Rüya mı? Kabus mu?

Nerde gördüysem görmez olaydım 😀 bıktırdı beni birde demez mi biz istedik verdiler hayır benim annem babam dururken eşimin ailesi niye verecek 😀😀
Yukarıda sorulduğu gibi kırmızı odayı izlediniz mi? Boncuk ve dedeler olayını? Ben dün mesela menajerini ara dizisini izledim, rüyamda menajerlerden biriyle sevgili olup tatile çıkmışız hem de çocuk planlıyorduk 🤣 bu arada evliyim 😅Ya da yakın zamanda bir isteme olayı falan mı duydunuz? Belki ondan böyle rüyalar görüyor olabilirsiniz.

Yukarıda sorulduğu gibi kırmızı odayı izlediniz mi? Boncuk ve dedeler olayını? Ben dün mesela menajerini ara dizisini izledim, rüyamda menajerlerden biriyle sevgili olup tatile çıkmışız hem de çocuk planlıyorduk 🤣 bu arada evliyim 😅Ya da yakın zamanda bir isteme olayı falan mı duydunuz? Belki ondan böyle rüyalar görüyor olabilirsiniz.
İzledim baya oldu ama ya 2 ay geçmiştir herhalde boncuk gideli 😀 o kadar kalmaz aklımda diye tahmin ediyorum

Evlendikten bir süre sonra rüyamda ya evleniyordum ya nişanlaniyordum haftada 2 3 kez
Hiç tanımadığım kişilerle ve bu yıllarca sürdü
Hamile kaldım ve bıçak gibi kesildi o rüyalar 6 yıldır kafam rahat 😆 evlen evlen usandım ha 🤣

Ben de aynı şeyi yaşadım ve o kadar etkisinde kaldım ki gerçek mi rüyamı karıştırmaya başlamıştım. Hatta psikoloğa anlattım halüsinasyonlarda görüyor sesler duyuyor musunuz dedi. Benim şizofren olabileceğimi düşündü sanırım.

Şöyle ki ilk rüyamda büyük oğlumdan sonra bir oğlum daha oluyor ve ben onu 1.5 yaşında kaybediyorum gibi gördüm.
Rüyamda onunla anılarımızı düşünüp aģlıyorum. Kucağıma aldıģımı gülüşünü herşey gerçek yaşanmış gibi.
Bir başka rüyada fotoğraflarına bakıp ağladım ama nasıl bir acı uyandığımda bile aynı acıyı hissediyordum.
Hatta şuan bunları yazarken bile o yüz gözümün önüne geliyor içim sızlıyor.
En son gördüğüm rüyada da oğlumun fotoğraflarını bulamıyorum. Ablama soruyorum ne oğlu ne ölmesi diyor. Eşimi arıyorum saçmalama bizim hiç çocuğumuz ölmedi diyor. Ben üzülmeyim diye bebeğimin bütün anılarını yok ettiler diye düşünerek uyandım. Ve rüyamı gerçek mi bilemedim? Uzun süre evde fotoğraf aradım ablamı arayıp ağzını yokladım. Birkaç saat kendi kendimi sorguladım. Benim bir bebeğim var mıydı? Ölmüşmüydü diye.
Yaklaşık 4-5 aydır başka rüya görmedim ama hala nedensiz özlem hissi duyuyorum.

Merhaba kızlar bu rüya olayı gerçekten sinirimi bozmaya başladı yaşayan var mı benim gibi bilmiyorum ama durum şöyle ben tanımadığım bir kadını görüyorum sürekli rüyamda seni oğlumla evlendircem diyor ama ben şimdiki zamanda olduğumu ve eşimi biliyorum ben zaten evliyim teyze diyorum yok onlar seni verdi biz istedik diyor uyandım ilginçtir ki bir kaç gün önce yine aynı kadın düğün hazırlıkları filan yapıyor az kaldı çok işimiz var diyor kafayı yicem artık teyze beni salmıyor 😑 korkutucu vs. Görüntüsü yok öyle kabus gibi bir şey değil tonton sarı küt saçlı bir teyzemiz 😀 ama artık canımı sıkmaya başladı hiç tanımadığım birini 3 defa nasıl görebilirim bilmiyorum ☹️sinirlerim bozuluyor
Dedeler gelir yakinda

Şimdi rüyalarda gördüğümüz tanımadığımız insanları biz daha önce 1 sn falan görmüştük ama tabii hatırlayamıyoruz.
Mesela otobüs beklerken otobüs durağında ki biri,yada otobüs şoförü.
Yada pazarda yürürken önümüzdeki teyze gibi.
Daha önce aklınızdan bir kez geçmiş bir istenme olayı.
Yada TV de gördüğümüz bir isteme sahnesi.
Hepsi bilinçaltına bağlı bu rüyaların.
Ben bunları çok araştırdım ama 10 yıl önce yaşadıklarımızı unutuyoruz biz hatırlamıyoruz.
Ama bilinçaltı 10 yıl öncenin bir saniyesini kaydediyor.

Yıllar önce Kpss ye girdiğimde, cevaplarını hatırlayamadığım 10 kadar soru vardı ve bütün durumu değiştirecekti. Doğruysa atanırım değilse seneye kalırım diye çok gergindim.
Sınav sonuçlarını beklediğim günlerde rüyamda biri telefon etti Ösym den arıyoruz dedi😂😂😂 Ve bana tek tek hatırlamadığım soruların cevabını açıkladı,sonra da senin iş tamam merak etme gibi bir şey söylerek görüşmeyi bitirdi. O kadar net bir rüyaydı ki, ben emin oldum atanacağıma. Ordaki netlere göre puanımı hesapladığımda 79,5 gibi bir puan çıkıyordu, 81’le atandım ☺️
Konuyla ilgisi yok ama rüya deyince aklıma geldi anlatmak istedim, bu da böyle bir anımdır😂😂😂

Back
X