Rüya Yorumları Ruyada Montunu kaybetmek..

sandriyon

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
11.338
25.918
798
35
selam kizlar,

Yaklasik 1.5 yildir karisik bir iliski icerisindeydim. Herseyi unutup Allah'tan dogru yol gostermesi icin hep dua ettim. Hayirli bir es olacak, dogru kisiyi karsima cikarmasi icin dua ettim. Duzenli olarak 5 vakit namazimi kilmaya basladim.
1.5 yildir gorustugum kisiyle ciddi sekilde konusup beklentilerimizi dile getirdik evlilik karari yolunda devam etmek istedik. Eger nasip olursa evlenelim dedik.
Suan Allaha sukur hersey yolunda gidiyor.
Dun aksam yatmadan once tlfnda konustuk 1saat kadar. Ruyamda 2tane montumu kaybetmisim butun ruya boyunca arayip durdum.
Internette baktim soyle yaziyor:
gönül ilişkisinin iyi gittiğine, refah dolu yarınlara, iyi bir mutluluğa, mutluluğu bulmaya, memuriyette mevkiye gelineceğine, sevince ermeye, gönül ilişkilerinde başarıya, finansal külfeti bulunan tanıdığı birinden kurtulmaya, ulaşılan güce ulaşmaya, zengin kimseye, güzel uğraşlara delalet eder. Bir diğer yoruma göre de zarar görmeye, ferahının kaçacağına, ticaret sebebiyle geçim zorluğuna, sevimsiz bir hale gelmeye, değer kaybetmeye delalettir. Bazı durumlarda da yorumcular şöyle tabir ederler ki: Kişinin gördüğü rüya uğraşlarının sonunda ulaştığı paraya, zorluklara göğüs gererek gözlediği daha iyi bir hayata, bir kişiden yardım isteyerek özlediği feraha, bir kişiden yardım isteyerek gözlediği müjdeye yorulmaktadır.

Inanip inanmamakta kararsiz kaldim. acaba bi isaretmi? yoksa bilincaltimi? Buna benzer biseler yasayanlar dusunduklerini yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…