Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgimin karsılıksız oldugunu düsündügüm için o kişiyi unutmak istediğim,
Ama hep rüyalarımda gördüğüm için -değil unutmak- hep aklıma yerleşen birini nasıl unuturum :)
Onu aklına yerleştiren sensin... Elbet çıkartmasını da bilirsin. Karşılıksız olduğunu bile bile kendine eziyet etme... Başka şeyler le meşgul ol, karşında sana ümit veren, kur yapan biri yok sonuçta,...
Onu aklına yerleştiren sensin... Elbet çıkartmasını da bilirsin. Karşılıksız olduğunu bile bile kendine eziyet etme... Başka şeyler le meşgul ol, karşında sana ümit veren, kur yapan biri yok sonuçta,...
ilk zamanlar normal sıradan bir insandı, sonra ne olduysa anlamadım bu süreçte onunla kaynasmadık da dediginiz gibi kendi m kendimi kaptırdım, ümit verdiği falan yok
Unutmak yerine karşılıklı olmasını isterdim cok ama, elden bir şey gelmiyor galiba, okul bitince unuturum dedim görmem etmem, rüya derdi cıktı basıma,
Bir ara hele sürekli görüyordum, şimdi bayagıdır görmüyorum kendimi sartlamıs olmayayım da