- Konu Sahibi umut_sevgim
-
arkadaşlar bende aynı kaderi paylaşıyorum. geçen hafta 6 aylık bebeğimi kaybettim. gece rüyamda bebeğimin sol ayağının iki parmağını sağ böbreğimin olduğu taraftan çıktığını gördüm .yanımda ki yüzünü görmediğim bir kadına gülerek gösteriyorum. sonra tırnaklarının neden kınalı olduğunu soruyorum. o da bana çektiğini söylüyor. iyi ama ben kına sevmem diyorum ve ellerimi gösteriyorum. o anda benimde tırnaklarımın kınalanmış olduğunu farkediyorum. ertesi gece kanamam oldu zaten. iki gün sonra da bebeğimi kaybettim. daha önce de benzer bir rüyada bebeğimin sadece ağzını gördüm. karım yarık bir şekilde....
ilk hamileliğimde rüyamda cenin gördüm,.et parçası şeklinde.bikaç gün sonrada maalesef düşük yaptımsenağlamasenağlamadüşürürkende pedimde aynı rüyamda gördüğüm küçük et parçasını görmüştümsenağlamasenağlama
canım ben yazmıştım okumadın heralde çocuk düşündügünde korunmayı bıraktıgında yaptırıyosun yani hamile kalmadan bir tanıdıgım hamile kalınca ögrenince hemen gitmiş hoca demiş 3-5 gün gelmeseydin bu bebeğide kaybederdin demiş benim bilgim bu canım riske atmaya gerek yok çocuk düşündüğümüzde yaptıralımkızlar günaydın bu ümmü sübyan'dan korunmak için muskayı hamile kalmadan öncede yaptırsak oluyomu? bizim burda yok yaptırmak için kayınvalidemlerin oturduğu yere gitmem gerekiyo. hamile kaldıktan sonrada gidemem sanırım 2 düşügüm var çünkü yola çıkmamak gerekir diye düşünüyorum. şimdi yaptırsam oluyomu yoksa illa hamile kalıncamı gitmek gerekiyo doktora bilgisi olan varmı acabaaaaa
bu gece rüyamda bebeğimi düşürdüm kendi öz annem terlikle karnıma vuruyodu. çok korktum çığlıkla uyandım ama inanılmaz etkilendim inşallah bişeyolmaz bebeğime daha 7hafta 6 günlük
sonunda buldum tatlım :1shok: senağlama üzülmemek elde değil tedbir almakta fayda var tabiki .. bence araştır oralardada mutlaka vardır bilen birileri tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :a015:kizlar söylediklerinizi bir bir arastirdim..maalesef alimlerde ümmü sübyan oldugunu onayliyorlar..onlarin bebekleri olmadigi icin cinsel hayati iyi olan ve hamile kadinlara musallat oluyorlarmis.hamileyken bebege bisey olmadiysa dogunca,kirki cikmadan yüksek atesle öldürüyorlarmis,onuda yapamazlarsa 7 yasina kadar yapacaklarini yapiyorlarmis(ben cok korktum ya (
nerden bulucam ben burda hakikatli bir hoca?off yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?