonra ölmüş kolay bi durum deil sonra bu muskayı yaptırmış hatta dedeme bile söylememiş sonra teyzem dogmuş 2ay 10 günlükken ateşlenmiş hatta dr anneannemin kafasına vurmuş çocugu çok giydirmişsin ondan demiş bend e3 düşük yaptım ve çok sıçradım rüyalarımda istiyorum yaptırmayı ama hoca bulamıyorum
canim ya cami hocasi yapmaz ki onua.ssaol canım ya düşünmen yeter şü koca izmirde bulamadım birini sokakata gördüğüm insanlara sorcam neredeyse ama yokkkk.validemin çok tanıdıgı var sor dedim cami hocasına sordum yapmam demiş ilgilenmedi zaten zaten ben üzülmüşüm düşük yapmışım onun umrunda deilki saruböceg Allah bebegini hayırlısın kucagına almayı nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?