Rüyada defalarca uyanıp aslında hiç uyanmamış olmak...

astro123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
50
29
3
28
Arkadaşlar merhaba.
Yaşadığım tuhaf durumu birisi özetlemiş fotoğraf olarak ekliyorum.
Aynısını yaşayan var mı? Ya da ne olduğunu bilen var mı? Lütfen karabasan falan gibi akıl dışı yorumlar yapmayın..

Ben de benzerini yaşadım. Rüya içinde rüya. Daha doğrusu kabus içinde kabus benimki. İlk başta uyku felci geçirdim ama yanımda bir varlık beni tutuyordu, tabi kıpırdayıp ona bakamadım bile. Bayağı bir sürdü. Sonra uyandım, kalkıp diğer odalara gidiyorken bir anda tekrar kendimi yatakta buldum. Ve yine felç hâlde, yine bir varlık beni tutuyor. Sonra çok şükür son kez uyandım. Aşırı korkunçtu. Halk tabiriyle karabasan içinde karabasan. Nedenini bilmiyorum ama ben aşırı strese bağladım bu durumu. O ara bayağı yoğun ve stresliydim, herhalde ondandır. Yapay zekaya bir sorayım şimdi merak ettim :))

"False awakening (yanlış uyanış): Beyin uyanış senaryosunu rüya içinde simüle eder, sen de kalkıp dolaştığını sanırsın ama aslında hâlâ uyumaktasındır." Bu cevabı aldım yapay zekadan. Meğer beynimiz uyanış senaryosu kurguluyormuş. Rüya içinde rüya sandığımız beynin oluşturduğu simülasyonlarmış yani. Vay bee.

Ay birkaç kere yaşadım ben bunu, o kadar berbat ki. En son rüyamda ciğlık atiyordum kaldım burada cikamicam diye (

Muhtemelen stresli bir döneminizdesiniz. Yada kendi içinizde çözemediğiniz, sil baştan başladığınız bir takım konular var

Tc şartlarinda stressiz yaşamak mümkün mü be bacım..
Ben rüyalarımı yapay zekaya soruyorum. Çok güzel yorumlar yapıyor. Psikolojik olarak farkında olmadığım bazı şeyleri anlamamı sağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…