Rüya...

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
133
Aslında dert değil benimkisi iç dökmek :) bugün o kadar güzel bir rüyadan kalktım ki uyanmasaydım dedim :) çocukları çok seviyorum evliyim ve Allah bağışlasın birde oğlum var 19 aylık dünyalar tatlısı. Gel gör ki oğlum küçük olmasına rağmen beni bir bebek özlemi sardı. Oğlum içinde hiç uğraşmadık yani ilk geceden hamile kaldım tabii ki isteyerek :) bu gece rüyamda da aniden hamile kaldığımı görüyorum daha bir iki haftalıkmış karnımda (oğlumu da daha beta hcg 21.33 dü öğrendiğimde grip olmuştum gebelik ihtimali var diye baktırtmıştım) doktor kızınız olacak diyor aaa nasıl anladınız ki daha çok küçük değil mi diyorum biz doktoruz anlıyoruz diyorlar. Bir seviniyorum Elif İkra geliyor hamileyim diye herkese haber veriyorum. Hala rüyayı hatırladıkça içim huzur doluyor. Ama gel gelelim gerçek hayata çok istesem de yapamam çünkü oğlum küçük kendi evimi toparlayıp kayınvalidemin yanına yerleştim (çok iyidir yemeği temizliği oğluma bakımı falan kendi annemin yapmadığı emeği yaptı bana şu küçücük 2 senede.) Maddi durum desen çok zordayız şuan, birde doğumdan sonra ortaya çıkan ve hiç olmadığım kadar kilolu olmamı sağlayan insülin direncim var ve bunu yenmeden asla çocuk düşünemem.. Spora başladım gidiyorum, ama bir rüya bu kadar etkiler mi insanı oğlum kaç gündür çikolatanın üzerinde gördüğü (kendinden büyük olmasına rağmen) çocuk resmine kardeş demesi, dün gelip karnımı öpmesi falanda etkiledi :) aslında sadece rüyamı anlatmaktı yani birine anlatıp bu duyguları paylaşmaktı. İyi ki varsınız KK kadınları. Öpüyorum güzel yüreklerinizden.

sizin gibiler olmasa insanoğlunun nesli tükenirdi :)

Zamanını bekleki ikinci benegini doya doya dertsiz kederdiz buyutme zevkini yasa . Saglıklı zemini hazırlamadan bebek uiyapmak sıkıntı yaratır. Birde ruyayla amel olmaz ruyalara takılma. Guzel bir tuya birgun gercegini yadarsın inş.

Gülümseyerek okudum :)
Rabbim hayırlısıyla doğru zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat daha nasip eder size inşallah.

Ben de bir kızım olmasını çok istiyorum inşallah rabbim hayırlı zamanda ikimize de nasip etsin :)

Kızım 18 aylık nedense beni de sardı bi bebek isteği. Bazen kendi kendime soruyorum aklımı peynir ekmekle mi yedim diye. Bi tanesine zor yetişiyorum. İşi zaten bıraktım. Ev desen haftanın 7 günü b.k götürüyor. Kilolu değilim ama hala istediğim kiloda da değilim. Para içinde de yüzüyor değiliz, iki çocuğu nasıl okuturuz? Bu aralar okul paraları kabuslarıma giriyor. Öte yandan kardeş kıskançlığı vs aklımı kurcalıyor. Hamilelik ve lohusalığıma dair en ufak olumlu bir duygu, anı hatırlamıyorum. Tüm bu süreçte fıttırmanın eşiğine geldim geldim döndüm. Hala daha gelip giderim. E o zaman ben neden ikinci çocuk düşünür oldum yeminle anlamıyorum. Delirdim herhalde.

Allah herkese hayırlısını versin.

Aynı düşüncelerdeyiz hemen hemen :) ama ben çalışıyorum birde kayınvalidemle oturmagibi bir avantajım var :) ama sardı bir bebek isteği :) Rabbim ikimize de inşallah doğru zamanda nasip etsin :)

Benim kizim 21 aylik ben her ay acaba hamilemiyin diye panikliyorum.herkesin istegi farkli allah size uygun zamanda nasip etsin insallah
İnşallah :) herşey aslında doğumdan sonra istediğim gibi gitmiş olsaydı ben şimdi ikinciye hamileydim ama işte hayatın bizim için planları olduğunu unutuyoruz bazen :)

İnşallah Rabbim sağlık ömür versin de olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…