Rüya Yorumları rüya hakkında

çiçeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
118
49
98
Ankara
Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum .
Rüyamda arkadaşımla ilgili kötü kötü rüyalar gördüm , gördüğüm rüyayıda arkadaşıma anlattım oda bana rüyanda kimi görürsen gör , ne görürse gör rüya görene ait olur dedi...
Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Mümkünse kötü görülen rüyalırın anlatılmaması gerekirmiş.Helede nasıl yorumlancağını bilmeyen kişilerin yorumlaması ihtimali halinde ....Yani ilk anlattığın kişi iyi yorumlar ise iyi ,kötü yorumlar ise kötü olabililrmiş..Bu yüzden mümkün mertebe kötü gördüğüm bir rüyayı kimseye anlatmam sadece dua ederim..
Birde birisi beni rüyasında kötü görse ve bunuda bana söylese rahatsız olurum şahsen ...Belki arkaşanızda rahatsız olduysa rüyanın yönünü değiştirebilirim belki diyerek böyle bir şey söylemiştir size atfederek...

Rüya yorumlamak ayrı bir uzmanlıktır. Sanırım illa onu gördün diye onun başına gelecek değildir gördüğün şey.Ama sadece seninle ilgili olacağı anlamınada gelmez mutlaka rüyanın bütününe bakmak gerekir.Kaldıki illaki bir anlamı da olmayabilir her gördüümüz rüyanın

Mümkünse kötü görülen rüyalırın anlatılmaması gerekirmiş.Helede nasıl yorumlancağını bilmeyen kişilerin yorumlaması ihtimali halinde ....Yani ilk anlattığın kişi iyi yorumlar ise iyi ,kötü yorumlar ise kötü olabililrmiş..Bu yüzden mümkün mertebe kötü gördüğüm bir rüyayı kimseye anlatmam sadece dua ederim..
Birde birisi beni rüyasında kötü görse ve bunuda bana söylese rahatsız olurum şahsen ...Belki arkaşanızda rahatsız olduysa rüyanın yönünü değiştirebilirim belki diyerek böyle bir şey söylemiştir size atfederek...

Rüya yorumlamak ayrı bir uzmanlıktır. Sanırım illa onu gördün diye onun başına gelecek değildir gördüğün şey.Ama sadece seninle ilgili olacağı anlamınada gelmez mutlaka rüyanın bütününe bakmak gerekir.Kaldıki illaki bir anlamı da olmayabilir her gördüümüz rüyanın

Haklısın aslında bu konularda pek bilgim yok böyle bişey deyince merak ettim .

Rüyamda arkadaşımla ilgili kötü kötü rüyalar gördüm , gördüğüm rüyayıda arkadaşıma anlattım oda bana rüyanda kimi görürsen gör , ne görürse gör rüya görene ait olur dedi...

yaa rüyalara niye takılıyosunuz bu kadar. en uzunu 8 saniye süren bi bilinçaltı senkronizasyonu :)

bir hadis-i şerifte rasulullah (s.a.v) der ki "ruyalara itibar etmeyiniz".

Bana da birisi aynı şeyi demişti ama alakası yok.
Kesinlikle inanmıyorum buna.
Ben gayet de başkalarını görüyorum mesela iyi veya kötü; sonuçta yine rüyamdaki gibi olan onlara oluyor gerçek hayatta da.
Kendimi kötü görürsem, bilinçaltı kaynaklı olmadığı sürece, ben de onu yaşıyorum.

Son düzenleme:

Siz gordugunuz ruyalari kimi gorurseniz görun anlatmayin. Tvde bir hoca "ruyalar mahremdir. Kimseye anlatilmamalidir." dedi.
Aklinizda bulunsun.;)

Bence iyi bişey ben arkadaşlarımı ve ailemi kaza geçirirken kolu bacağı koparken görürdüm. Anlamlarına bakınca allahın onu koruduğu anlamına geliyormuş. Benim büyüklerim rüyyayı nasıl yorumlarsan öyle olur der bu yüzden fazla üzerinde durma derim ben

Back
X