• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya mı? Kabus mu?

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.198
3.400
133
Merhaba kızlar bu rüya olayı gerçekten sinirimi bozmaya başladı yaşayan var mı benim gibi bilmiyorum ama durum şöyle ben tanımadığım bir kadını görüyorum sürekli rüyamda seni oğlumla evlendircem diyor ama ben şimdiki zamanda olduğumu ve eşimi biliyorum ben zaten evliyim teyze diyorum yok onlar seni verdi biz istedik diyor uyandım ilginçtir ki bir kaç gün önce yine aynı kadın düğün hazırlıkları filan yapıyor az kaldı çok işimiz var diyor kafayı yicem artık teyze beni salmıyor 😑 korkutucu vs. Görüntüsü yok öyle kabus gibi bir şey değil tonton sarı küt saçlı bir teyzemiz 😀 ama artık canımı sıkmaya başladı hiç tanımadığım birini 3 defa nasıl görebilirim bilmiyorum ☹️sinirlerim bozuluyor

Parapsikolijik olabilir mi? Biri istemiş miydi daha önce? Büyü, tılsım falan yapmış olabilir mi?

Merhaba kızlar bu rüya olayı gerçekten sinirimi bozmaya başladı yaşayan var mı benim gibi bilmiyorum ama durum şöyle ben tanımadığım bir kadını görüyorum sürekli rüyamda seni oğlumla evlendircem diyor ama ben şimdiki zamanda olduğumu ve eşimi biliyorum ben zaten evliyim teyze diyorum yok onlar seni verdi biz istedik diyor uyandım ilginçtir ki bir kaç gün önce yine aynı kadın düğün hazırlıkları filan yapıyor az kaldı çok işimiz var diyor kafayı yicem artık teyze beni salmıyor 😑 korkutucu vs. Görüntüsü yok öyle kabus gibi bir şey değil tonton sarı küt saçlı bir teyzemiz 😀 ama artık canımı sıkmaya başladı hiç tanımadığım birini 3 defa nasıl görebilirim bilmiyorum ☹️sinirlerim bozuluyor
Rüyamızda gördüğümüz herkes normal hayatta gördüğümüz kişilermiş. Beynimiz hiç görmediğimiz birini rüyamızda bize gösteremezmiş. Siz o hanım teyzeyi belki yolda yürürken, belki markette vs 1 saniyeliğine bile olsa illa görmüşsünüzdür. Beyniniz bu yüzden size onu gösteriyor ☺️ Evlilik olayına gelince de orasını ben bilmem 🤣

Rüyamızda gördüğümüz herkes normal hayatta gördüğümüz kişilermiş. Beynimiz hiç görmediğimiz birini rüyamızda bize gösteremezmiş. Siz o hanım teyzeyi belki yolda yürürken, belki markette vs 1 saniyeliğine bile illa görmüşsünüzdür. Beyniniz bu yüzden size onu gösteriyor ☺️ Evlilik olayına gelince de orasını ben bilmem 🤣
Nerde gördüysem görmez olaydım 😀 bıktırdı beni birde demez mi biz istedik verdiler hayır benim annem babam dururken eşimin ailesi niye verecek 😀😀

Back
X