Rüya Yorumları Ruyada ölen bebeğim hk

jozefin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
1.227
869
73
merhaba kızlar rüyamda bebeğimi kaybetmeden bikaç gün önce minnacık doğmuştu ve yanımdaydı sonra erken doğdu yaşamadı
ben rüyamda savaş çıkacak onu senden bu yuzden aldık diye birşeyler gördüm

Kusura bakmayın net olarak algılayamadım. Ruyanızda yeni dogmustu ve yine ruyanızda birkac gun once onu kaybettiniz oyle mi ? Dogru mu anladım ?

Rüyayı gördüğümde bebeğime 4. buçuk aylık hamileydim 4 buçuk aylık doğmuş yanımda yatıyordu 5 aylıkken erken doğum oldu yaşamadı bebeğim

Cok uzuldum kaybınız icin.. Yazım tarzımdan anlayacagınızı dusunuyorum.. Allah bazen kulunun yasayacagı duruma hazırlanması ve metanet gosterebilmesi adına kuluna durumu malum eder. Yani "kucuk/masum" kayıplarımızı ugurlamamız gerektiginde (dogacak olsa da saglıklı olmayacaktı - daha da uzulecektin gibi) bize ya cok acık ya da ustu kapalı bir sekilde bildirir. Bundan baska bir anlam ifade etmez.
Onun guzel, emin bir yerde ve cok mutlu oldugunu bilin yeterli..

peki savaş i görmem ikinci rüyamda bilinç altı mi acaba oda zor günlerin habercisi midir ...inş öyle bişey olmaz ...doğumu yaptığımda Dr savaşta da çocuklar doğuyor üzme senin suçun değildi dedi sanırım bundan gördüm o rüyayı ve bebeğim iyi

Bu donem ben bile savas icerikli ruyalar gormekteyim. O yuzden ruyanızla ilgili endiseniz olmasın. :)

Bu donem ben bile savas icerikli ruyalar gormekteyim. O yuzden ruyanızla ilgili endiseniz olmasın. :)
doğru
birde o rüyamda minnacık napacağıım ben bulunla diye içimden geçirdim erken doğup yaşasa bir çok riski olacaktı belki de o malum oldu :)
inş kızım çok mutludur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…