Rüya mi yorumlarmisiniz kızlar :))

Canım ınsallah hamılesındır ama ruyada kan grdugunde o ruya bzulur yanı ıcınde kan olan ruyaya yrum yapılmaz dıye bılıyrum ınsallah hamılesındır

Canım ınsallah hamılesındır ama ruyada kan grdugunde o ruya bzulur yanı ıcınde kan olan ruyaya yrum yapılmaz dıye bılıyrum ınsallah hamılesındır
Hayırlısı olsun canım biz iyiye yoralim iyi olsun :) Allahım hepimizin kalbine göre versin inşallah

aynı ruyayı bende gördüm hamile olduğumu öğrenmeden önce ama tabi ruyayla amel olmaz:) Rabbim gönlünüze göre versin inşşş

Rüyanda kani gormussen ruya bozulmustur diye biliyorum canim.inşallah kan gormemissindir.

Benim ruyami anlatayim sana...hayrolsun diyim tekrar :)
Bi pencere arkasında hoca vardi.ben rüyamda ,hocam bebek icin dua yazar misiniz bana,demistim.
Ufak bi kağıda dua yazmisti.bunu oku demisti.
Pencereden elimi uzattim verdi.
Elime alinca sesli bi sekilde okudum duayı.

O an insan manasini anlayamiyor ama su an bebek bekliyorum...senin de ruyan hayrolsun inşallah gelir bebisin canim :)

Bi de ben cuma suresini cok okurum artik okuya okuya ezberledim.play store dan cuma suresi yazinca cikiyor.sesli okuyan hoca var,sen de takip ediyorsun o okurken.o kadar guzel okuyor ki...bol bol okumani dinlemeni tavsiye ederim canim

Hayır olsun inşallah tatlım çok güzel bi rüya görmüşsün. Sen ne kadardır istiyorsun bebiş bu aydan ümidin varmi kuzum. Bide dediğin duayı hemen indiriyorum play store den

Hayır olsun inşallah tatlım çok güzel bi rüya görmüşsün. Sen ne kadardır istiyorsun bebiş bu aydan ümidin varmi kuzum. Bide dediğin duayı hemen indiriyorum play store den

Canim ben 2 3 aydir istiyordum.Bu rüyayı da iki ay once fln görmüştüm.su an 5 6 haftalik gebeyim canim ,dr tam kac gunluk oldugunu söylemedi kesesini yeni gördüm cok şükür :) o yuzdenn ruyalara cok inanirim ben.indir canim ekrana CUMA SURESİ yazınca en üstte çıkan,CUMA SURESi(SESLİ) Diye yazıyor.play a basınca arapcasini ac takip et.dinlerken ağlatıyor o kadar guzel okuyor ki...cok inandigim bi dua gercekten.cumayi beklemeden dinleyeceksin goreceksin...
Allahim gonlune gore versin canim iyi haberlerini bekliyorummm :)

İndirdim canım benim Allahım senden ve yavrundan razı olsun inşallah dinledim içimi huzur kapladı. İçim bi hoş oldu.. sadece cuma günlerimi dinleyim kuzum? Bide bana da Duâ et ne olur inşallah bende bu ay hamileyimdir

İnşallah hamilesindir canim Allahim gonlune gore versin...
Dedim ya canim cuma gunlerini bekleyemiyordum ben.her gun dinledigim bile olmuştur,zaten oyle oyle ezberledim.illa cuma okunacak diye bisi yok ,icine dua etme istegi gelince otur dinle,arapcasini da takip et programdan.
Bitince duani et ac ellerini...insanin icine bi huzur geliyor...o hoca Kabe hocasi okuyan...ama bu kadar mi guzel okunur...herseyin başı dua canim cok sevindim sayende ben de sevaba girdim :) dualarim seninle Rabbim gonlune gore versin,bebegin bi an evvel yola ciksinn inşallah :)

Her dinlediğimde sanada bebişinede hep Duâ edecem kuzum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Sağol kuzum inşallah Rabbim isteyen herkese o güzel duyguları çok aratmadan yaşatsın. Birde tatlım bi şey soracaktım sana sende gaz sancısı oldu mu ilk haftalar. Ben adet oncesi belirtisi diye düşünüyorum ama bilmiyorum burda bi kaç kişi hamilelik belirtisi diye siralamis.

Bu arada bebek icin biz karar verince doktora gitmistik esimle.
bizde bi sorun var mi yok mu diye ben ogrenmek istemistim.

esim de "daha denemedik once bi deneyelim olmazsa doktor a gidelim", dedi ama ben onu dinlemedim.icimin rahat olmasi lazim dedim

zorla dr a gorundu yani
ikimizde de bisi cikmadi hersey normalmis.
Doktora dedim ki,peki simdi yumurtlama gününü nasil tutturacagim,nerden bileceğim?
Dedi ki,
2 gunde bi iliski olacak gunlere takilma 2 gunde bi olursa illa ki denk gelir gunu,demisti.
İnan sadece bunu uyguladim.
Takvimim uygulamasi var ya ordan dusuk yazan gunler disinda orta ve yuksek gebelik sansi yazan gunlerde tabi...
Ve mutlu sonuc darisi basina canimm :*

Gaz sancisi degil de adete 2 gun kala cok kasıkta batma oldu canim agri girip cikiodu adet olacakmis gibi

Gaz sancisi degil de adete 2 gun kala cok kasıkta batma oldu canim agri girip cikiodu adet olacakmis gibi
Âmin canim inşallah bende mutlu sonla karşılaşırım bu ay :) benimde bi kaç gündür batmalar oluyor ama gece uzanirken sol kasigimda değişik bi batma oldu sürdü baya. Sonra baş dönmesi falan dün sersem gibiydim

Kac gun var hastaligina canim ? Hadi bakalim inşallah hamilesindir ,sanki var gibi geldi bana inşallah hissimde yanilmam :))

Slm kızlar.bende bugün rüyamda test yapıyorum hamile olduğumu öğreniyorum.ve sonra doktora gidiyorum rüyamda bana hiçbirşey yapmadan hamile olduğumu söylüyor??? Etkisinde kalmadım diyemem rüyamın.boyle rüyasında malum olan varım?yada rüya yorumlayan.daha günüme bir hafta var asa yukarı.test yapsam da çok erken henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…