Değişik bir rüya.insalah hamilesindir.ruyalarin çıkar mı? Bende rüya görmüştüm.ve rüyamın aynısı çıktı.yani rüyamdaki gibi hamileligimi öğrendim.Arkadaslar ruyamda bir hamile arkadasimin elinden beyaz fincanla kahve ictim simdiye kadar hic boyle ruya gormemistim bugun bat gunum ama yarin test yapacam insallah vardir bebis
Insallah canim evet genelde cikar ruyalarim bakalim hayirlisi artik.Değişik bir rüya.insalah hamilesindir.ruyalarin çıkar mı? Bende rüya görmüştüm.ve rüyamın aynısı çıktı.yani rüyamdaki gibi hamileligimi öğrendim.
Hadi bakalımInsallah canim evet genelde cikar ruyalarim bakalim hayirlisi artik.
Allah bagislasin bebegini canim.insallah cikar bu ay cok ruya gordum pozitif test gordumBen hamile kaldigimi ogrenmeden once ruyamda sen hamilesin otur is yapma dediklerini felan gordum karnimi tutuyordum hep. Bir kac gun sonra hamile oldugumu ogrendim:) kaldiki hic cikmaz ruyalarim:) insallah hamilesindir canim
Sagol canimAllah gönlüne gore versin canim
Yaptinmi test:)Allah bagislasin bebegini canim.insallah cikar bu ay cok ruya gordum pozitif test gordum
Yarin ilk idrarla yapacam canim haber ederim simdiden heycamliyinYaptinmi test:)
İns canm vardr bende ruya gordum hanilelikle ilgli anlatmak istemyrm ruyaları pek anlatmak hayrlıdegilmis ins hamissndr cnm benimde bat yarn senn akntm var mi benm kuruluk yok akntm var brde vucut isim yukseliyor sennde mi ole cnm ins olmazsnnn :)Arkadaslar ruyamda bir hamile arkadasimin elinden beyaz fincanla kahve ictim simdiye kadar hic boyle ruya gormemistim bugun bat gunum ama yarin test yapacam insallah vardir bebis
Bendede akinti var canim saga sola donerken ani hareketlerde kasik agrisi oluyor goguslerde bir belirti yok bende yarin sabah test yapacam bakalim insallah hamileyizdir canimİns canm vardr bende ruya gordum hanilelikle ilgli anlatmak istemyrm ruyaları pek anlatmak hayrlıdegilmis ins hamissndr cnm benimde bat yarn senn akntm var mi benm kuruluk yok akntm var brde vucut isim yukseliyor sennde mi ole cnm ins olmazsnnn :)
İns canm benimde kasklarmda agri yok normalde olur goguslerim tek agryr hadi bakalm artk bizimde tutmustur ins ya artk bizde anne oluruz ins yap cnm etiketle ins silik ckar cnm :)Bendede akinti var canim saga sola donerken ani hareketlerde kasik agrisi oluyor goguslerde bir belirti yok bende yarin sabah test yapacam bakalim insallah hamileyizdir canim
Tamam canim yarin haber edecem :)İns canm benimde kasklarmda agri yok normalde olur goguslerim tek agryr hadi bakalm artk bizimde tutmustur ins ya artk bizde anne oluruz ins yap cnm etiketle ins silik ckar cnm :)
Et ben test yapmaya korkuyrm ya napcm bilmyrm cnm ya :)Tamam canim yarin haber edecem :)
Canm tebrikler senn ruya ckms kabul olmus ins benimkide olur benimde bat bugun daha olmadm bakalm hayrlisi :)Eki Görüntüle 1964001 kizlar test yaptim ve hamileyim cok sukur
evet canim ruyam cikti insallah seninde kabul olur bekliyorum guzel haberleriniCanm tebrikler senn ruya ckms kabul olmus ins benimkide olur benimde bat bugun daha olmadm bakalm hayrlisi :)
İns cnm ya :) olursa haber veririm ben kan testi yaptr ins iyi sonclar alrsn :)evet canim ruyam cikti insallah seninde kabul olur bekliyorum guzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?