- Konu Sahibi sudeketenci
-
Geçen gün rüyamda bi şarkıcı kadın fal bakıyor mus çok kalabalık bir ortamda ve parayla bakıyor fal bastırmak 20 tl soru sormak 5 tl mis bende baktiriyorum kadın fayda bi sıkıntımız var falan diyor bende hastalık var babam hasta iyi olacak mı diyorum Hayır ölecek diyor Ağlıyorum kendimi yerlere atıyorum sonra kendime gelip peki bebeğim olacak mı diyorum evet diyo ya suan da 20 günlük hamile sin yada 20 gün sonra kalacaksın diyor sonra sigara molasina gidiyor bende bi sigara alıp gidiyorum yorumlar misiniz
Benimde bir rüyam var :)) eşimin arkadaşı görmüş bu rüyayı.. Ben acil serviste doğum yapıyormuşum bu arkadaşa arabadakini getir demişim bana birsürü küpe getirmiş bende Hilal'i getir demişim tekrar arabaya gitmiş siyam kutunun içinde altın ve üstündedir yeşil hilal varmış.. Erkek çocuk doğurmuşum eşimde hastanenin duvarında üzgün bi şekilde oturuyormuş.. Ne anlama geliyor bu??
Meraba biz bebek istiyoruz komsum umreye gidicekti giderken ona bi zibin almasini zemzemle yikamasini ve kabeye surmesini iatemistim ama yapamamis
Ruyama geliyim ruyamda da o kadini goruyorum ve seni 2 seene sonra umreye gondercem diyor yanliz ben bu ruyayi gorurken bu istedigimi yapmadigini bilmiyordum kafam cok karisti ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm canım ben rüyamda bi bebek emzirdim ne demek acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba benim 2 rüyam var aklıma takılan biri aylar önce kendmi denizin içinde sadece kafam dışarda ve duvar kenarından tutunuyorum nasıl çıkıcam diye düşünüp duruyoodum o sırada yanımdan ablam geçti gitti denizin üstünden yürüyerek çıktı şaşırdım ablam çıktıysa bende çıkabilirim belki diyorum ve bende denizn üstünden yürüyerek çıkıyorum çok seviniyorum mutlu oluyorum ben hiç çıkamıcam sanıyodum çıktım diye...
benim bu arada bebeğim yok olmuyo..2. rüyamda yumurtamın döllendiğini görüyorum yine çok şaşırıyorum seviniyorum oldu sonunda diye..psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama bana yinede umut oluyo rüyalarımı yorumlarsanız sevinirim..
Merhaba canım :)merhaba ben dün gece rüyamda evleneceğimi bu yüzden gelinlikçiye gittiğimi gördüm ordan bi gelinlik alıp kuaföre aramaya koyuldum akşamüstü gibi bi vakitti bi kuaföre girdim acele benim saçımı yapn düğünüme yetişeceğim dedim sonra o kuaförde beklerken başka bi gelinlik gördüm bunumu alsaydım tüh saçımda iyi olmadı sanki diye sağa sola sataştım kaprisimle çevremdekileri bezdirdim ...erkek arkadaşımın burnundan getirdim kuaföre beni almaya nie gelmedi diye.. kardeşimin saçı nie olmadı diye kuaföre falan sinirlendim...sonra oradan çıktım düğün salonuna gitmeden önce gelin evime gitmek istiyorum beni evime götürün dedim apartmanların olduğu bi sokaktan geçtim hayır evim burada olmasın şu dubleks evlerde olsun dedim. sonra onlara siz burda bekleyin ben çarşıya gidicem dedim üzerimde gelinlik yoktu ama bu sefer odun pazarı evleri gibi eski cumbalı evlerin olduğu bi eski yapı çarşıların olduğu sokağa girdim burası panayır alanı ama daha henüz tam kurulmadı girmeyin dükkanlar falan açılmadı dediler çarşı esnafı ben onlarıda dinlemedim hızlıca o sokağın içini dolaşıp bişeyler aldım güzel bi sokaktı. oradan çıkıp bi avmye girdimorayıda hızlıca dolaştım.. rüyamda herşey hızlı hızlıydı uff
sanırım biraz bilinç altı bi erkek arkadaşım var ve henüz evlenme kararı almadık son zamanlarda kaprislerimle burnundan getiriyorum çocuğun hayatı
Benim erkek arkadaşımın annesi rüya gördü rüya böyle ;
anneni görüyorum canla ayrıldığınızı söylemişsin oda diyorki iyi olmuş ben zaten arkadaşlık yapmanızı istemiyordum bi üzüyodum
Arkadaşlar ne demek bu acaba evli değilim ve canla konuşmuyoruz bile annesiyle konuşuyoruz anneside benim annemi böyle gördü ne demekkk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben rüyamda dr unu görmüşdüm muayane ediyodu beni ve bana bebegin çift cinsiyetli bunu almak zorundayız yaşamaz bu diyodu cok rahat bi sekilde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba tatlım :)
Yatırım yapacağına ve yüksek bir maddi gelir elde edeceğine işaret eder. Bizide görürsün artık :)
Merhabalar arkadaşlar uzun bir süredir rüyalar ile ilgileniyorum ve eğitim alıyorum. Kendimi rüya tabirleri alanında yeterli gördüğüm ayrıca bilgilerimi paylaşmak ve yayılmasını sağlamak amacıyla Rüyada Görmek adlı bir web sitesi açtım. Sizlerin ilgisi ve yorumları benim için önemli.
Herhangi bir rüya tabirinde sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bilgi paylaştıkça çoğalır :)
Merhabalar arkadaşlar uzun bir süredir rüyalar ile ilgileniyorum ve eğitim alıyorum. Kendimi rüya tabirleri alanında yeterli gördüğüm ayrıca bilgilerimi paylaşmak ve yayılmasını sağlamak amacıyla Rüyada Görmek adlı bir web sitesi açtım. Sizlerin ilgisi ve yorumları benim için önemli.
Herhangi bir rüya tabirinde sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bilgi paylaştıkça çoğalır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?