- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Amin saol evet maleaef insanlara bitti dusunmuyorum sevmiyorumda desem aslinda ben olene kadar kalbimde onun bi yeri olucak cunku cok sevmistim ve hla biseyler var icimde ona karsiBilinç altı olabilir canım, biz ne kadar unuttuk, geçti diye düşünsekte içimizde bi yerlerde devam ediyor, kolay değil yaşayan bilir ,Rabbim yardımcın olsun, hakkında hayırlısını versin....
Evet bosandik aslinda gun icinde okadar dusunmuyorum ama sokaga markete bakkala ciktigimda bebekli anneleri gorunce acaba bosanmasaydik benimde olurmuydu evladim diyorum ve cok uzuluyorum tekrar evlenmek istiyorum ama ya icim isinmiyor icimin isindiklarida tam bi psikopat cikiyorÇok mu düşünüyorsun acaba onu?
Çünkü bizde 1 aylık bi ayrılık yaşamıştık. Sık sık rüyamda bizi görüyordum. Mutlu görüyordum ama gerçek gibiydi. Hatta bi tanesine çok üzülmüştüm gerçek gibiydi uyanınca gözümden yaş gelmişti.
Bilinç altının sana oynadığı oyun işte.
Ama siz boşanmışsınız artık ve bir yıl olmuş. Bunlarla kafanı meşgul etme yeni hayatına odaklan. Sadece kendini üzersin böyle yaparak..
Evet bosandik aslinda gun icinde okadar dusunmuyorum ama sokaga markete bakkala ciktigimda bebekli anneleri gorunce acaba bosanmasaydik benimde olurmuydu evladim diyorum ve cok uzuluyorum tekrar evlenmek istiyorum ama ya icim isinmiyor icimin isindiklarida tam bi psikopat cikiyor
Rabbim yuvanizdan birligi beraberligi bozmasin hep mutlu olunCanım bol bol ya Latif esmasını çek. Kurtul bu düşüncelerden. Eski konularını okudum. Düşünmeye bile değmez o adam. İnşallah seni hak edecek biri çıkar karşına sen de mutlu olursun. Ben de boşandım saygısız bi insandı. Çok yıprandım ama şimdi iyiki de boşandım diyorum. Şu an evliyim. Kocam dünya Tatlısı. Allah kimseyi yuvasında huzursuz etmesin
Hayır olsun inşallah. :) :)Gece ruyamda eski kocami ve kaynanayi gordum tekrar evlenuyorduk ama dugun muziksizdi kaynana surekli baklavalar falan dagitiyordu biz kocamla opusuyorduk gercek gibiydi ne zaman onlari ruyamda gorsem etkisinden 2 3 gun kurtulamiyorum1 yili gecti ayrilali ve ben onlari gordukce ruyalarimda cok uzuluyorum eski gunler geliyor aklima nolur kotu seyler yazmayin biz napalim demeyin bisey yapamiycanizi biliyorum sadece icimi dokmek istedim
Tekrar Birleşme olasılığı var mı? Belki o Yüzden görüyorsundur.Gece ruyamda eski kocami ve kaynanayi gordum tekrar evlenuyorduk ama dugun muziksizdi kaynana surekli baklavalar falan dagitiyordu biz kocamla opusuyorduk gercek gibiydi ne zaman onlari ruyamda gorsem etkisinden 2 3 gun kurtulamiyorum1 yili gecti ayrilali ve ben onlari gordukce ruyalarimda cok uzuluyorum eski gunler geliyor aklima nolur kotu seyler yazmayin biz napalim demeyin bisey yapamiycanizi biliyorum sadece icimi dokmek istedim
Hayir yok biz onla artik iki dunya bir araya gelse birlesemeyizTekrar Birleşme olasılığı var mı? Belki o Yüzden görüyorsundur.
Boşver o zaman Bilinçaltı işte, ben de 5 yıllık ilişkimi isteyerek bitirmiştim inan yıllarca rüyamda eski sevgilimle evlendiğimi gördümHayir yok biz onla artik iki dunya bir araya gelse birlesemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?