• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüyada Yılan Görmek

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
merhaba rüyamda ben eşim ablam ve kuzenim bi yere giriyoruz evimin bi odasıymış girdiğimiz yer fakat orman gibi ve çok dar içeride o kadar çok uzun ince kahverengi gibi renklerde yılan varki anlatamam yılan yuvası gibi bi yer inanılmaz çok ayrıca çokta saldırganlar dişlerini agızlarını hep gördüm koşa koşa ordan çıkmaya çalıştık biri beni ıssırdı ama sırt çantam varmış onu ıssırmış yani bi zarar görmeden çıktık ordan daha sonra evimin alt katında eski sevgilimi görüyorum birbirimize bakıyoruz ama konuşmuyoruz lokanta gibi bi yer açmış kadınlarda içli köfte falan yapıyorlar.
yılanlardan kurtulmak için nasıl başarıyorsam bi çantanın içine koparıp koparıp koyuyorum ama bunu yaparken midem acayip bulanıyor amacım çantaya koyup yakmak çantayı alıp dışarı çıkıyorum böyle ebe gibi bi kadına gidiyorum idrar yolu iltihabımı göstermek için hazır buraya kadar gelmişken görüneyim diyorum yatıyorum kadın alttan parmağını sokuyor aaaa sen yoksa gebemisin diyor hemen olabilir tedavi gördüm diyorum olabilir kalk kalk rahmin dümdüz tabak gibi olmuş diyor.
sonrada uyandım zaten yılanları falan yakamadım:1:

birde gerçekten bugün düşmanlarımın acı haberlerini aldım sevinmedim tabi ama yinede içim rahatlamadı dersem yalan olur bana atılan iftiraları kendi içlerinde yaşamaya başlamışlar.

onu zaten her daim yapıyorlar bana bulaşmadan mutlu olamıyorlar acıyorum onlara tek mutluluk kaynakları benim:1::1:
birde rüyamın devamı vardı ebe gibi bi kadın alttan parmakla bakıp hamile olduğumu söyledi offfff inş oda doğru çıkar.

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir rüyalar ile ilgileniyorum ve bu konuda kendimi yeterli bulduğum için rüya tabirleri sitesi açtım. Buradan bütün rüyalarınıza yorum bulabilir ve size özel rüyalarınızı yorumlatabilirsiniz.

Rüyada yılan aslında düşmanı temsil etmez. rüyada yılan genellikle iyiye yorumlanır. maddi kazanca, sağlık bulma gibi.

arkadaşlar ben önceden oruç tutardım ama öle çok dinle ne bilim alakam yok gibiydi sonra benim için dönüm doktası dediğim olaylar oldu ve tövbe ettim sonra ben böle dini rüyalar gördüm ve hepside iyi güzel anlamlıydın dün gece ilk defa abdestli yattım bilmiyorum ondan mı değilmii ama rüyamda bir ses ama ne erkek ne kız anlayamıyorum ama böyle güzel bir ses belki biz müjde verebiliriz diyordu anlayamadım ne olduğunu birisi yardım etsin bu ruya ne demek bölee

Back
X