ruya tabirleri dogru mu

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
ben bugun bi ruyamda bi baloda bi erkekle vals yaptogimi gordum görüntü cok net degildi los bi ortam yuzu belli degildi ama smokin vardi erkekte once bi kizla vals yapti sonra benimle uzerimde uzun bi abiye vardi acik pembe sizce bunun anlami ne bilen var mo

Bekarken bu tarz bi rüya gormüştüm
üç asagı beş yıkarı eşimin siması gibiydi ruya uzun tabi
sonuç eşimle evlendim tabı ruya cok netti.
şimdi sixinkindede ayrıntılar olmalu
yorumlamak adına
birde size verdiği his tabirde önemlidir

Ya mütemadiyen üzgüncüm, en sevmediğimiz üye kategorisinde yok musun acaba sen?

Ben oyumu senden yana kullanmak istiyorum. Bdvlik konu mu bu yani şimdi? Her gün ayrı bir saçma sapan konu açıyorsun valla.

Ayrıca olmaz, rüyanda bile dans edemez senin gibi bir kız bir beyle.
Namahrem! Aa ne kadar ayıp.

Onu bunu bilmem de benim bildiğim rüyaya yapılan ilk yorum çıkar benim bildiğim o yüzden rüyaları herkese yorumlatmamak gerek

[QUOTE="Helenra, post: 49140623, member: 766816"bulunmrüyanda vals yaparsın zaten :p[/QUOTE]
evet bu durumdan da gocunmuyorum ickili ortamda bulunmuyorum balolara partilerr katilmiyorum bu da benim govunmama neden olcak bisey degil dinim geregi noyle yasiyorum kimseyi de yargilamam hrrkes istedigi gibi yasar banane

[QUOTE="Helenra, post: 49140623, member: 766816"bulunmrüyanda vals yaparsın zaten :p
evet bu durumdan da gocunmuyorum ickili ortamda bulunmuyorum balolara partilerr katilmiyorum bu da benim govunmama neden olcak bisey degil dinim geregi noyle yasiyorum kimseyi de yargilamam hrrkes istedigi gibi yasar banane[/QUOTE]
Helenra Helenra aldın mı cevabını hahahhahaha

evet bu durumdan da gocunmuyorum ickili ortamda bulunmuyorum balolara partilerr katilmiyorum bu da benim govunmama neden olcak bisey degil dinim geregi noyle yasiyorum kimseyi de yargilamam hrrkes istedigi gibi yasar banane
Helenra Helenra aldın mı cevabını hahahhahaha[/QUOTE]
Canım o da yakında alacak cevabını sen merak etme :KK66: kızı çözdüm ya o kadar kapana kısılmış ki aslında bana yazdığı şeyleri yaşamayı çok istiyor insan vals yaptıysa gelip bunu yazar mı demek ki hayatında böyle şeyleri yaşamayı çok istiyor ama yaşatmıyorlar :KK66:

Helenra Helenra aldın mı cevabını hahahhahaha
[/QUOTE]Canım o da yakında alacak cevabını sen merak etme :KK66: kızı çözdüm ya o kadar kapana kısılmış ki aslında bana yazdığı şeyleri yaşamayı çok istiyor insan vals yaptıysa gelip bunu yazar mı demek ki hayatında böyle şeyleri yaşamayı çok istiyor ama yaşatmıyorlar :KK66:[/QUOTE]
Çok enteresan bir kız değil mi sence de?

Çok enteresan bir kız değil mi sence de?[/QUOTE]
Evet hem de çok..... diğer konularına da bakarsan ya sazan avında ya da gerçekten acayip baskıdan ne yapıp ne dediğini bilmiyor.... Q queenofhaters

Back
X