- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Merhaba, ben Rüyalarımdan aşırı etkileniyorum. Neredeyse her gece rüya görüyorum ama bazı rüyalar var ki onlar çok farklı geliyor. O rüya sanki bana bir şeyin mesajını veriyor gibi hissediyorum rüyaların manalarina bakıyorum çoğunun anlamını bulamıyorum son zamanlarda yorumlayamadigim için bir şeyleri kacirdigimi farkettim. Rüyayı görüyorum. Anlam veremiyorum bir kaç gün sonra yaşanan bir olayda rüyamda onunla ilgili gördüklerim aklıma geliyor keşke bu ruyadan bunu anlayabilseydim diyorum. Kesinlikle olan şeyler değil benzeri şeyler görüyorum . Geleceği görme sacmalagi falan değil yani ..
İnternette bazı siteler var oraya ruyalarimi bazen yazıyorum ama cevap gelmiyor.
Kimdir rüya yorumcusu kime gitmeliyim?
Bir psikolog var bazen ona anlatıyorum ruyalarimi ama o yeterli değil sadece psikolojik yorumlarını yapıyor.
Nereden bulmaliyim rüya yorumcusu?
Bazen anlamları beni korkutuyor bu yüzden bakmak da istemediğim oluyor. Üstüne gitmesem mi diyorum. Ama çok küçük şeylerde olsa bir sebebi çıkıyor gördüğüm rüyaların ben hep geç kalmış oluyorum. Biri ruyalarimi yorumlasin istiyorum. Kim olabilir o ? Sizin ruyalarinizı kim yorumluyor?
İnternette bazı siteler var oraya ruyalarimi bazen yazıyorum ama cevap gelmiyor.
Kimdir rüya yorumcusu kime gitmeliyim?
Bir psikolog var bazen ona anlatıyorum ruyalarimi ama o yeterli değil sadece psikolojik yorumlarını yapıyor.
Nereden bulmaliyim rüya yorumcusu?
Bazen anlamları beni korkutuyor bu yüzden bakmak da istemediğim oluyor. Üstüne gitmesem mi diyorum. Ama çok küçük şeylerde olsa bir sebebi çıkıyor gördüğüm rüyaların ben hep geç kalmış oluyorum. Biri ruyalarimi yorumlasin istiyorum. Kim olabilir o ? Sizin ruyalarinizı kim yorumluyor?