- Konu Sahibi sudeketenci
-
Evet yıne ben ve garıp bı ruyam sızlerle.Bız kucuk halam yanı Dılek halama gıtmısız.oraya garıp ruyalarımın basrol oyunsusu yanı hep ruyamı garıplestıren kısı ortanca halamın yanı Nılufer halamn kucuk oglu Onur gelmıstı.Onu goruyorum konusmak ıstıyorum ıste ama bıyere gıtmemız gerekıyo halamlar ve annemlerle ve Dılek halamn kızı Fatmagul evın buyugu oluyo benden kucuk ama evlerınde en buyuk o bıde erkek kardesı Adem fılan gıdıyoruz.Boyle kıyafet satan yerlere fılan gıdıyoruz sonra eve gelıyoruz.Bıde bana herkes kucukken Ebus derlerdı adım Ebru oldugu ıcın.Sımdıde dıyenler var o bı lakap olmus artık.ama Onur bana ne sımdı ne de cocukken hıc Ebus demedı.Ruyamda Ebus napıyon dıyo.Bende ıyıyım Onur sen napıyon dıyom o ara annem benı azarlıyo ve cocuk sanamı dedı dıyo ne cocugu lafa tutuyon cocuk senle konusmak monusmak ıstemıyo dıynur'dan da cevap alamıyorum zaten ve kız arkadsyla kendı babasnın tarafından bırı bıde arkadsı ıle ınıyo arabaya dogru gıdıyolar dıyokı ben gıdıyom bayramda gorusuruz gercı gerı gelcemde gelemezsem gorusuruz dıyo sonra bana bakıyo ve tamam tamam uzulme gelcem dıyo arabya bınıyo gıdıyo o ara ben uyanıyorum.yorumlarmısnz??
merhaba canım :)
hahahaha çok iyi ya :) sen baya baya tutulmuşun bu çocuğa :) rüyalarını toplasak bi dizi çekeriz heralde :) rüyada lakap takılması mutluluğu bulacağına işaret ediyo hade hayırlısı diyelim
merhaba, canım ben birkaç gün önce eski sevgilim benim için hayırlımı diye istihareye yattım rüyamda omuzuma kahverenk onunla ilgili dövme yaptırıyordum bu sence ne anlama geliyor
ama ya onun sevıgılısı var cok guzel kız o varkn bana bakmaz kı :S
Rüyamda annem ben ve kardeşim deniz kenarındayız. Deniz dalgalı annem normalde yüzme bilmez. Denize giriyor bende boğulur diye korkup denizden çıkarıyorum. Sonra annem ve kardeşim deniz kenarında dururken ben denize giriyorum. Kıyıda yüzüyorum. O an deniz beni derinlere çekmeye başlıyor. Kendimi zorlayıp kurtuluyorum. Birden deniz olan yüzdüğüm yerler kuruyor. Arkama dönüp bir bakıyorum deniz geri çekilmiş. Yürüyerek çıkıyorum ve tsunami olacak deyip hızla oradan uzaklaşıyoruz. Benim evime çıkıyoruz.
Evimin tüm odaları denize bakıyor,yüksekte fakat yüksekliği yeterli değil. Annemlere apartamanın içine gidelim. Camlardan su gelecek diyorum. Deniz hızla yükseliyor ve bize doğru gelmeye başlıyor. O sırada hızla anahtarı buluyorum. Sokak kapısını açıyorum. Sonra aklıma kedim geliyor. Kardeşimin kedileri de bizdeymiş. Ona söylüyorum kedileri al diye ama oralı olmuyor. Hızla odalara bakıyorum. Oturma odasında kedimi görüyorum. Yanında siyah bir kedi daha var yabancı. Kedimi kucakladığım gibi apartmanın içine çıkıyoruz. Orada beklemeye başlıyoruz. Normalde apartmanın içinden dışarısı gözükmez ama rüyamda gözüküyor denizi görüyoruz. Karşı daire boş normalde ve arkaya bakıyor oraya girmek istiyorum. Oraya sular daha geç gelir diye. Anahtarla açmaya çalışıyorum anahtar uymuyor. Delikten bakıyorum içeride 3 genç kadın var. Evin içi ise kırmızı ağırlıklı.
Apartmanın içinde başka insanlarda var. Çoğunluğu korkulacak bir şey yokmuş gibi rahatlar. Ben kedimi tutuyorum ve sürekli onu seviyorum. Derken sular hızla içeri giriyor ve yükseliyor. Hemen evin kapısına gidiyoruz. Oradan kedileri çıkarmak istiyoruz. Ama sular kapının boyunu kaplıyor ve nedense biz ıslanmıyoruz sular bizi sarmıyor. Kapının kilidini sudan açamıyorum. Annem kediler boğuldu dedikçe kahroluyorum. Kilidi açamıyorum. Benim fikrim olduğu için çok üzülüyorum. Anneme açacağız diye teselli veriyorum ama kediler içeride çoktan boğulmuşlardır diyorum içimden ve tam pes edecekken uyandım.
Çok korktum rüyamda ve üzüldüm. Ne demek acaba? Yorumlayan olursa sevinirim.
rüyanda deniz ve kediler ön planda bunları yorumlarsak; rüyada kedi görmek kötü bir kadına delalet edebilir, deniz ise maddi olarak rahatlamaya ve berekete işaret eder. Rüyanın yorumu, çevrende kötü bir kadın var ama sen onu çok seviyosun kötü olmadığını düşünüyosun, yapacağın bir işten çok gelir sağlıcaksın fakat bu kadın ondan hiçbir pay alamayacak.
hahaha belli olmaz hiç bişey :):)
rüyanda deniz ve kediler ön planda bunları yorumlarsak; rüyada kedi görmek kötü bir kadına delalet edebilir, deniz ise maddi olarak rahatlamaya ve berekete işaret eder. Rüyanın yorumu, çevrende kötü bir kadın var ama sen onu çok seviyosun kötü olmadığını düşünüyosun, yapacağın bir işten çok gelir sağlıcaksın fakat bu kadın ondan hiçbir pay alamayacak.
Merhaba benim asık oldugum birisi var rüyamda onunla avmde karşılaşıyoruz oturup konuşuyoruz cok güzel davranıyor sonra avmden çıkıyoruz ama kapısı alçak ve dar eğilip gecmek zorunda kalıyoruz dışarı çıkıyoruz kar yağmaya başlıyor sonrasında o kar yağıyor diye seviniyor ben ona karın bu havada yağmasının saçma olduğunu söylüyorum onu ama o cok mutlu sonra birden dar bir sokağa girmişiz yağan kar tutmamış ve etraf çamur olmuş sonra ben burda yürüyemem diyor elimi tut ben seni götürecegim diyorum elimi tutuyor ve cok hızlı bir sekilde koşuyorum sonra gitmek istediğimiz yere geliyoruz boynuma altın bir kolye takıyo bana teşekkür edip alnımdan öpüyor. Cok mutlu uyandım ama yorumunu merak ediyorum yardımcı olur musunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi gunler ben ruyamda ilk basta bmw araba gordum ama cocuk arabasi gb ama bu yaris arabasi gb benimmis neyse sonra kader diye arkadasim var evlenmisti kac zmandir konusamiyorduk iste ruyamda mutlu gordum eniste allah razi olsun diyordum arkasimi mutlu ediyorsun diyordum cevaplarsaniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?