ruyada görülen cinsiyetin tersi cikar mi

rüyada görülen bebek cinsiyeti

• rüyamin tersi çıktı

OY: 1 50,0%
  • rüyamda gördüğüm gibi bebeğim oldu

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

seydaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
3
1
1
27
Merhaba bugün rüyamda ultrasonda kızım olacagini gördüm ve domates topladım rüyalarimin bu zamana kadar hep tersi çıkardı ama cinsiyet konusunda sanki tersi çıkmayacak gibi bı his var içimde ama daha oncede ikiz bebegim olmus erkek dogmus eşie adini Muhammed koy diyordum cok kafam karisti böyle rüya gören var mı cinsiyeti ne oldu öğrenebilir miyim

Hamileliğimi öğrenmeden 10 gün önce oğlum olcağını gördüm rüyamda (Her adet döneminde kız bebek görürdüm). Öğrendikten 2 ay kadar sonra kız olacak diyordu doktor ultrasona bakıp, birkaç hafta sonra mavi kundakta bir bebek gördüm, sonra cinsiyetimize erkek gibi dedi doktor (18.hafta), geçen hafta yine rüyamda hayır kız bu diyorlardı :D 10 gün sonra ayrıntılıya gireceğim netleşir artık :D Yani çok karışık ama annelerin içine doğuyor sanırım her ne kadar inanmasam da rüyalarıma.

Benimde kafam çok karıştı 20 yaşındayım 1 buçuk yaşında kızım var ikinci bebeğinin cinsiyetinimerak ediyorum ilk defa böyle rüya görüyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Ablam hamileyken oğlu olduğunu ve poyraz diye seslendiğini görmüştü. Şimdi oğlu var adı poyraz, tesadüf de olabilir rüyalara çok bel bağlamamak gerekiyor:)

Back
X