rüya isteği ve eski sevgili:)

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Merhabalar dün gece yatarken Allaha dua ettim dedim eger eski sevgilimle (adinivermiyim) ilerde tekrar sevgili olacaksak ve evleneceksek yani o benim bende onun kaderinde yazilmissak onu ruyamda göreyim lütfen dedim,.ve gördüm:)fotograflarini gördüm bizim evin çok yakininda oturuyorlarmis ben hep onu benden uzakta sanmışım megersem yakinimdaymis.ona gitmek için plan yapıyor musum ama gidemeden uyandim tabi ama bu bir mesaj olabilir. Onu cok özledim dile kolay 6 yıl oldu bekleyeli o suan baskasiyla ama gunun birinde sonsuza dek benim olacak..

16 yaşındayken mutlu olduğunuz biri ile şimdi mutlu olabilir misiniz? Sizce, siz de o da aynı mısınız?

Rüya ile amel edilmez denir, hayal kırıklığına uğramanız çok muhtemel, bir rüya peşine takılırsanız. Ben de yaşadım çünkü benzerlerini. Ama olmadı. Hiçbiri.

Tabii bu demek değil ki imkansız, ancak bel bağlamayın, çünkü olma ihtimali çok çok düşük.

Haklısın..

Kul Rabbini imtihan etmez muhtemelen bilinc altindan dolayi gordunuz kac yil olmus ve adamin hayatinda baskasi var lutfen onune bak ve gecmisi ardina birakmaya calis nasipse gelir ama boyle gercekten gecen yillara yazik belki baska guzel bir ask yasama ihtimalini kaciriyorsunuz?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…