ben bildiyim kadar ruyada kan gormek mujdeli haber duyucaksin biliyorum.ben her kan gorduyumde iyi haberler duyuyorum.ha birde test yapsana belke cikar.ben hamile oldugumu bilmeden once ruyamda test yapiyordum cift cizgi cikdigini gordum test yapdim iki cizgiSelam kızlar çok ilginç bi rüya gördüm hayır olsun inşallah :) adetime 2 gun var gece çok dua ettim bi şekilde rüyamda görebileyim hamilemiyim diye. Adet olduğumu gördüm yanlış hatırlamıyorsam burda ki kızlardan biride aynı rüyayı görüp test yapıp hamile olduğunu öğrenmiş. İnşallah bana da ayan olmuştur. Rüya tabirlerinde cocuk sahibi olmaya isarettir yaziyor. Siz ne düşünüyorsunuz rüyam hakkında yorumlayabilecek olan var mı :)
Zor tutuyorum kendimi inan :) inşallah bende görürüm o çift çizgiyi ama biraz daha beklemek istiyorum. İçimde ki ses çok kuvvetli hamile olduğumu söylüyorben bildiyim kadar ruyada kan gormek mujdeli haber duyucaksin biliyorum.ben her kan gorduyumde iyi haberler duyuyorum.ha birde test yapsana belke cikar.ben hamile oldugumu bilmeden once ruyamda test yapiyordum cift cizgi cikdigini gordum test yapdim iki cizgi
Tersi çıktı derken canım ? Cinsiyeti anlamında miBende gögüslerimden süt geldigini gôrmüstm erkek bebek diyordu ama olmadı maalesef tersi cıktı
Sen rüyanda mi gördün canım test yaptığını ondan sonra mı test yapmaya karar verdin ? Ayy maşallah yaa ne güzel mesajlar okuyorum bugünBen de gebelik testind çift çizgi gördüm inanmadım yekrar yaptım yine çift çizgi iki gün sonra ise oğlum oluyordu kucağıma aldım ben hamileliğe yordum ama inşallah öyledir
Yok canım :) negatif sonuc yaniTersi çıktı derken canım ? Cinsiyeti anlamında mi
Hayırlısı olsun inşallah canım bizde herşeyden ümit eder olduk ya dimi :)Yok canım :) negatif sonuc yani
Evet bitanem yaaa bide o kadar dua ettim ki gece henüz neye yorumlandığı bilmiyorum ama iyiye yoruyorum ben. Halimiz duman zeliham şimdi de rüyalara kaldık iyi mi :) :) :)Oyy emelim sende mi gördün rüya :)
Ay ardı ardına gördük hayır olsun inşallah inşallah bi uyarıdır bize :)
Aynen canm bende simdi onu diyecektim insallah rüyan hayırlı olur hayırlı haber alirsin ne kadar suredir istiyorsun?Hayırlısı olsun inşallah canım bizde herşeyden ümit eder olduk ya dimi :)
ben de aynısını görmüştüm bende de olmadıBende gögüslerimden süt geldigini gôrmüstm erkek bebek diyordu ama olmadı maalesef tersi cıktı
Sonuc negatif mi.cikti sizindeben de aynısını görmüştüm bende de olmadı
Az kaldıı bebeğimmm az sabır sabıırr :)Evet bitanem yaaa bide o kadar dua ettim ki gece henüz neye yorumlandığı bilmiyorum ama iyiye yoruyorum ben. Halimiz duman zeliham şimdi de rüyalara kaldık iyi mi :) :) :)
evet o ay hamile kalırım demiştim ama olmadı hem de üçüz bebeğim olmuş 3ü de erkekti onları emziriyordumSonuc negatif mi.cikti sizinde
İnşallah canım benim. Daha çok yeni evliyim gülme ama 2 ay oldu :) ozaman dan beri istiyoruzAynen canm bende simdi onu diyecektim insallah rüyan hayırlı olur hayırlı haber alirsin ne kadar suredir istiyorsun?
Evet kuzum Allah sabredenlerle beraberdirAz kaldıı bebeğimmm az sabır sabıırr :)
Rüyamda gördüm test yaptığımı ama ben pazartesi kan testime gideceğim inşallah rüyam hayırla çıkarSen rüyanda mi gördün canım test yaptığını ondan sonra mı test yapmaya karar verdin ? Ayy maşallah yaa ne güzel mesajlar okuyorum bugün
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumRüyamda gördüm test yaptığımı ama ben pazartesi kan testime gideceğim inşallah rüyam hayırla çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?