- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Aslında dert değil benimkisi iç dökmek :) bugün o kadar güzel bir rüyadan kalktım ki uyanmasaydım dedim :) çocukları çok seviyorum evliyim ve Allah bağışlasın birde oğlum var 19 aylık dünyalar tatlısı. Gel gör ki oğlum küçük olmasına rağmen beni bir bebek özlemi sardı. Oğlum içinde hiç uğraşmadık yani ilk geceden hamile kaldım tabii ki isteyerek :) bu gece rüyamda da aniden hamile kaldığımı görüyorum daha bir iki haftalıkmış karnımda (oğlumu da daha beta hcg 21.33 dü öğrendiğimde grip olmuştum gebelik ihtimali var diye baktırtmıştım) doktor kızınız olacak diyor aaa nasıl anladınız ki daha çok küçük değil mi diyorum biz doktoruz anlıyoruz diyorlar. Bir seviniyorum Elif İkra geliyor hamileyim diye herkese haber veriyorum. Hala rüyayı hatırladıkça içim huzur doluyor. Ama gel gelelim gerçek hayata çok istesem de yapamam çünkü oğlum küçük kendi evimi toparlayıp kayınvalidemin yanına yerleştim (çok iyidir yemeği temizliği oğluma bakımı falan kendi annemin yapmadığı emeği yaptı bana şu küçücük 2 senede.) Maddi durum desen çok zordayız şuan, birde doğumdan sonra ortaya çıkan ve hiç olmadığım kadar kilolu olmamı sağlayan insülin direncim var ve bunu yenmeden asla çocuk düşünemem.. Spora başladım gidiyorum, ama bir rüya bu kadar etkiler mi insanı oğlum kaç gündür çikolatanın üzerinde gördüğü (kendinden büyük olmasına rağmen) çocuk resmine kardeş demesi, dün gelip karnımı öpmesi falanda etkiledi :) aslında sadece rüyamı anlatmaktı yani birine anlatıp bu duyguları paylaşmaktı. İyi ki varsınız KK kadınları. Öpüyorum güzel yüreklerinizden.