Rüyada hamilelik testi

Nezz98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
46
23
38
Merhaba kızlar. 2gün önce rüyamda jinekologa gitmişim ve ultrasonda bakıp hamilesin hiç mi farketmedin dedi ve bana test verdi git yap diye. Adetim 1 gün gecikti ama bazen gecikmeler yaşıyorum diye test yapmaya korkuyorum
Rüya psikolojik ola bilirmi?

Olabilir ben her ay rüyamda mutlaka bir hamile olduğumu görürüm hatta dün gece ablamı gördüm eşim benimle dalga geçti hamilelik sırasını nasıl ablana verdin diye

Merhaba kızlar. 2gün önce rüyamda jinekologa gitmişim ve ultrasonda bakıp hamilesin hiç mi farketmedin dedi ve bana test verdi git yap diye. Adetim 1 gün gecikti ama bazen gecikmeler yaşıyorum diye test yapmaya korkuyorum
hahaha bu rüyaya benzer bende gördüm,evde test yapıyorum ve hamileymişim,inanmıyorum falan:)

Ben de bu hamileliğim de gecikmeye başladigımda rüyamda emzirdiğimi görmüştüm bekliyordum yani ertesi gün test yaptım çok şükür gerçeğini yaşamak nasip olacak insallah Allah size de nasip etsin🌸🤲🏻

Bebek beklediğim ay ben de görürüm bazen, hatta testte 3- 4 tane kırmızı çizgi çıkar 😁 Ama her ay sonuc hüsran tabi.. Dilerim sizin için anlamlı olur rüyanız...

Evliliğimın ilk senelerınde gebe kalamadıgım için böyle ruyalar cok goruyordum test yapmalar usg de bebeği görmeler emzırmeler dogum yapmalar hepsini yasamıştım ama hıcbırınde o ay gebelik haberi almadım psıkolojık bunlar bilinacltı oyunları hamıle kaldıgım ay tavuk yumurtaları topladıgımı gordum ne zaman yumurta gorsem gebe kalan bırının haberini almısımdır.

Evliliğimın ilk senelerınde gebe kalamadıgım için böyle ruyalar cok goruyordum test yapmalar usg de bebeği görmeler emzırmeler dogum yapmalar hepsini yasamıştım ama hıcbırınde o ay gebelik haberi almadım psıkolojık bunlar bilinacltı oyunları hamıle kaldıgım ay tavuk yumurtaları topladıgımı gordum ne zaman yumurta gorsem gebe kalan bırının haberini almısımdır.
Nasıl malum olmuş 😍 inşallah beni de görürsün kkda şöyle bi nick vardı diyerekten🤭

Teşekkür ederim cevap verdiginiz için🌹 test yaptim hamileyimm😍😍
Hayırlı olsun🥰ben de dün gece kan verdiğimi gördüm rüyamda kan sonucum 42 çıkıyodu uyandım kafamdan hesaplıyorum asla nasıl hesaplandığını bilmeden bugün 42 olma şansı yüzde kaç acaba diye 😂

Ben psikolojik olarak çok gördüm artık saldım şimdi eşim görüyor 😂😂

Bende ruyamda hamile oldugumu ve dusuk yaptigimi gordum suan regl 5 gun gecti test yaptim ama silik bi cizgi olustu sonradan oda dagildi gitti..

Bende rüyamda balık pisirip yiyordum ve kuzenimi hamile görmüştüm anlamina baktim hamilelik diyor

Back
X