- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
- 48
- Konu Sahibi Instant Crush
-
hayır öğle saatlerinde gördümgece mi gordunuz bu ruyayi
Ben de bir an öyle düşündüm ama görüşelim falan dememesi garip geldi yani öylesine aramıştı iş ile ilgilibelki sen düşünmüyordun ama o seni düşünüyordu ben bu durumu enerji aktarması enerji ile birini çekme olarak düşünüyorum yani o seni baya düşündü ve düsünsel bir enerji yaydı ve beyninde bunu fark etti sen gördükten sonra da bi araryaym dedi ve olaylar üst üste gelmiş gibi oldu
belki sacma gelebilir sana ama ben inanaıyrm düşüncenin hislerin verdiği enerjinin gücüne :)
e böyle oluncada senin onu düşünmeye başlaman normal geliyo bana sen gördün bi anda o aradı aklına düştü :))
Tabi ki bu tarz şeylere ben de inanıyorum ama eğer hissetmiş bile olsam çok duygusal bir rüya görmem mi gerekiyordu sanki diye düşünüyorum :) Duygularımdan şüphe eder hale geldim şuan resmen, ister istemez aklı karışıyor insanınbu konuyla ilgili bir yazı okumuştum , o yazıya göre o kişiyi rüyanızda görmenizin sebebi, ertesi gün sizi arayacağını hissetmiş olmanız. ben de birkaç kez yaşadım bu tarz şeyler, mesela bir anda aklıma uzun zamandır görmediğim bir kişi geldi ve bir kaç saat sonra bir yerde karşılaştık. yani biz aslında yaşayacağımız şeyleri hissediyormuşuz diyor yazıda. gördüğümüzün bildiğimizin dışında neler var kim bilir
Noldu ki? Anlatın belki iyi gelir :)Ay ruya demeyin..
dun gece gordugum ruyadan dolayi sinir krizi geciriyorum
duygusal şeyler belki bilinç altınızla ilgilidir, sonuçta geçmişte bir ilişki yaşamışsınız. bilemedim kiTabi ki bu tarz şeylere ben de inanıyorum ama eğer hissetmiş bile olsam çok duygusal bir rüya görmem mi gerekiyordu sanki diye düşünüyorum :) Duygularımdan şüphe eder hale geldim şuan resmen, ister istemez aklı karışıyor insanın
Ayy nasil anlatayim ben bunuNoldu ki? Anlatın belki iyi gelir :)
ayy hamilelikte oluyor öyle fantastik rüyalarAyy nasil anlatayim ben bunu
Ruyamda ben esim kaynim ve eltim uyuyoruz
sonra eltim kalkiyor esimin cinsel organina bir opucuk konduruyor
ama isin komigi gercek hayatta kaynim ve eltim de yok
sanirim fazla kk okumanin zararlari....
Sirfintiya bak yaaaa
AhahahaAyy nasil anlatayim ben bunu
Ruyamda ben esim kaynim ve eltim uyuyoruz
sonra eltim kalkiyor esimin cinsel organina bir opucuk konduruyor
ama isin komigi gercek hayatta kaynim ve eltim de yok
sanirim fazla kk okumanin zararlari....
Sirfintiya bak yaaaa
Metafizik hadiseler beni hiç şaşırtmıyor. Fiziksel olaylar kadar gerçek, onlar kadar olağan şeyler aslında. Açıklanamıyor olması tek farkı.[/QUOTE ]
Ama ben bu rüraya bakarak umut beslemeni, bu konuyu hayatının merkezi haline grtirmeni kesinlikle tavsiye etmem.
Sadece eleman seni şu ya da bu sebepten aramayı aklından geçirdiğinde sen de uykuda olduğundan, bilinç durumunun telepatiye çok müsait olduğu bir anda rüyana girmiş. Büyütme. Kendini üzme, yorma, ilahi mesajlar alan seçilmiş insan gibi hissetme. Dediğim gibi bunlar çok olağan şeyler.
Merhaba,
Dün çok garip bir olay yaşadım, aslında olay garip olması değil de dünden beri toplayamadım kendimi. Şöyle ki; Eskiden görüştüğüm ve kısa süren bir ilişki yaşadığım kişiyi dün rüyamda çok duygusal bir şekilde gördüm. Ben bir trafik kazası geçiriyordum, arabayı ben kullanıyordum. Kazadan uyandığımda da benim başımda bekliyordu. Sonrasını tam hatırlamıyorum ama yoğun bir aşk hissi olduğunu hatırlıyorum. Rüyadan uyandığımda kendimi çok kötü ve üzgün hissettim açıkçası. Çünkü uzun zamandır görüşmediğim, iletişim kurmadığım ve aklımda olmayan birisiydi.
Tekrar uyumaya çalışırken yani uyandıktan 10 dk sonra telefonum çaldı ve arayan O'ydu... Şaşkınlığımı atamamış, kocaman gözlerle telefona bakarken açtım telefonu sonunda. Genel bir konuşma geçti. İş ile ilgili bir konuşma geçti aramızda. Yani özel olarak naber'den başka bişey konuşulmadı
Bu olay beni çok etkiledi. Dünden beri hem şansıma, hem aklımda olmayan birini aklıma sokan bilinçaltıma çok kızgınım. Gerçekten anlam veremedim. Olayın açıklanacak bir tarafı yok saçma bişey işte ama. Siz ne hissederdiniz bu durumda? Bu kadar kafa karışıklığına değmez değil mi?
Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için...
Seçilmiş insan gibi elbette hissetmem, ilahi mesajlar alan son kişi ben olurdum herhalde :) Belki acaba o mu çok düşünmüş aramayı ki ben bu kadar etkilenip hemen öncesinde rüya gördüm diye düşündüm ve etkilendim açıkçası.Ama ben bu r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?