Rüya gördükten sonra bebeğini düşürenler varmı!!

yok canım ya hala bısey yok ustune ustluk lekelenmem falan da yok namazımı bıle kılabılıyorum yanı yarın bı tahlıl yaptırıp dr yanına gıdcem buda kurtajla alınacak heralde

canım benım gecmıs olsun allah hepımıze sabırlar versın acımızı bebıslerımızı kucagımıza aldıgımız anda unuttursun ınsallah

inanmıyorum...
bende rüyamda cenin görmüştüm..
ve 1 ay sonra karnımda öldü bebeğim (((

canım ben yazmıştım okumadın heralde çocuk düşündügünde korunmayı bıraktıgında yaptırıyosun yani hamile kalmadan bir tanıdıgım hamile kalınca ögrenince hemen gitmiş hoca demiş 3-5 gün gelmeseydin bu bebeğide kaybederdin demiş benim bilgim bu canım riske atmaya gerek yok çocuk düşündüğümüzde yaptıralım

kızlar bende düşük yaptığımı gördüm rüyamda çok kanamam vardı diyorum bebğim düşcek kendi kendime bi et parçası görüyorum doktor diyokız olan düşüyo erkek olan duruyo dedi ve sabah uyandığımda aynı şeyleri aynı et parçasını gördüm ilk bebeğimdede görmüştüm allah kimseye yaşatmasın çok zor

arkadaşlar merhaba benim annemde ben doğmadan önce 5,5 ve 6,5 aylık 2 düşük yapmış hep rüyasında düşük yaptığını görüyormuş ve korkuyormuş çok , doktorlar anormal hiç birşey bulamamışlar sonra bi hoca bu sübyan mukasından yapmış bana hamileyken sürekli takmış ve ben dünyaya sağ salim gelmişim hoca kızın olursa o da hamileyken muskayı taksın demiş annem 26 yıldır saklıyor bizde şimdi bebek yapmayı düşünüyoruz kısmet olur hamile kalırsam bende takıcam

dün gece ki rüyamdan sonra bu topiği gördüğüm ve içime ürperti geldi helde yazdıklarınızı okuyunca daha bi korktum.rüyamda tuvalete gidiyorum ve tuvaletimle birlikde bebekde düşüyo ama kan yok yeşil bi sıvı var.ilkkez böyle bir rüya gördüm hayırdır inşallah rrüya tabirilerine bakdım düşük yapmak mutluluga ve bararıya delaletmiş.

ßen evliliğimin ikinci ayında hamile kalmıstım ve 6haftalık hamileyken dr. qittim bebeğimin kesesini ultrasonda qördük herşey yolunda dedi dr.'um o qece sabaha karşı korkunç bir rüya qördüm cinlerle ilqiliydi sabah kalktığımda rüyanın etkisini üzerimden atamamıştım daha sonra öğle vakti kaynanama qittim ve orda bi anda dehşet sancılanmaya başladım wc qirdiğimde kanamam olmustu ve bebeğimi kaybetmiştim senağlama çok kötü bir durum ALLAH kimseye yaşatmasın senağlama

merhaba ben de 2 defa düşük yaptım ve düşüklerimden önce hep hissettim böyle birşey olacağını rüyalarımda kötü şeyler görüyordum anlatmak doğru değil derler ama arkadaşlar dua ettikten ve inandıktan sonra allahın izniyle hiçbirşey olmaz inancınızı kaybetmeyin ve yatmadan önce ve aklınıza geldikçe dua edin hiçbirşey olmaz.umarım allah bu acıyı bir daha hiçkimseye yaşatmaz

bu gece rüyamda bebeğimi düşürdüm kendi öz annem terlikle karnıma vuruyodu. çok korktum çığlıkla uyandım ama inanılmaz etkilendim inşallah bişeyolmaz bebeğime daha 7hafta 6 günlük

bu gece rüyamda bebeğimi düşürdüm kendi öz annem terlikle karnıma vuruyodu. çok korktum çığlıkla uyandım ama inanılmaz etkilendim inşallah bişeyolmaz bebeğime daha 7hafta 6 günlük

canım merak etme sen dua et aklına kötü şeyler getirme hiçbirşey olmaz.

bendede erken doğum riski vardı dr yatak istirahati demişti kesinlikle kalma dedi bende sürekli yataktaydım fakat bir gece rüyamda iş yaptığımı ve kananmam olduğunu gördüm rüyadan uyanır uyanmaz kananma varmı diye baktım malesef kanama olmuştu vebebeklerimi kaybettim allah kimseye yaşatmasın

bende rüyamda iki kişinin cinsel ilişkiye girdiğini ve annenin karnında ki bebeğin sarsıldığını görmüştüm.1hafta sonra falan eşimle birlikte olduktan sonra sancıyla hastaneye gittim ve bebeğim düştü.acaba bu bir işaretmiydi

kizlar söylediklerinizi bir bir arastirdim..maalesef alimlerde ümmü sübyan oldugunu onayliyorlar..onlarin bebekleri olmadigi icin cinsel hayati iyi olan ve hamile kadinlara musallat oluyorlarmis.hamileyken bebege bisey olmadiysa dogunca,kirki cikmadan yüksek atesle öldürüyorlarmis,onuda yapamazlarsa 7 yasina kadar yapacaklarini yapiyorlarmis(ben cok korktum ya(
nerden bulucam ben burda hakikatli bir hoca?off yaa

sonunda buldum tatlım :1shok: senağlama üzülmemek elde değil tedbir almakta fayda var tabiki .. bence araştır oralardada mutlaka vardır bilen birileri tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :a015:

bence çocuklarınızın üzerine cevşen asın birde gebeliğiniz boyunca kendinize ve doğumdan sonrada bebeğinize sürekli felak nas ve ayetel kürsü surelerini okuyun allahın izniyle birşey olmaz korkmayın onlar bizden korksun sonuçta kuranı kerim her derdin devası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…