Rüyalar engel oluyor

beyazisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
259
107
53
Sevgimin karsılıksız oldugunu düsündügüm için o kişiyi unutmak istediğim,
Ama hep rüyalarımda gördüğüm için -değil unutmak- hep aklıma yerleşen birini nasıl unuturum :)

Unutma. Sadece artık ‘O’ olmayacak artık diye alıştir kendini

Onu aklına yerleştiren sensin... Elbet çıkartmasını da bilirsin. Karşılıksız olduğunu bile bile kendine eziyet etme... Başka şeyler le meşgul ol, karşında sana ümit veren, kur yapan biri yok sonuçta,...

Aksine sen onu düşündüğün için rüyanda görüyorsun.

Sen onu unutunca rüyalarını da terk edecek.

bilincalti en son söz gecebilecek bi yer. onu kandiramiyoruz. gercektn cikarsa aklndan ruyalardn da gidecektir

Unutma. Sadece artık ‘O’ olmayacak artık diye alıştir kendini
cok mantıklı, olsa olurdu herhalde şimdiye kadar
Onu aklına yerleştiren sensin... Elbet çıkartmasını da bilirsin. Karşılıksız olduğunu bile bile kendine eziyet etme... Başka şeyler le meşgul ol, karşında sana ümit veren, kur yapan biri yok sonuçta,...
ilk zamanlar normal sıradan bir insandı, sonra ne olduysa anlamadım bu süreçte onunla kaynasmadık da dediginiz gibi kendi m kendimi kaptırdım, ümit verdiği falan yok
Aksine sen onu düşündüğün için rüyanda görüyorsun.

Sen onu unutunca rüyalarını da terk edecek.
dogru diyorsunuz, bir de eskiden kendisini görüyordum, şimdi göremiyorum, onun yerini rüyalar aldı
bilincalti en son söz gecebilecek bi yer. onu kandiramiyoruz. gercektn cikarsa aklndan ruyalardn da gidecektir
ah çıkarabilsem, gelecekmiş gibi onu bekliyorum

Zamanla azalarak yok olacak ve belki de aylar sonra aklina gelecek.
Bi bakmissin ki artık sürekli rüyalarına girmiyor aklina da gelmiyor.

Zamanla azalarak yok olacak ve belki de aylar sonra aklina gelecek.
Bi bakmissin ki artık sürekli rüyalarına girmiyor aklina da gelmiyor.
Unutmak yerine karşılıklı olmasını isterdim cok ama, elden bir şey gelmiyor galiba, okul bitince unuturum dedim görmem etmem, rüya derdi cıktı basıma,
Bir ara hele sürekli görüyordum, şimdi bayagıdır görmüyorum kendimi sartlamıs olmayayım da

Back
X