- 9 Ocak 2021
- 46
- 23
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha bu rüyaya benzer bende gördüm,evde test yapıyorum ve hamileymişim,inanmıyorum falan:)Merhaba kızlar. 2gün önce rüyamda jinekologa gitmişim ve ultrasonda bakıp hamilesin hiç mi farketmedin dedi ve bana test verdi git yap diye. Adetim 1 gün gecikti ama bazen gecikmeler yaşıyorum diye test yapmaya korkuyorum
Rüya psikolojik ola bilirmi?
Ben de bu hamileliğim de gecikmeye başladigımda rüyamda emzirdiğimi görmüştüm bekliyordum yani ertesi gün test yaptım çok şükür gerçeğini yaşamak nasip olacak insallah Allah size de nasip etsinMerhaba kızlar. 2gün önce rüyamda jinekologa gitmişim ve ultrasonda bakıp hamilesin hiç mi farketmedin dedi ve bana test verdi git yap diye. Adetim 1 gün gecikti ama bazen gecikmeler yaşıyorum diye test yapmaya korkuyorum
Nasıl malum olmuşEvliliğimın ilk senelerınde gebe kalamadıgım için böyle ruyalar cok goruyordum test yapmalar usg de bebeği görmeler emzırmeler dogum yapmalar hepsini yasamıştım ama hıcbırınde o ay gebelik haberi almadım psıkolojık bunlar bilinacltı oyunları hamıle kaldıgım ay tavuk yumurtaları topladıgımı gordum ne zaman yumurta gorsem gebe kalan bırının haberini almısımdır.
İnş şu sıralar yumurta görüp kendime yormayı cok ıstıyorum ama cok nadir de gordugum bir ruyadır gorursem bu sefer 1 kolı yumurta toplıcam en az 30 tane burdan haber alıyım.Nasıl malum olmuşinşallah beni de görürsün kkda şöyle bi nick vardı diyerekten
![]()
Demek ki haberci rüya görmüşsünüz.:) Hayırlı olsun:)Teşekkür ederim cevap verdiginiz içintest yaptim hamileyimm
![]()
Hayırlı olsunTeşekkür ederim cevap verdiginiz içintest yaptim hamileyimm
![]()
Ben psikolojik olarak çok gördüm artık saldım şimdi eşim görüyorMerhaba kızlar. 2gün önce rüyamda jinekologa gitmişim ve ultrasonda bakıp hamilesin hiç mi farketmedin dedi ve bana test verdi git yap diye. Adetim 1 gün gecikti ama bazen gecikmeler yaşıyorum diye test yapmaya korkuyorum
Gercektenmi cok sèvindim Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins canimTeşekkür ederim cevap verdiginiz içintest yaptim hamileyimm
![]()
Yarın yeniden yapGercektenmi cok sèvindim Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins canim
Eşimin rüyası gerçek olması pekiBen psikolojik olarak çok gördüm artık saldım şimdi eşim görüyor![]()
Bende rüyamda balık pisirip yiyordum ve kuzenimi hamile görmüştüm anlamina baktim hamilelik diyorMerhaba kızlar. 2gün önce rüyamda jinekologa gitmişim ve ultrasonda bakıp hamilesin hiç mi farketmedin dedi ve bana test verdi git yap diye. Adetim 1 gün gecikti ama bazen gecikmeler yaşıyorum diye test yapmaya korkuyorum
Kan vercemYarın yeniden yap
Kan vercem yarinYarın yeniden yap