Rüya Yorumları rüyada 3 harflilere teslim olmak

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
18
:47:Merhaba arkadaşlar nişanlanacagım için sıkıntılarım var sıkıntıdanmıngordum bilmiyorum ama korktum. rüyamda Bi odadayım odadan çıkmak istiyorum pencereyi açıyorum pencere çıkıyor kapıyı açıyorum kapı çıkıyor duvarlar uzerıme gelmeye başladı oda daraldı sonra ordan çıkmak istiyorsam Allah yok peygamber yok diyeceğimi söylediler bende kurtulmak için söyledim odadan çıktıgımda 2guzel kadın gördüm onları incelerken ellerinde yüzükleri vardı yuzuklerinde benim resimlerim vardı parmaklarıma baktılar ve taktılar sonra bir yere gittik orada bir sürü renkli çikolata jlibon vardı yememi söylediler ve yedim sen artık bizimsin dedi eğer allahın varlığına inanırsan seni cezalandırırım dediler hemen rüyadan uyandım alahım sen affet dedim sonra ben artık ezan okunmadan uyuyamıyorum nfesim daralıyor ellerim titriyor besmele çekmeye kalkınca boguyolar

Arrkadaşım rüya yorumlama gibi bir kabiliyetim ne yazık ki yok. Ama senin rüyadan ben bile etkilendim açıkçası. Bol bol eüzübesmele çekseydin uyandığında. İçini de ferah tut rüyaydı geçti diye düşün, uyumadan abdestini al, duanı et yat. Hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle, korkma ...

:47:Merhaba arkadaşlar nişanlanacagım için sıkıntılarım var sıkıntıdanmıngordum bilmiyorum ama korktum. rüyamda Bi odadayım odadan çıkmak istiyorum pencereyi açıyorum pencere çıkıyor kapıyı açıyorum kapı çıkıyor duvarlar uzerıme gelmeye başladı oda daraldı sonra ordan çıkmak istiyorsam Allah yok peygamber yok diyeceğimi söylediler bende kurtulmak için söyledim odadan çıktıgımda 2guzel kadın gördüm onları incelerken ellerinde yüzükleri vardı yuzuklerinde benim resimlerim vardı parmaklarıma baktılar ve taktılar sonra bir yere gittik orada bir sürü renkli çikolata jlibon vardı yememi söylediler ve yedim sen artık bizimsin dedi eğer allahın varlığına inanırsan seni cezalandırırım dediler hemen rüyadan uyandım alahım sen affet dedim sonra ben artık ezan okunmadan uyuyamıyorum nfesim daralıyor ellerim titriyor besmele çekmeye kalkınca boguyolar

evet ilk defa bu tür bir rüya okudum.aklınıza geldikçe ayetel kürsi felak ve nas surelerini okuyun.okumaya başlamadan önce euzu besmele çekin.günahlarınız için bol bol dua edin,af dileyin yardım dileyin allahtan.buna benzer veya devamı niteliğinde rüya görecek olursanız bizimle paylaşın.allah yardımcınız olsun.

Tövbe yarabbim :(
Tüylerim ürperdi
Yapacağın tek şey gidip kendini bir camii hocasına okutmak arkadaşım.
Tövbe et. Namaz kıl ve bol bol Felak, Nas ve ayetel kürsi oku abdestsiz gezme..
Ben böyle bir rüya ilk kez duydum. Allah yardımcın olsun.

korktugun anlarda sureklı nas ve felak okuu ha bırde ayetel kursı..suan yapılabıleck seyler bunlar sanrmm.

arkadaşım , her akşam uykuya dalmadan Allaha sığınarak 7 ayetel kürsi, 7 nas, 7 felak , 3 ihlas ve 1 fatiha okumanı tavsiye ediyorum.
biraz uzun gelebilir ama zamanla alışırsın. hiç duasız yatma. mümkünse abdest al öyle yat. ve korkma. Allaha olan inancını koru ve Allaha güven.
namaz kılıyorsan, her namaz sonu yine bu duaları okumayı adet edin. ( ayetel kürsiyi okurken biri sağa,biri soluna, birini yukarı, birini aşağı,birini ön tarafına, birini arka tarafına doğru üfle sonuncuda nefesini içine çek, ) . ve ALLAH'a tüm kazalardan belalardan, şeytanın şerrinden ve tüm negatif varlıklardan seni korumasını talep et. içini ferah tut.
her gün başında da tekrarlamak etrafında krounma kalkanı oluşturacaktır. Nerden öğrendin dersen benim Reiki hocamın tavsiyelerinden biridir.
Güvenilir yöntemlerden biridir Allahın izniyle.

arkadaşım , her akşam uykuya dalmadan Allaha sığınarak 7 ayetel kürsi, 7 nas, 7 felak , 3 ihlas ve 1 fatiha okumanı tavsiye ediyorum.
biraz uzun gelebilir ama zamanla alışırsın. hiç duasız yatma. mümkünse abdest al öyle yat. ve korkma. Allaha olan inancını koru ve Allaha güven.
namaz kılıyorsan, her namaz sonu yine bu duaları okumayı adet edin. ( ayetel kürsiyi okurken biri sağa,biri soluna, birini yukarı, birini aşağı,birini ön tarafına, birini arka tarafına doğru üfle sonuncuda nefesini içine çek, ) . ve ALLAH'a tüm kazalardan belalardan, şeytanın şerrinden ve tüm negatif varlıklardan seni korumasını talep et. içini ferah tut.
her gün başında da tekrarlamak etrafında krounma kalkanı oluşturacaktır. Nerden öğrendin dersen benim Reiki hocamın tavsiyelerinden biridir.
Güvenilir yöntemlerden biridir Allahın izniyle.

okuyamıyorum delırmek uzereyım korkuyorum gittiğim hoca çok gucluler git burdan dedı dua okuyamadı para falanda ıstemedı geelerı uyuyamıyorum nısanlanacagım 1 ay sonra bende dua okuyamıyprum dılım tutuluyor

okuyamıyorum delırmek uzereyım korkuyorum gittiğim hoca çok gucluler git burdan dedı dua okuyamadı para falanda ıstemedı geelerı uyuyamıyorum nısanlanacagım 1 ay sonra bende dua okuyamıyprum dılım tutuluyor

arkadaşım okuduğumda aklıma gelmişti zor bir durum olduğu.ama sizi korkutmamak için hoca işi bu dememiştim.ancak siz hocaya gitmişsiniz bile.iyide yapmışsınız.bende güçlü olduklarını tahmin ediyorum,o hoca her kimse doğruyu söylemiş.ve para almamasıda iyi niyetli bir hoca olduğunu gösterir.bilsem size tavsiye edeceğim ama hiç tanıdığım hoca yok.ama araştırın illa vardır bu işin üstesinden gelebilecek bir hoca.ama çok esaslı bir hoca olması lazım.canım seni korkutmak istemem ancak sanki bu iş büyü işi gibi geliyor bana.inşallah değildir.ama her derdin bir dermanını vermiştir allah.sen ara dermanı,illaki bulursun denk gelir.allah yardımcınız olsun inşallah.

Back
X