Rüya Yorumları Rüyada Görülen Kişinin Araması

belki sen düşünmüyordun ama o seni düşünüyordu ben bu durumu enerji aktarması enerji ile birini çekme olarak düşünüyorum yani o seni baya düşündü ve düsünsel bir enerji yaydı ve beyninde bunu fark etti sen gördükten sonra da bi araryaym dedi ve olaylar üst üste gelmiş gibi oldu

belki sacma gelebilir sana ama ben inanaıyrm düşüncenin hislerin verdiği enerjinin gücüne :)

e böyle oluncada senin onu düşünmeye başlaman normal geliyo bana sen gördün bi anda o aradı aklına düştü :))

Ben de bir an öyle düşündüm ama görüşelim falan dememesi garip geldi yani öylesine aramıştı iş ile ilgili özlemiş olsa, beni düşünüyor olsa daha farklı davranabilirdi diye düşünüyorum. Gerçi bu konuda ikimiz de inanılmaz gururluyuz sanmıyorum ne onun ne benim bir adım atacağını. Yine elimde aptal hayallerimle kalacağım galiba

Metafizik hadiseler beni hiç şaşırtmıyor. Fiziksel olaylar kadar gerçek, onlar kadar olağan şeyler aslında. Açıklanamıyor olması tek farkı.

bu konuyla ilgili bir yazı okumuştum , o yazıya göre o kişiyi rüyanızda görmenizin sebebi, ertesi gün sizi arayacağını hissetmiş olmanız. ben de birkaç kez yaşadım bu tarz şeyler, mesela bir anda aklıma uzun zamandır görmediğim bir kişi geldi ve bir kaç saat sonra bir yerde karşılaştık. yani biz aslında yaşayacağımız şeyleri hissediyormuşuz diyor yazıda. gördüğümüzün bildiğimizin dışında neler var kim bilir

Tabi ki bu tarz şeylere ben de inanıyorum ama eğer hissetmiş bile olsam çok duygusal bir rüya görmem mi gerekiyordu sanki diye düşünüyorum :) Duygularımdan şüphe eder hale geldim şuan resmen, ister istemez aklı karışıyor insanın

duygusal şeyler belki bilinç altınızla ilgilidir, sonuçta geçmişte bir ilişki yaşamışsınız. bilemedim ki

ayy hamilelikte oluyor öyle fantastik rüyalar kk daki elti-görümce-kaynana üçlemesi de yön vermiştir konuya

Ama ben bu r

Bende yaşadım aynı durumu bir çok kez eski sevgilimi ne zaman rüyamda görsem aynı gün mesaj atardı. Sanırım onların düşünceleri malum oluyor hissediyoruz.

Bana da çok sık olur, hiç aklımda olmayan kişileri rüyamda gördüğümde ya o kişi arar ya da hakkında bir haber alırım. Bir kere rüyamda otobüs içindeyken kaza yaptığımızı gördüm, o günün ertesi de düğün için Yalavo' ya gidecektik ve ben rüyanın etkisiyle hiç gitmek istemedim ama mecbur çıktım yola... Bindiğim otobüs kaza yaptı ve başka bir otobüse aktarma oldu. Sonrasında da hava şartlatı yüzünden deniz seferleri iptal edildi ve gidemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…