Ruyada eski koca

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
Gece ruyamda eski kocami ve kaynanayi gordum tekrar evlenuyorduk ama dugun muziksizdi kaynana surekli baklavalar falan dagitiyordu biz kocamla opusuyorduk gercek gibiydi ne zaman onlari ruyamda gorsem etkisinden 2 3 gun kurtulamiyorum :( 1 yili gecti ayrilali ve ben onlari gordukce ruyalarimda cok uzuluyorum eski gunler geliyor aklima nolur kotu seyler yazmayin biz napalim demeyin bisey yapamiycanizi biliyorum sadece icimi dokmek istedim

Bilinç altı olabilir canım, biz ne kadar unuttuk, geçti diye düşünsekte içimizde bi yerlerde devam ediyor, kolay değil yaşayan bilir ,Rabbim yardımcın olsun, hakkında hayırlısını versin....

Bilinç altı olabilir canım, biz ne kadar unuttuk, geçti diye düşünsekte içimizde bi yerlerde devam ediyor, kolay değil yaşayan bilir ,Rabbim yardımcın olsun, hakkında hayırlısını versin....
Amin saol evet maleaef insanlara bitti dusunmuyorum sevmiyorumda desem aslinda ben olene kadar kalbimde onun bi yeri olucak cunku cok sevmistim ve hla biseyler var icimde ona karsi

Çok mu düşünüyorsun acaba onu?
Çünkü bizde 1 aylık bi ayrılık yaşamıştık. Sık sık rüyamda bizi görüyordum. Mutlu görüyordum ama gerçek gibiydi. Hatta bi tanesine çok üzülmüştüm gerçek gibiydi uyanınca gözümden yaş gelmişti.
Bilinç altının sana oynadığı oyun işte.
Ama siz boşanmışsınız artık ve bir yıl olmuş. Bunlarla kafanı meşgul etme yeni hayatına odaklan. Sadece kendini üzersin böyle yaparak..

Çok mu düşünüyorsun acaba onu?
Çünkü bizde 1 aylık bi ayrılık yaşamıştık. Sık sık rüyamda bizi görüyordum. Mutlu görüyordum ama gerçek gibiydi. Hatta bi tanesine çok üzülmüştüm gerçek gibiydi uyanınca gözümden yaş gelmişti.
Bilinç altının sana oynadığı oyun işte.
Ama siz boşanmışsınız artık ve bir yıl olmuş. Bunlarla kafanı meşgul etme yeni hayatına odaklan. Sadece kendini üzersin böyle yaparak..
Evet bosandik aslinda gun icinde okadar dusunmuyorum ama sokaga markete bakkala ciktigimda bebekli anneleri gorunce acaba bosanmasaydik benimde olurmuydu evladim diyorum ve cok uzuluyorum tekrar evlenmek istiyorum ama ya icim isinmiyor icimin isindiklarida tam bi psikopat cikiyor

Evet bosandik aslinda gun icinde okadar dusunmuyorum ama sokaga markete bakkala ciktigimda bebekli anneleri gorunce acaba bosanmasaydik benimde olurmuydu evladim diyorum ve cok uzuluyorum tekrar evlenmek istiyorum ama ya icim isinmiyor icimin isindiklarida tam bi psikopat cikiyor

Bebek yapmak için evlenme bence.
Yani acele etme. Evleneceğin kişi kalbini titretsin, karşılıklı aşk olsun. Artık tecrübelisin de karşındakinin nasıl bi karakterde olduğunu çok rahat anlarsın. Aşk her şeyi çözmüyor biliyorsun..
Ve çok şanslısın eski eşinden bebeğin olsun ister miydin? Kucağında bebeğinle boşanmayı..
Rahat olman lazım şimdi. Eskisi gibi bekarsın. Çalış, gez, dolaş, flört et.
Hayatını yaşa. Okudum eski konularını da cidden sevilecek bi adam değilmiş. Hatta sende oku bi kez daha yazdıklarını soğumak için birebir bence..

Canım bol bol ya Latif esmasını çek. Kurtul bu düşüncelerden. Eski konularını okudum. Düşünmeye bile değmez o adam. İnşallah seni hak edecek biri çıkar karşına sen de mutlu olursun. Ben de boşandım saygısız bi insandı. Çok yıprandım ama şimdi iyiki de boşandım diyorum. Şu an evliyim. Kocam dünya Tatlısı. Allah kimseyi yuvasında huzursuz etmesin

boşanmak en zor seylerden bırıdır
bı travmadır
cok kotu seyler yasamıs kurtulmak ıcın can atan kadınların cogu bosandıkları gun aglarlar...
bılıncaltında kalmıs ondan ruyaların
normal ... zamanla gecer
aslında psıkologa gıtsenız daha kolay olur sızın ıcın

Canım bol bol ya Latif esmasını çek. Kurtul bu düşüncelerden. Eski konularını okudum. Düşünmeye bile değmez o adam. İnşallah seni hak edecek biri çıkar karşına sen de mutlu olursun. Ben de boşandım saygısız bi insandı. Çok yıprandım ama şimdi iyiki de boşandım diyorum. Şu an evliyim. Kocam dünya Tatlısı. Allah kimseyi yuvasında huzursuz etmesin
Rabbim yuvanizdan birligi beraberligi bozmasin hep mutlu olun

Gece ruyamda eski kocami ve kaynanayi gordum tekrar evlenuyorduk ama dugun muziksizdi kaynana surekli baklavalar falan dagitiyordu biz kocamla opusuyorduk gercek gibiydi ne zaman onlari ruyamda gorsem etkisinden 2 3 gun kurtulamiyorum :KK43: 1 yili gecti ayrilali ve ben onlari gordukce ruyalarimda cok uzuluyorum eski gunler geliyor aklima nolur kotu seyler yazmayin biz napalim demeyin bisey yapamiycanizi biliyorum sadece icimi dokmek istedim
Hayır olsun inşallah. :) :)

Aman boş versene, ben bir yerim açıkta kalmış herhalde der geçerdim.
Bir kere ben de eski sevgilimi görmüştüm, sonra sabaha kadar sanki üstüme bir kova buz boşaltılmış gibi titreyerek ağlamıştım korkudan. Paranoyaklaşıp kötü bir olay falan beklemiştim, nihayetinde bir halt olmadı. Merak etme, sadece bilinçaltın kötü olayları daha fazla içeride tutamayıp rüyalarına salmış o kadar.

Gece ruyamda eski kocami ve kaynanayi gordum tekrar evlenuyorduk ama dugun muziksizdi kaynana surekli baklavalar falan dagitiyordu biz kocamla opusuyorduk gercek gibiydi ne zaman onlari ruyamda gorsem etkisinden 2 3 gun kurtulamiyorum :KK43: 1 yili gecti ayrilali ve ben onlari gordukce ruyalarimda cok uzuluyorum eski gunler geliyor aklima nolur kotu seyler yazmayin biz napalim demeyin bisey yapamiycanizi biliyorum sadece icimi dokmek istedim
Tekrar Birleşme olasılığı var mı? Belki o Yüzden görüyorsundur.

Back
X