sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 318 18 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #1 kızlar ne demek bu bilen var mı
GothicRap I'm Not Afraid To Take A StanD.! Kayıtlı Üye 15 Kasım 2012 850 669 158 18 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #2 Benim bildiğim sıkıntı derler.. Ama attıysan, bir sıkıntıdan kurtulacaksın.. Nasıl yorumlarsan öyle olurmuş.. İyiye yor, iyi olsun..
Benim bildiğim sıkıntı derler.. Ama attıysan, bir sıkıntıdan kurtulacaksın.. Nasıl yorumlarsan öyle olurmuş.. İyiye yor, iyi olsun..
sekerl Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 619 26 318 18 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerl #3 Gothic34 .!.: Benim bildiğim sıkıntı derler.. Ama attıysan, bir sıkıntıdan kurtulacaksın.. Nasıl yorumlarsan öyle olurmuş.. İyiye yor, iyi olsun.. Genişletmek için tıkla... içtim attım valla.ara ara görüyorum bu rüyayı duada ediyorum canım inş bütün sıkıntılarım geçer..
Gothic34 .!.: Benim bildiğim sıkıntı derler.. Ama attıysan, bir sıkıntıdan kurtulacaksın.. Nasıl yorumlarsan öyle olurmuş.. İyiye yor, iyi olsun.. Genişletmek için tıkla... içtim attım valla.ara ara görüyorum bu rüyayı duada ediyorum canım inş bütün sıkıntılarım geçer..